QUOTE(aguonele @ 2008 04 29, 18:26)
As daznai darau a la troskini su vistiena. Uzsimarinuoju slauneliu &co is vakaro (citrinos puse isspaudziu, druskos, cesnako ir vistienos prieskoniu).
Bulves sudedu i puoda, taip pat morku pripjaustau.Vistiena apvolioju miltuose ir pakepu ant sviesto (apie 15min), tada viska suverciu ant bulviu. Ant virsaus uzdedu smulkiai pjaustyto cesanko, svogunu riekiu, krapu,buljono pora kubeliu ir uzpilu vandeniu bei grietinele. Tusinu gera valanda ant silpnos ugnies. Labai skanu, nors gal ir atrodo riebu, bet taip nera
Siandien kaip tik ir dariau
Visoms viskas aišku, išskyrus man...
Raso, kad bulves sudeda į puodą, tada papjausto morkų, pakeptą vištą užverčia ant bulvių. - Ant žalių bulvių ir morkų versti ir tušinti? Ar spės bulvės išvirti "ant silpnos ugnies valandą", juk paprastai bulvės ilgiau nei valandą verda ant siprios ugnies...
Kiek maždaug vandens pilti?
Kaip suprantu, tušinant reikia uždengti?
Ir dar vienas klausimas - kaip ten išvirus su bulvėm ir vandeniu? Ar bulvės nesukrenta? Kaip suprantu, vandens nupilti nereikia, tai kas ten per makalošė gaunasi?
Labai lauksiu atsakymų