Sveikutes
Vat pasiulysiu ir as savo receptuka, jeigu tokio dar nebuvo
nes senesnes temos neskaiciau.
Tai vat, imu 3-4 vistienos ketvircius, juos dedu i verdanti vandeni, idedu prieskoniuku (leiskit pasireikst fantazijai), as dedu paprasto vistienos sultinio , lauro lapeliu, pipiru, krapu kartais imetu ir truputi druskos. Virti tol kol isvirs (apie 30-40min). Tada isemus is puodo nuimti mesyte nuo kaulu, supjaustyti. I keptuve imesti sviesto, sudeti vistiena, smulkiai pjaustyto svoguno, tarkuotu morku, cesnako, iberiu vistienos prieskoniu (skaniausiai man gaunasi su santa marijos) ir pakepinu, kad truputeli apskrustu ir morkos apkeptu. Tada dedu majonezo (nemazai), kelis saukstus grietines ir pom padazo del radonumo
Viska dar patroskinu kelias min. ir niam niam
Garnyrui labai tinka ryziai su sojos padazu, salotu lapeliai , bei pomidorai
va tep