[quote=Laimuske,2010 01 07, 15:16]
[quote=escada*,2010 01 04, 16:52]
VISTIEOS TROSKINYS SU JOGURTO PADAZU
1 KG MARINUOTU SPARNIUKU ARBA SLAUNELIU; (man skaniau sparniukai )
0.5 l NATURALAUS JOGURTO; (as dedu kartais 2 indukus po 350g,aisku jei norite kad padazo butu daugiau)
SAUKSTELIS MALTU AITRIU PAPRIKU;
PO SAUKSTELI CUKRAUS IR DRUSKOS;
kokias 3-4 KILTELES CESNAKO;
2 PAPRIKOS
1 PORAS
1 POMIDORAS
O tuos marinuotus sparniukus jau perkat ar pati marinuojat (jei taip koks marinatas?)?
[/quote]
pati marinuoju su vistienos prieskoniais
Papildyta:
QUOTE(*leila* @ 2010 01 17, 13:36)
Man taip pat iskilo klausimas del tos vistytes marinuotos,greiciausiai tai su prieskoniais tik pabuvus???ir dar del kepimo indo??jis turetu but gilesnis,kad padazas apsemtu vista????
jo,butinai gilesniame,as darau stikliniame
galima ir gilioje blekoje.bet butina uzdengti
skanaus
Papildyta:
QUOTE(*leila* @ 2010 01 19, 22:32)
O as siandien isbandziau si patiekala,bet vietoj sparniuku,kumpelius dejau supjaustytus,bet tokie riebuiliai buvo,tai kazkaip ir padazas man riebokas pasirode,bet vis tiek skanu
as buvau bandziusi blauzdeles,ir kitokias vistos kuno dalis
bet man labiausiai patiko mazi sparniukai.beje,kai kepinate darzoves nedeket daug aliejaus,ir as jogurta perku ekologiska,bio.tai zinokite nzn,bet nepasakyciau kad riebiai gaunasi