Perskaicius Bellina posta prisiminiau irgi panasu receptuka
Krutinele visa pamusame, jai labai stora perpjauname per puse, pamarinuojama prieskoniuose. Apvoliojame kiausinio plakinyje, veliau dziuveseliuse ir kepame kol graziai apskrus. Tada mazus slyvinius( berods taip vadinas) pomidorus perpjaunam pusiau dedam i keptuve ir apkepam su zolelem, siektiek druskos, ir pipiru, kepame kol suminsktes. Ikaitiname orkaite, ant skardos dedame kepta vistiena, ant jos pomidorus apkeptus, ir po dvi riekeles mocarela surio. Kepame kol issilydys suris. Skanaus Mesyte gaunasi labai sultinga, ir minksta.
(recepta buvau radus internete, bet dabar nerandu nuorodos)
šiandien gaminau vištieną egiptietiškai, su džiovintais vaisiais ir cinamonu pagal šį receptą :
http://kasnutikovirt...r-cinamonu.html
buvo tikrai labai skanu
http://kasnutikovirt...r-cinamonu.html
buvo tikrai labai skanu
QUOTE(Kedrė @ 2010 12 28, 15:16)
Gal galite pasiūlyti, kaip greitai ir skaniai paruošti vištieną svečiams ? Visos vištos kepti nenoriu. Norėčiau kaip nors paruošti krūtinėlę. Gal galima kaip nors kepti orkaitėje, bet kad nebūtų labai sausa .
Pamarinuotoje krutineleje padarykit "kisenele".I "kisenele" pridekit surio,pievagrybiu.Kepkit rankoveje
QUOTE(Bellina @ 2010 12 29, 09:46)
Dažnai darau taip: supjaustau vištienos file gabalais (kaip karbonadą), per maistinę plėvelę pamušu vos vos, paprieskoniuoju, jei turiu laiko palaikau, kad pasimarinuotų, tada dedu į skardą, užtepu majonezo, kad neišsausėtų, kepu pusę valandos, tuomet uždedu po riekelę pomidoro, ant viršaus užtarkuoju sūrio ir dar pakepu 10-15 minučių. Nėra daug terlionės, nereikia stovėt prie keptuvės, o ir niekad dar nenuvylė šis receptas Skanaus
O, kaip tik turiu file, ir galvojau ką čia kitokio padarius. Darysiu šitą
QUOTE(Mirmukė @ 2011 01 06, 15:32)
O, kaip tik turiu file, ir galvojau ką čia kitokio padarius. Darysiu šitą
galiu dar ir biski kitoki varijanta pasiulyti. Krutineles juosteles uzkeptas keptuveje
sweikos
as is vistienos kepu blynus !!!
blynai is kulseliu !
isverdame kulseles vandeny kai isviria nusipjaustom smulkiai mesyte nuo kaulo i atskira inda,tada beriame ivairiu prieskoniu,1 sauksta majonezo,1 sauksta bulviu krakmolo 1 kiausini ir 2-3 saukstus miltu ir kepame keptuveje kaip blynus
blynai is krutineles
kruitnele isverdame vandenyje,tada isvirusia krutinele sumalu su blenderiu,imusu viena kiausini,1 sauksta majonezo,ivairiu prieskoniu ir kepu kaip koteltukus
skanaus :
as is vistienos kepu blynus !!!
blynai is kulseliu !
isverdame kulseles vandeny kai isviria nusipjaustom smulkiai mesyte nuo kaulo i atskira inda,tada beriame ivairiu prieskoniu,1 sauksta majonezo,1 sauksta bulviu krakmolo 1 kiausini ir 2-3 saukstus miltu ir kepame keptuveje kaip blynus
blynai is krutineles
kruitnele isverdame vandenyje,tada isvirusia krutinele sumalu su blenderiu,imusu viena kiausini,1 sauksta majonezo,ivairiu prieskoniu ir kepu kaip koteltukus
skanaus :
nu nezinau man ten visos skuros ir siaip zalia mesa nelabai iskart kepti i keptuve kaip blynus o ir neiskeptu kaip reikiant
QUOTE(skujiene @ 2011 01 31, 01:15)
nu nezinau man ten visos skuros ir siaip zalia mesa nelabai iskart kepti i keptuve kaip blynus o ir neiskeptu kaip reikiant
Tai skuras galima iškart nuimti, o mėsytę smulkiai supjaustyti ar sumalti. Tikrai iškepa tokie blynai
QUOTE(skujiene @ 2011 01 31, 02:15)
Viskas puikiai iskepa-daznai kepu
QUOTE(aguonele @ 2011 01 06, 21:28)
kaip tik siandien masciau kazka tokio
tik klausimas, viska ruosciau is vakaro, o tik ryt per pietus sildyciau.. ar mocarela man labai apdzius..?
kiek as visko esu bandziusi, bet sildytas maistas yra sildytas, visada gaminu is vakaro pietums.
QUOTE(saldūška @ 2011 01 31, 16:37)
kaip tik siandien masciau kazka tokio
tik klausimas, viska ruosciau is vakaro, o tik ryt per pietus sildyciau.. ar mocarela man labai apdzius..?
kiek as visko esu bandziusi, bet sildytas maistas yra sildytas, visada gaminu is vakaro pietums.
Jai taip darai tai isvakaro iskepk tik vistiena( ir pomidorus gali paruosti), o kita diena kai sildysi vistiena uzdek sviezia mocarela