Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

QUOTE(etamo21 @ 2010 01 17, 20:06)
ahaa va to ir nezinojau, taigi teslai-krakmolas ir kiausinis tik? ismaisom ir kepam blynus, kuriu viduje-vistiena?

na as darau taip: vistiena susipjaustau smulkiai, tada istarkuoju dar morka ar kokios cukinjos. Dedu vistienos prieskoniu, ispaudziu cesnako, gera sauksta majonezo ir pamarinuoju kelias val .po to musu kiausini, dedu sauksta gera krakmolo ir kepu tokius blynelius. taip pat ir is zuvies galima tokius kepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 01 17, 22:47)
na as darau taip: vistiena susipjaustau smulkiai, tada istarkuoju dar morka ar kokios cukinjos. Dedu vistienos prieskoniu, ispaudziu cesnako, gera sauksta majonezo ir pamarinuoju kelias val .po to musu kiausini, dedu sauksta gera krakmolo ir kepu tokius blynelius. taip pat ir is zuvies galima tokius kepti  4u.gif

a tai jus kreciate viska i viena mase. na as darydavau atskirai tesla, na kaip bulviniai blynai kepami su mesa, cia tokiu pat principu vistyte dedama i blyna biggrin.gif bet l.dekui uz atvedima i kelia, apie krakmola nebuciau net pagalvojusi mirksiukas.gif
siaip dar i tema-skanu visai sparneliai tesloje, tesla-kiausinis, miltai, grietine, soda daugmaz (na is akies darau, tiksliai dabar ir nepasakysiu, reikia prie puodu prieiti biggrin.gif ) tesloje pamirkom suprieskoniuotus sparniukus ir i ikaitinta alieju. man skanu wink.gif ai beje lyg sako dar jei pilsi salto vandens i tesla, bus trapesne tesla, o jei silto-traskesne.o gal ir atvirksciai g.gif zodziu, duodu ideja, o jus jau kaip patogiau galit eksperimentuoti, faktas tik kad skanu, ypac kai tesla minkstesne gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai skanus padaziukas manau 4u.gif Butinai isbandysiu, tik ne sparnelius, o gal blauzdeles be odeles, nes kazkaip man susitušinus odele nlb ax.gif
Atsakyti
O as siandien isbandziau si patiekala,bet vietoj sparniuku,kumpelius dejau supjaustytus,bet tokie riebuiliai buvo,tai kazkaip ir padazas man riebokas pasirode,bet vis tiek skanu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Laimuske,2010 01 07, 15:16]
[quote=escada*,2010 01 04, 16:52]
VISTIEOS TROSKINYS SU JOGURTO PADAZU
1 KG MARINUOTU SPARNIUKU ARBA SLAUNELIU; (man skaniau sparniukai )
0.5 l NATURALAUS JOGURTO; (as dedu kartais 2 indukus po 350g,aisku jei norite kad padazo butu daugiau)
SAUKSTELIS MALTU AITRIU PAPRIKU;
PO SAUKSTELI CUKRAUS IR DRUSKOS;
kokias 3-4 KILTELES CESNAKO;
2 PAPRIKOS
1 PORAS
1 POMIDORAS

O tuos marinuotus sparniukus jau perkat ar pati marinuojat (jei taip koks marinatas?)?
[/quote]

pati marinuoju su vistienos prieskoniais smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*leila* @ 2010 01 17, 13:36)
Man taip pat iskilo klausimas del tos vistytes marinuotos,greiciausiai tai su prieskoniais tik pabuvus???ir dar del kepimo indo??jis turetu but gilesnis,kad padazas apsemtu vista????

jo,butinai gilesniame,as darau stikliniame smile.gif galima ir gilioje blekoje.bet butina uzdengti mirksiukas.gif skanaus
Papildyta:
QUOTE(*leila* @ 2010 01 19, 22:32)
O as siandien isbandziau si patiekala,bet vietoj sparniuku,kumpelius dejau supjaustytus,bet tokie riebuiliai buvo,tai kazkaip ir padazas man riebokas pasirode,bet vis tiek skanu  4u.gif

as buvau bandziusi blauzdeles,ir kitokias vistos kuno dalis lotuliukas.gif bet man labiausiai patiko mazi sparniukai.beje,kai kepinate darzoves nedeket daug aliejaus,ir as jogurta perku ekologiska,bio.tai zinokite nzn,bet nepasakyciau kad riebiai gaunasi g.gif smile.gif
Atsakyti
Vakar taaaip skaniai pasitroškinau vištytę - MB sakė, kad net burnoj tirpo bigsmile.gif
Taigi:
- vištiena (pirkau mažąsias vištienos krūtinėles)
- prieskoniai
- miltai, krakmolas
- morkos, topinambai (saldžiosios bulvės), pomidorai
- grietinėlė

Pamarinavau mažąsias vištienos krūtinėles (nepjausčiau jų), palaikiau kelias valandelės. Tada išvoliojau miltų/krakmolo mišinyje (labai patogu įberti mišinuko į maišelį, įmesti ten vištytę ir, pripūtus oro, "pateliuškuoti"). Vištytę apkepiau įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (labai trumpai, ant aukštos ugnies - tada vištytė apkepa, o vidus lieka labai sultingas). Į troškintuvą įpyliau vandens, įmečiau gabaliuką sviesto (nebūtinai). Ant dugno sudėjau griežinėliais pjaustytas morkytes, ant jų vištieną, ant vištienos griežinėliais pjaustytus topinambus ir pjaustytus pomidorus. Įpyliau grietinėlės (kad neapsemtų vištienos). Troškinau apie 40 min, kol suminkštėjo daržovės.
Niam niam essen.gif
Atsakyti
gal kas paskys kaip ta vistien su raugintais kopustais daryt blush2.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 01 28, 18:58)
gal kas paskys kaip ta vistien su raugintais kopustais daryt blush2.gif  blush2.gif  g.gif

g.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu tongue.gif .kepti sparneliai ax.gif ,marinavimas paprastas:vistos prieskoniai,truputi druskos,majonezo ir keli lasai aliejaus,palaikom pora valandu ir po to saunam i orkaite biggrin.gif http://img191.images...9/dsc03972x.jpgtik nemoku graziai patiekt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabani: 04 vasario 2010 - 15:24
QUOTE(guziukas @ 2010 01 28, 15:58)
gal kas paskys kaip ta vistien su raugintais kopustais daryt blush2.gif  blush2.gif  g.gif

as kepiau zasi ant raugintu kopustu, gali pabandyti su vistiena 4u.gif Receptas cia blush2.gif
Atsakyti
cia rase kazkas apie masala(indiski prieskoniai),klause kur ju galima nupirkti.As siandien nupirkau Vilniuje Hales turguje,Ju yra ivairiems patiekalams,as sau nupirkau Sabji masala,100gr 9lt.Sudetis jei kam idomu(kalendra,indiskasis kmynas,cili ciberzole,svogunu gabaliukai,juodasis pipiras,dzviovintas imbieras,cesnako gabaliukai,gvazdikelis,ozrageslapai,,muskatas,kardamono seklas,nuto zirniu miltai,maskato kevalo milteliai,)cia prieskoniu misinys troskiniams.kaip minejau ju yra ivairiu,siandien pupeliu sriuba virsiu.pabandisiu iberti ax.gif smile.gif
Atsakyti
as neseniai pirkau Maximoje toki prieskoniu misineli kuriame daug stambiu prieskoniu nesumaltu ir jau kelis kartus kepiau vistiena, na skonis super, siandien irgi broileriukas isdarinetas bus pasautas orkaitien o darau taip:
1.5 kg broileris
2 saukstai prieskoniu,
1 sausktas nepilnas druskos,
1 citrina,
1 arb. saukstelis medaus,
1 saukstas aliejaus
visa tai sumakaluoti su vista ir palikti per nakti, o kepu maise, bet darant vistuka reiketu paragauti ar nieko netruksta nes manau kad tai labai individualu 4u.gif
Atsakyti