Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

QUOTE(kisule @ 2009 01 29, 17:07)
nono.gif  mastau.gif tai labai laukiam, manau dauguma megsta kinietiska maista greiiiiiit rasyk  lotuliukas.gif  hihihi.gif  liezuvis.gif



niu tai prasom mirksiukas.gif
taigi nusiperkat vistienos slauneliu zaliu(koki kieki sprendziate jus),mes su vyru perkam 4.
Nusiperkate paprikos(perku visokiu spalvu,graziau )
Pievagrybiu,svogunu ir black been source is kinieciu.
Tada nusiplaustome mesyte nuo slauneliu,gabaliukais,ir sudedame i keptuve apkepti.Tuo tarpu nusilupame ir susipjaustome gana stambiai svoguna,paprikos,grybus(pjaunu juos pusiau).Kai vistiena apkepa ir truputi paruduoja dedu svogunus,pakepu keleta min tada dedu paprika ir paciame gale susdedu grybukus ir kokias 3min pakepu.Tada truputuka druskytes ar vistienai skirtu prieskoniu ir saukstas black been source.Ziurite kaip issimaiso jei truksta padazo dedate truputi daugiau.TIK Nepadauginkit!
Ir viskas,skanaus mirksiukas.gif
valgote su ryziais,galima bulvemis,snd bandem net su bulviu kose.Lb lb skanu blush2.gif kas paragauja,isgiria blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2009 01 29, 19:43)
o kada miltai,ar cia kepinant vistiena, ar kitu metu?

atsiprasau, pamirsau juos paminet lotuliukas.gif su grietinele sumaisyt o tada i inda pilti smile.gif
Atsakyti
zinokit,jau yra atradimas,nebereikia nuo kulseliu mesa nuimineti,nes yra pirkti ,,nemateko,, kumpeliu mesa be kaulo ir odeliu,man ji simta sykiu skanesne negu krutineles mesa,nu tai dabar viska su ja ir darau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 19:54)
niu tai prasom mirksiukas.gif
taigi nusiperkat vistienos slauneliu zaliu(koki kieki sprendziate jus),mes su vyru perkam 4.
Nusiperkate paprikos(perku visokiu spalvu,graziau )
Pievagrybiu,svogunu ir black been source is kinieciu.
Tada nusiplaustome mesyte nuo slauneliu,gabaliukais,ir sudedame i keptuve apkepti.Tuo tarpu nusilupame ir susipjaustome gana stambiai svoguna,paprikos,grybus(pjaunu juos pusiau).Kai vistiena apkepa ir truputi paruduoja dedu svogunus,pakepu keleta min tada dedu paprika ir paciame gale susdedu grybukus ir kokias 3min pakepu.Tada truputuka druskytes ar vistienai skirtu prieskoniu ir saukstas black been source.Ziurite kaip issimaiso jei truksta padazo dedate truputi daugiau.TIK Nepadauginkit!
Ir viskas,skanaus mirksiukas.gif 
valgote su ryziais,galima bulvemis,snd bandem net su bulviu kose.Lb lb skanu blush2.gif  kas paragauja,isgiria blush2.gif  tongue.gif

4u.gif ploja.gif oro_buckis.gif bus isbandyta,o kur perki black been source ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 19:54)
niu tai prasom mirksiukas.gif
taigi nusiperkat vistienos slauneliu zaliu(koki kieki sprendziate jus),mes su vyru perkam 4.
Nusiperkate paprikos(perku visokiu spalvu,graziau )
Pievagrybiu,svogunu ir black been source is kinieciu.
Tada nusiplaustome mesyte nuo slauneliu,gabaliukais,ir sudedame i keptuve apkepti.Tuo tarpu nusilupame ir susipjaustome gana stambiai svoguna,paprikos,grybus(pjaunu juos pusiau).Kai vistiena apkepa ir truputi paruduoja dedu svogunus,pakepu keleta min tada dedu paprika ir paciame gale susdedu grybukus ir kokias 3min pakepu.Tada truputuka druskytes ar vistienai skirtu prieskoniu ir saukstas black been source.Ziurite kaip issimaiso jei truksta padazo dedate truputi daugiau.TIK Nepadauginkit!
Ir viskas,skanaus mirksiukas.gif 
valgote su ryziais,galima bulvemis,snd bandem net su bulviu kose.Lb lb skanu blush2.gif  kas paragauja,isgiria blush2.gif  tongue.gif

4u.gif yahoo.gif oro_buckis.gif pabandysiu aciu tik kur perki [/B]
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 19:54)
niu tai prasom mirksiukas.gif
taigi nusiperkat vistienos slauneliu zaliu(koki kieki sprendziate jus),mes su vyru perkam 4.
Nusiperkate paprikos(perku visokiu spalvu,graziau )
Pievagrybiu,svogunu ir black been source is kinieciu.
Tada nusiplaustome mesyte nuo slauneliu,gabaliukais,ir sudedame i keptuve apkepti.Tuo tarpu nusilupame ir susipjaustome gana stambiai svoguna,paprikos,grybus(pjaunu juos pusiau).Kai vistiena apkepa ir truputi paruduoja dedu svogunus,pakepu keleta min tada dedu paprika ir paciame gale susdedu grybukus ir kokias 3min pakepu.Tada truputuka druskytes ar vistienai skirtu prieskoniu ir saukstas black been source.Ziurite kaip issimaiso jei truksta padazo dedate truputi daugiau.TIK Nepadauginkit!
Ir viskas,skanaus mirksiukas.gif 
valgote su ryziais,galima bulvemis,snd bandem net su bulviu kose.Lb lb skanu blush2.gif  kas paragauja,isgiria blush2.gif  tongue.gif

4u.gif yahoo.gif oro_buckis.gif pabandysiu aciu tik kur perki [/B]
Atsakyti
o dieve kas cia pasidare doh.gif doh.gif kodel 3 zinute g.gif atsiprasau labai 4u.gif kazkas buvo netaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 01 30, 09:04)
4u.gif  yahoo.gif  oro_buckis.gif pabandysiu aciu tik kur perki [/B]



Perku kinieciu supermarkete 4u.gif gyvenu ne LT,tai ju yra,o LT bijau pasakyt kur ju butu glima rast blush2.gif
Atsakyti
Dar toks a la kiniškas mano mėgstamas troškinukas. Supjaustau vištieną plonom juostelėm, apkepinu, tada dedu apkepintas plonai pjaustytas morkas, verčiu skardinę konservuotų bambukų, jei turiu - sojų pupelių daigų (būna skardinėse, seniau ir daržovių skyriuose maišeliuose), mirkytų ir pjaustytų shitake grybų (t.y. perku džiovintus) ir į pabaigą dar griežinėliais pjaustyto poro. Šiaip jei kokia paprika šaldytuve voliojasi irgi labai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 01 30, 17:53)
Dar toks a la kiniškas mano mėgstamas troškinukas. Supjaustau vištieną plonom juostelėm, apkepinu, tada dedu apkepintas plonai pjaustytas morkas, verčiu skardinę konservuotų bambukų, jei turiu - sojų pupelių daigų (būna skardinėse, seniau ir daržovių skyriuose maišeliuose), mirkytų ir pjaustytų shitake grybų (t.y. perku džiovintus) ir į pabaigą dar griežinėliais pjaustyto poro. Šiaip jei kokia paprika šaldytuve voliojasi irgi labai tinka  mirksiukas.gif



reiks isbandyti,aciu thumbup.gif
Atsakyti
Išbandytas ir tikrai skanus vištienos sparnelių receptas:

Vištienos sparneliai aštriame padaže

600 g vištų sparnelių (~6 sparneliai)
druskos, pipirų
aliejaus

8 v. š. pomidorų padažo
4 v. š. sojų padažo
3 v. š. balzaminio acto
3 v. š. čili ir česnako padažo ("Thai Choice")
2 v. š. medaus
0,5 citrinos sulčių
0,5 v. š. kajeno piprų

2 skiltelės česnako
3 vnt. konservuotų čili pipirų
svogūnų laiškų

Vištienos sparnelims nukirpti galiukus ir padalinti sparnelius į 3 dalis (pjauti aštriu peiliu ties sulenkimais), pabarstyti druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais (aš kaip visada, naudoju "Santa Maria" pipirų ir česnakų malūnėlį). Prieskonius gerai įtrinti į mėsą ir padėti į šaldytuvą kuriam laikui. Manieji sparneliai ten praleido visą naktį.

Gerai įkaitinti aliejų, sudėti vištienos sparnelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Kol sparneliai kepa, sumaišyti visus padažui skirtus komponentus: pomidorų padažą, sojos padažą, balzaminį actą, medų, čili ir česnakų padažą, kajeno pipirus, citrinos sultis. Jei nepatinka padažo skonis, siūlau ragauti ir tobulinti pagal save smile.gif

Kai sparneliai iškepa ir gražiai apskrunda, į keptuvę suberti smulkiai supjaustytas česnako skilteles, pakepti kol česnakas taps gražios auksinės spalvos ir supilti jau paruoštą padažą. Sumažinti ugnį ir dar patroškinti 2-3 min.

Į lėkštę dėti sparnelius, užpilti juos padažu ir papuošti smulkintais čili pipirais bei svogūnų laiškais.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 01 31, 23:35)
Išbandytas ir tikrai skanus vištienos sparnelių receptas:

Vištienos sparneliai aštriame padaže

600 g vištų sparnelių (~6 sparneliai)
druskos, pipirų
aliejaus

8 v. š. pomidorų padažo
4 v. š. sojų padažo
3 v. š. balzaminio acto
3 v. š. čili ir česnako padažo ("Thai Choice")
2 v. š. medaus
0,5 citrinos sulčių
0,5 v. š. kajeno piprų

2 skiltelės česnako
3 vnt. konservuotų čili pipirų
svogūnų laiškų

Vištienos sparnelims nukirpti galiukus ir padalinti sparnelius į 3 dalis (pjauti aštriu peiliu ties sulenkimais), pabarstyti druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais (aš kaip visada, naudoju "Santa Maria" pipirų ir česnakų malūnėlį). Prieskonius gerai įtrinti į mėsą ir padėti į šaldytuvą kuriam laikui. Manieji sparneliai ten praleido visą naktį.

Gerai įkaitinti aliejų, sudėti vištienos sparnelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Kol sparneliai kepa, sumaišyti visus padažui skirtus komponentus: pomidorų padažą, sojos padažą, balzaminį actą, medų, čili ir česnakų padažą, kajeno pipirus, citrinos sultis. Jei nepatinka padažo skonis, siūlau ragauti ir tobulinti pagal save smile.gif

Kai sparneliai iškepa ir gražiai apskrunda, į keptuvę suberti smulkiai supjaustytas česnako skilteles, pakepti kol česnakas taps gražios auksinės spalvos ir supilti jau paruoštą padažą. Sumažinti ugnį ir dar patroškinti 2-3 min.

Į lėkštę dėti sparnelius, užpilti juos padažu ir papuošti smulkintais čili pipirais bei svogūnų laiškais.

user posted image



bandyt reiks gal ryt biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti