QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 15:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite

. Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas
ištraukiau iš archyvo

, nu bet žiauriai skaniai gavosi, nors ir dariau tam tikrus pakeitimus. Tai galvoju pasidalinsiu patirtim, gal ir dar kam pravers

Tai va, kadangi kulšelių neturėjau, tik krūtinėlę tai galvojau ar verta prasidėt, nes kažkas lyg ir buvo minėję, kad su krūtinėle gaunasi sausa. Bet... tikrai ne, nesausa

Aš krūtinėlę iš vakaro pamarinavau alyvuogių aliejaus ir prieskonių mišiny.
Šampinjonų irgi neturėjau, tai vietoj jų dėjau smulkintus džiovintus abrikosus. Nu ir aišku, grietinėlės irgi neturėjau

Tai sumaišiau majonezą su pienu vietoj jos. Nu ir nežinau kaip ten gaunasi originaliam recepte, bet šitas variantas irgi gavosi super

Net MB kuris nepripažįsta jokio mėsos ir vaisių derino lapnojo net ausys linko