Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

[quote=escada*,2010 01 04, 16:52]
VISTIEOS TROSKINYS SU JOGURTO PADAZU
1 KG MARINUOTU SPARNIUKU ARBA SLAUNELIU; (man skaniau sparniukai )
0.5 l NATURALAUS JOGURTO; (as dedu kartais 2 indukus po 350g,aisku jei norite kad padazo butu daugiau)
SAUKSTELIS MALTU AITRIU PAPRIKU;
PO SAUKSTELI CUKRAUS IR DRUSKOS;
kokias 3-4 KILTELES CESNAKO;
2 PAPRIKOS
1 PORAS
1 POMIDORAS

O tuos marinuotus sparniukus jau perkat ar pati marinuojat (jei taip koks marinatas?)?
Atsakyti
Ačiū už receptą, skaniai skamba, butinai išbandysiu smile.gif
Atsakyti
Super receptukas, įsivaizduoju, kad turėtų būti labai skanu ax.gif
Reikės būtinai išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele:) @ 2009 12 24, 17:23)
Prasau jusu pagalbos 000189.gif
Kaip iskepti vistyte, kad ji visa apskrudusi butu? Ka reiketi tepti ant skurytes? Noretusi kad gautusi trasia odele. Dekui 4u.gif

mes kepant vis apslakstom vandenukas+citrinos sultys+aliejus smile.gif Na y puoduka vandens yspaudi bent puses citrinos sultis ir shiek tiek aliejaus ypili ir vis su shaukshtu aplieji vishtyte smile.gif Apskrunda smile.gif O jei nori, akd ir nugaryte butu graziai apskrudus, tai kazkaip seimininkes kepa ant butelio su vandeniu pamovusios vistyte, tai ji sau graziai is visu pusiu ir apkepa smile.gif tik nezinau ar ne sausa gaunasi g.gif as nebandziau sito budo ...
Atsakyti
QUOTE(triashne @ 2010 01 14, 15:59)
mes kepant vis apslakstom vandenukas+citrinos sultys+aliejus smile.gif Na y puoduka vandens yspaudi bent puses citrinos sultis ir shiek tiek aliejaus ypili ir vis su shaukshtu aplieji vishtyte smile.gif Apskrunda smile.gif O jei nori, akd ir nugaryte butu graziai apskrudus, tai kazkaip seimininkes kepa ant butelio su vandeniu pamovusios vistyte, tai ji sau graziai is visu pusiu ir apkepa smile.gif tik nezinau ar ne sausa gaunasi  g.gif  as nebandziau sito budo ...


Dekui uz patarimus 4u.gif
Vistos kepimas ant butelio jau daug kartu isbandytas reikalas ir mesyte niekada nebuvo sausa. Nors riebalai ir isslasa is jos, bet mesyte mums visada gaunasi labai minkstute ir sultinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele:) @ 2009 12 24, 18:23)
Prasau jusu pagalbos 000189.gif
Kaip iskepti vistyte, kad ji visa apskrudusi butu? Ka reiketi tepti ant skurytes? Noretusi kad gautusi trasia odele. Dekui 4u.gif

O man super skani ir traski gaunasi,kai kepu pagal J.Oliverio recepta,net nebuciau pagalvojus,kad ji gali but tokia sultinga ir traskiai apskrudus,kepa tiesa ji ilgokai,bet skurele buna net issipucia,o sultys neisbega ,tai mesyte tose savo sultyse ir susunta ax.gif
Atsakyti
Man taip pat iskilo klausimas del tos vistytes marinuotos,greiciausiai tai su prieskoniais tik pabuvus???ir dar del kepimo indo??jis turetu but gilesnis,kad padazas apsemtu vista????
Atsakyti
Stai cia Sonatina buvo jau idejus panasu patiekala 4u.gif ten labai daug atsiliepimu ir kitokiu varijantu aprasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Vistienos guliasas 4u.gif

user posted image

5 vistienos kulseliu mesos be odos
5 svogunu
1 v.s. zasu tauku
5o g sviesto
2 v.s. paprikos milteliu
2 v.s. pomidoru tyres ar keliu svieziu, nuluptu pomidoru
1/2 kubelio vistienos buljono
druskos, pipiru


Svogunus susismulkinti ir sudeti i troskintuva ar gilesne keptuve, kur bus verdamas guliasas. Mesyte susipjaustyti didesniais gabaliukais ir apkepti saukste zasu tauku. Ja deti ant svogunu,pagardinti druska bei pipirais. Sviesta issitirpinti ir supylus paprikos miltelius maisyti, kol mase sutirstes.Sia gauta mase uzpilti ant vistienos, viska gerai ismaisyti ir uzdengus puoda leisti troskintis ant silpnos ugnies, karts nuo karto pamaisant. Man truko prieskoniu, tai as idejau 1/2 kubelio vistienos sultinio bei 2 v.s. pomidoru tyres. Sie du ingridientai labai tiko ; ) uz geros 1 1/2 val galima buvo skanauti tikrai vykusi guliasa ... skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 17 sausio 2010 - 13:19
na receptu tikrai radau nemazai ir puikiu, tik vienas kl.iskilo-senoje temoje skaiciau apie 'vistienos blynus' ar kazkaip panasiai. tai dabar ir galvoju-cia vistiena tesloje iskepta kaip blynai?ir norint taip iskepti, vietoj miltu reikia deti krakmola, (kad nebutu tokio kaipo blynu skonio) ? tikiuos apsireiks kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 17, 16:51)
na receptu tikrai radau nemazai ir puikiu, tik vienas kl.iskilo-senoje temoje skaiciau apie 'vistienos blynus' ar kazkaip panasiai. tai dabar ir galvoju-cia vistiena tesloje iskepta kaip blynai?ir norint taip iskepti, vietoj miltu reikia deti krakmola, (kad nebutu tokio kaipo blynu skonio) ? tikiuos apsireiks kas  4u.gif

esu daznai kepus tuos blynelius... bet zinok tikrai nebuna jokio blyninio skonio, greiciausiai del isvaizdos jie taip pavadinti blush2.gif o krakmolas surisa visa mase mirksiukas.gif ir nesipila jogs pienas as vanduo...
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 01 17, 19:32)
esu daznai kepus tuos blynelius... bet zinok tikrai nebuna jokio blyninio skonio, greiciausiai del isvaizdos jie taip pavadinti  blush2.gif  o krakmolas surisa visa mase  mirksiukas.gif ir nesipila jogs pienas as vanduo...


ahaa va to ir nezinojau, taigi teslai-krakmolas ir kiausinis tik? ismaisom ir kepam blynus, kuriu viduje-vistiena?
Atsakyti