Ar jūsų vyriškiai pavalgo iš vištienos sparnelių,aišku paruoštų,padariau vakarienei,viskas skanu bet sako kad nėra čia ko valgyti: kaulai ir skūra
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 02, 14:14)
Ar jūsų vyriškiai pavalgo iš vištienos sparnelių,aišku paruoštų,padariau vakarienei,viskas skanu bet sako kad nėra čia ko valgyti: kaulai ir skūra
tikiu kad taip sako ypac jei fizini darba dirba maniskis puse vistos suvalgydavo
Papildyta:
QUOTE(skujiene @ 2011 01 09, 20:26)
sweikos
as is vistienos kepu blynus !!!
blynai is kulseliu !
isverdame kulseles vandeny kai isviria nusipjaustom smulkiai mesyte nuo kaulo i atskira inda,tada beriame ivairiu prieskoniu,1 sauksta majonezo,1 sauksta bulviu krakmolo 1 kiausini ir 2-3 saukstus miltu ir kepame keptuveje kaip blynus
blynai is krutineles
kruitnele isverdame vandenyje,tada isvirusia krutinele sumalu su blenderiu,imusu viena kiausini,1 sauksta majonezo,ivairiu prieskoniu ir kepu kaip koteltukus
skanaus :
as is vistienos kepu blynus !!!
blynai is kulseliu !
isverdame kulseles vandeny kai isviria nusipjaustom smulkiai mesyte nuo kaulo i atskira inda,tada beriame ivairiu prieskoniu,1 sauksta majonezo,1 sauksta bulviu krakmolo 1 kiausini ir 2-3 saukstus miltu ir kepame keptuveje kaip blynus
blynai is krutineles
kruitnele isverdame vandenyje,tada isvirusia krutinele sumalu su blenderiu,imusu viena kiausini,1 sauksta majonezo,ivairiu prieskoniu ir kepu kaip koteltukus
skanaus :
reikes pabandyt nes as kepu is zalios,bet idomu bus pamegint is virtos
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2010 12 17, 15:44)
Sveikos
Sakykit ka galiu padaryti is puse keptos vistos likusios nuo vakar? nenoriu jos sildytis ir valgyti,gal kazka padaryti mesa nuemus nuo kaulu? ar salotoms kokioms sunaudoti?
Kaip manot kas butu skanu?
Sakykit ka galiu padaryti is puse keptos vistos likusios nuo vakar? nenoriu jos sildytis ir valgyti,gal kazka padaryti mesa nuemus nuo kaulu? ar salotoms kokioms sunaudoti?
Kaip manot kas butu skanu?
as darau taip nuimu mesyte,pries tai truputi apkepu svoguna,tada dedu mesyte ipilu grietinelesarba grietines ir patroskinu truputi,valgom su bulviu kose
QUOTE(Velma @ 2011 02 02, 19:38)
as darau taip nuimu mesyte,pries tai truputi apkepu svoguna,tada dedu mesyte ipilu grietinelesarba grietines ir patroskinu truputi,valgom su bulviu kose
Aš ir taip darau. Labai skanu. Dar tinka įdėti pievagrybių
QUOTE(Velma @ 2011 02 02, 20:38)
reikes pabandyt nes as kepu is zalios,bet idomu bus pamegint is virtos
As darau is zalios,dar be to ka naudojo skujiene ,vietoj majonezo idejau apie 100-150gr.grietines.L.skanu
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 02, 13:14)
Ar jūsų vyriškiai pavalgo iš vištienos sparnelių,aišku paruoštų,padariau vakarienei,viskas skanu bet sako kad nėra čia ko valgyti: kaulai ir skūra
Reikia dar ir garnyro prie sparnelių
Tai paruošiu ir garnyrą, bet jis vis tiek - nematau čia ką valgyti:skūra ir kaulai
Neesu as kulinare bet man kazkada skaniausias patiekalas is vistienos buvo
vistiena su ananasais
reikes
vistos krutineles
svogunu
meksikietisko pomidoru padazo
papriku(as ju nededavau nes man jos fui)
konservuoti ananasai
prieskoniai
garnyrui virti ryziai
vistiena supjaustyta kubeliais pakepinti vis pamaisant, sudeti svogunus jiems apkepus pom padaza, ananasus, prieskonius, viska patroskinti, i lekste deti virtus ryzius ir vidury padarius duobute ideti troskinio
skanaus
vistiena su ananasais
reikes
vistos krutineles
svogunu
meksikietisko pomidoru padazo
papriku(as ju nededavau nes man jos fui)
konservuoti ananasai
prieskoniai
garnyrui virti ryziai
vistiena supjaustyta kubeliais pakepinti vis pamaisant, sudeti svogunus jiems apkepus pom padaza, ananasus, prieskonius, viska patroskinti, i lekste deti virtus ryzius ir vidury padarius duobute ideti troskinio
skanaus
Na mačiau, kad čia jau yra saldžiarūgštės vištienos receptų, bet aš šiek tiek kitaip gaminu, taigi taip pat parašysiu
Produktai: 600g. vištienos krūtinėlės
Vištienos prieskonių
8 sklitelės česnako.
Sojos padažas
Miltai
Krakmolas
Alyvuogių aliejaus.
Supjaustome vištieną gabalėliais. Įtriname vištienos prieskoniais. Palaikome ~10min. Į tą laiką pasiruošiame sojos padažą. Į indą sudedama supjaustytą česnaką, ir užpilame sojos padažu. Tuomet imamės vištienos. Apibarstome miltais, krakmolu ir kratome uždarame inde, kol aplips mišinys. Kepame vištieną alyvuogių aliejuje 15-20 min. Tuomet apipilame sojos padažu su česnaku ir dar kurį laiką kepame.Kol gražiai apskrus
Patiekiame su ryžiais, taip pat galima su keptais obuoliais
Skanaus
Man šis patiekalas ypač skanus, ir patikėkite labai greitai paruošiamas
Produktai: 600g. vištienos krūtinėlės
Vištienos prieskonių
8 sklitelės česnako.
Sojos padažas
Miltai
Krakmolas
Alyvuogių aliejaus.
Supjaustome vištieną gabalėliais. Įtriname vištienos prieskoniais. Palaikome ~10min. Į tą laiką pasiruošiame sojos padažą. Į indą sudedama supjaustytą česnaką, ir užpilame sojos padažu. Tuomet imamės vištienos. Apibarstome miltais, krakmolu ir kratome uždarame inde, kol aplips mišinys. Kepame vištieną alyvuogių aliejuje 15-20 min. Tuomet apipilame sojos padažu su česnaku ir dar kurį laiką kepame.Kol gražiai apskrus
Patiekiame su ryžiais, taip pat galima su keptais obuoliais
Skanaus
Man šis patiekalas ypač skanus, ir patikėkite labai greitai paruošiamas
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 02, 12:14)
Ar jūsų vyriškiai pavalgo iš vištienos sparnelių,aišku paruoštų,padariau vakarienei,viskas skanu bet sako kad nėra čia ko valgyti: kaulai ir skūra
nu as jei darau, tai pamaisau, kad nebutu tik sparneliai, bet ir kokia kulsele, nes kitaip reiktu laaabai daug tu sparnu, kad MV pavalgytu. siaip maniskis megsta sparnelius, cia as is tu, kuri nevalgo ju, nes man paciai ten tik kaulai ir skura, nemegstu rakinet
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 02 13, 15:56)
Na mačiau, kad čia jau yra saldžiarūgštės vištienos receptų, bet aš šiek tiek kitaip gaminu, taigi taip pat parašysiu
Produktai: 600g. vištienos krūtinėlės
Vištienos prieskonių
8 sklitelės česnako.
Sojos padažas
Miltai
Krakmolas
Alyvuogių aliejaus.
Medaus
Supjaustome vištieną gabalėliais. Įtriname vištienos prieskoniais. Palaikome ~10min. Į tą laiką pasiruošiame sojos padažą. Į indą sudedama supjaustytą česnaką, ir užpilame sojos padažu, sudedame medų. Tuomet imamės vištienos. Apibarstome miltais, krakmolu ir kratome uždarame inde, kol aplips mišinys. Kepame vištieną alyvuogių aliejuje 15-20 min. Tuomet apipilame sojos padažu su česnaku ir dar kurį laiką kepame.Kol gražiai apskrus
Patiekiame su ryžiais, taip pat galima su keptais obuoliais
Skanaus
Man šis patiekalas ypač skanus, ir patikėkite labai greitai paruošiamas
Produktai: 600g. vištienos krūtinėlės
Vištienos prieskonių
8 sklitelės česnako.
Sojos padažas
Miltai
Krakmolas
Alyvuogių aliejaus.
Medaus
Supjaustome vištieną gabalėliais. Įtriname vištienos prieskoniais. Palaikome ~10min. Į tą laiką pasiruošiame sojos padažą. Į indą sudedama supjaustytą česnaką, ir užpilame sojos padažu, sudedame medų. Tuomet imamės vištienos. Apibarstome miltais, krakmolu ir kratome uždarame inde, kol aplips mišinys. Kepame vištieną alyvuogių aliejuje 15-20 min. Tuomet apipilame sojos padažu su česnaku ir dar kurį laiką kepame.Kol gražiai apskrus
Patiekiame su ryžiais, taip pat galima su keptais obuoliais
Skanaus
Man šis patiekalas ypač skanus, ir patikėkite labai greitai paruošiamas
*pamiršau paminėti medų
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 02 13, 16:56)
Na mačiau, kad čia jau yra saldžiarūgštės vištienos receptų, bet aš šiek tiek kitaip gaminu, taigi taip pat parašysiu
Produktai: 600g. vištienos krūtinėlės
Vištienos prieskonių
8 sklitelės česnako.
Sojos padažas
Miltai
Krakmolas
Alyvuogių aliejaus.
Produktai: 600g. vištienos krūtinėlės
Vištienos prieskonių
8 sklitelės česnako.
Sojos padažas
Miltai
Krakmolas
Alyvuogių aliejaus.
Tai musu seimos patiekalas , nors as ji ir radus SM senose temose Puikiai tinka ideti anakardzio riesutu, ar morku supjaustytu siaudeliais.
Visa sita galima gaminti ir su zuvim: pjaustom file zuvyte juostelem, na mazdaug 2 cm plocio, voliojam krakmole (zuvies nekratykite puode, nes suirs) o toliau viskas kaip ir recepte
ir dar: man labai skanus tas padaziukas, tad as jo darau daugiau ir dar skiedziu vandeniu, nes pagal recepta, tai jo paskaiciuota mesytei apsivelt, vanduo ji suskystina ir jo gaunasi daugiau
na kas nebande, butinai si recepta pabandykit, neisivaizduoju kam gali jis nepatikt
norejau paklausti gal kas zinote kaip pagaminti vistienos file su filadelfijos suriu ir sauleje dziovintais pomidorais?dekui