Sveikos!
skrandis gurgia, bet norisi kazko naujo. neseniai per rusu kanala maciau kaip gamino vistienos krutineles su bananais
mano skrandziui tai labai neiprasti tokie eksperimentai, bet kazkodel uzsinorejau pameginti. kaip tik turiu vistos file, bananu, ferm. surio.
Ar skanus toks var., neigudusiam skrandziui nebus per
stipru?
Jei taip, gal turite kokiu ideju?
Radau toki recepta, tik nedaryciau tiksliai pagal ji, nes neturiu paryskintu produktu:
4 viščiukų krūtinėlių
2 bananų
2 šviežių figų
50 g gorgonzolos sūrio
2 šaukštelių aliejaus
1 šaukštelio medaus
pagal skonį druskos
pipirų
paukštienos prieskonių
smulkintų rozmarinų papuošimui
1 šaukštas džiūvėsių
Paruošimas:
Vištienos krūtinėles nuplauname, nusausiname, įtriname vištienos prieskoniais ir kiekvieną įpjauname. Sūrį susmulkiname šakute, bananus supjaustome pailgomis juostelėmis, figas kubeliais ir sumaišome su druska, pipirais, smulkintais rozmarinias, džiūvesėliais. Kiekvieną kišenėlę prikemšame įdaru ir persmeigiame dantu krapštuku. Įdarytas vištienos krūtinėles iš abiejų pusių apkepiname karštame aliejuje, išgriebiame , nuvarviname, aptepame medumi ir apie 15 min. patroškiname puode su nuo vištienos likusiais riebalais. Patiekiame su biriais ilgagrūdžiais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Gal pakoreguosit/pakonsultuosit
nesinori sugadinti visos mesos, jei nevalgoma nesamone gausis