Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

Perskaicius Bellina posta prisiminiau irgi panasu receptuka smile.gif

Krutinele visa pamusame, jai labai stora perpjauname per puse, pamarinuojama prieskoniuose. Apvoliojame kiausinio plakinyje, veliau dziuveseliuse ir kepame kol graziai apskrus. Tada mazus slyvinius( berods taip vadinas) pomidorus perpjaunam pusiau dedam i keptuve ir apkepam su zolelem, siektiek druskos, ir pipiru, kepame kol suminsktes. Ikaitiname orkaite, ant skardos dedame kepta vistiena, ant jos pomidorus apkeptus, ir po dvi riekeles mocarela surio. Kepame kol issilydys suris. Skanaus smile.gif Mesyte gaunasi labai sultinga, ir minksta.
(recepta buvau radus internete, bet dabar nerandu nuorodos)
Atsakyti
šiandien gaminau vištieną egiptietiškai, su džiovintais vaisiais ir cinamonu pagal šį receptą :
http://kasnutikovirt...r-cinamonu.html

buvo tikrai labai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2010 12 28, 15:16)
Gal galite pasiūlyti, kaip greitai ir skaniai paruošti vištieną svečiams smile.gif ? Visos vištos kepti nenoriu. Norėčiau kaip nors paruošti krūtinėlę.  Gal galima kaip nors kepti orkaitėje, bet kad nebūtų labai sausa g.gif.

Pamarinuotoje krutineleje padarykit "kisenele".I "kisenele" pridekit surio,pievagrybiu.Kepkit rankoveje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 12 29, 09:46)
Dažnai darau taip: supjaustau vištienos file gabalais (kaip karbonadą), per maistinę plėvelę pamušu vos vos, paprieskoniuoju, jei turiu laiko palaikau, kad pasimarinuotų, tada dedu į skardą, užtepu majonezo, kad neišsausėtų, kepu pusę valandos, tuomet uždedu po riekelę pomidoro, ant viršaus užtarkuoju sūrio ir dar pakepu 10-15 minučių. Nėra daug terlionės, nereikia stovėt prie keptuvės, o ir niekad dar nenuvylė šis receptas  mirksiukas.gif Skanaus  4u.gif

O, kaip tik turiu file, ir galvojau ką čia kitokio padarius. Darysiu šitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirmukė @ 2011 01 06, 15:32)
O, kaip tik turiu file, ir galvojau ką čia kitokio padarius. Darysiu šitą smile.gif

galiu dar ir biski kitoki varijanta pasiulyti. Krutineles juosteles uzkeptas keptuveje mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
sweikos 4u.gif

as is vistienos kepu blynus !!!

blynai is kulseliu !
isverdame kulseles vandeny kai isviria nusipjaustom smulkiai mesyte nuo kaulo i atskira inda,tada beriame ivairiu prieskoniu,1 sauksta majonezo,1 sauksta bulviu krakmolo 1 kiausini ir 2-3 saukstus miltu ir kepame keptuveje kaip blynus bigsmile.gif

blynai is krutineles

kruitnele isverdame vandenyje,tada isvirusia krutinele sumalu su blenderiu,imusu viena kiausini,1 sauksta majonezo,ivairiu prieskoniu ir kepu kaip koteltukus bigsmile.gif

skanaus essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(skujiene @ 2011 01 09, 18:26)

o kam virti vistiena, pries darant blynus? blink.gif
Atsakyti
nu nezinau man ten visos skuros ir siaip zalia mesa nelabai iskart kepti i keptuve kaip blynus o ir neiskeptu kaip reikiant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skujiene @ 2011 01 31, 01:15)
nu nezinau man ten visos skuros ir siaip zalia mesa nelabai iskart kepti i keptuve kaip blynus o ir neiskeptu kaip reikiant unsure.gif

Tai skuras galima iškart nuimti, o mėsytę smulkiai supjaustyti ar sumalti. Tikrai iškepa tokie blynai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(skujiene @ 2011 01 31, 02:15)

Viskas puikiai iskepa-daznai kepu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 01 06, 21:28)
galiu dar ir biski kitoki varijanta pasiulyti. Krutineles juosteles uzkeptas keptuveje   mirksiukas.gif

user posted image

kaip tik siandien masciau kazka tokio smile.gif
tik klausimas, viska ruosciau is vakaro, o tik ryt per pietus sildyciau.. ar mocarela man labai apdzius..?
kiek as visko esu bandziusi, bet sildytas maistas yra sildytas, visada gaminu is vakaro pietums.
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 01 31, 16:37)
kaip tik siandien masciau kazka tokio smile.gif
tik klausimas, viska ruosciau is vakaro, o tik ryt per pietus sildyciau.. ar mocarela man labai apdzius..?
kiek as visko esu bandziusi,  bet sildytas maistas yra sildytas, visada gaminu is vakaro pietums.

Jai taip darai tai isvakaro iskepk tik vistiena( ir pomidorus gali paruosti), o kita diena kai sildysi vistiena uzdek sviezia mocarela smile.gif
Atsakyti