Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

QUOTE(#vėja# @ 2009 01 28, 11:55)
O kokį skonį suteikia obuolių sultys? Mėsytė parūgštėja?

Parūgštėja ir paminkštėja, be to suteikia labai puikų skonį cukinijojm bei porams.
Atsakyti
mielos vistienos megejos, ar gaminate ziuljena? mano be galo megstamas patiekalas wub.gif
Papildyta:
turiu patikrinta receptuka thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2009 01 22, 16:55)
Noriu noriu noriu  thumbup.gif . Bet ar galit man nepatyrusiai gamintojai įmest linką, kur gerb. Srovė aprašiusi šitą skanumėlį. Nes aš nepatyrusi gamintoja ir nežinau, nei kiek to vandens reik, nei šiaip kiekių. Kiek apžiūrėjau skelbtų gaminių, tai nesuradau šito verysad.gif




QUOTE(aguonele @ 2009 01 23, 22:32)
nu butinai isbandysiu,nes jau skamba tai viliojanciai  wub.gif
jau nezinau kur ji net buvo idejus,bet tu kazka maisai.cia vanduo visai nesipila ir proporciju niekur nebuvo parasyta man rodos. as naudoju dazniausiai 3 dideliu kulseliu su kumpeliu mesyte,3 morkas ,svoguna ir poro.visa kita pagal skoni dedas.labai lengvai pagaminama ir nebijok,nes jau cia nera kad kas nesigautu  mirksiukas.gif



Bandau spėti, kad ten ne vanduo, o tiesiog susidaręs skystis nuo daržovių, vištienos ir grybų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 28, 18:10)
mielos vistienos megejos, ar gaminate ziuljena? mano be galo megstamas patiekalas wub.gif
Papildyta:
turiu patikrinta receptuka thumbup.gif:


O kur to ziuljeno receptukas? verysad.gif Atleisk, kad skubinu, bet labai didelis interesas sueme....
Atsakyti
aha bigsmile.gif ir man smalsu ir kas cia do daiktas biggrin.gif g.gif
Atsakyti
O ziurekit ar bandot ruost vistiena pagal kinieciu receptukus?Zinau lb lb skanu su black been source thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 14:58)
O ziurekit ar bandot ruost vistiena pagal kinieciu receptukus?Zinau lb lb skanu su black been source thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

nono.gif mastau.gif tai labai laukiam, manau dauguma megsta kinietiska maista greiiiiiit rasyk lotuliukas.gif hihihi.gif liezuvis.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos,


Gal galite kuri nors parašyti Jūratės kepsnio receptuką?
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 14:58)
O ziurekit ar bandot ruost vistiena pagal kinieciu receptukus?Zinau lb lb skanu su black been source thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

man tai skaniausia traški vištiena saldžiarūgščiame padaže, bet namie nesigauna gerai, nes viryklė elektrinė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytex @ 2009 01 29, 15:09)
4u.gif  Sveikos,
  Gal galite kuri nors parašyti Jūratės kepsnio receptuką?

radau interneto platybese 4u.gif
Jurates kotletas
Vistienos minkstimas be odos palaipsniui pilant grietinele sukapojamos.Pridedame druskos ir ismaisius formuojame apvalios priplotos formos pusgaminiai kurie mirkomi kiausinio plakinyje ir pavoliojami pyrago(batono) siaudeliuose 4u.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 29 sausio 2009 - 15:37
QUOTE(silsta @ 2009 01 28, 20:28)
O kur to ziuljeno receptukas? verysad.gif  Atleisk, kad skubinu, bet labai didelis interesas sueme....

as is pradziu jo ir neidejau, nes maniau gal visoms zinomas 4u.gif
reikia:
2 vistienos file
dziovintu grybu (nzn kiek dedu is akies, nu nedidele saujele)
grietineles (200ml)
vandens(tinka ir grybu nuoviras)
saukstas miltu
lauro lapai
megstami prieskoniai
fermentinio surio
garnyrui - ko pageidaujate, -bulves, ryziai, kose....

vistiena paprieskoniuoti, as dazniausiai palaikau per nakti.susmulkinti juostelemis ir apkepti svieste. deti i karsciui atsparu inda. ismirkytus grybus taip pat supjaustyti juostelemis, berti i inda.sudeti prieskonius, lauro lapelius (tik nepadauginkit).pilti grietinele, vandeni/nuovira,pabarstyti fermentiniu suriu ir troskinti ikaitintoje orkaiteje apie 20-30 min.
skonis pasakiskas, svarbiausia nepamirsti lauro lapu ir dziovintu grybu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 29, 17:53)
as is pradziu jo ir neidejau, nes maniau gal visoms zinomas 4u.gif
reikia:
2 vistienos file
dziovintu grybu (nzn kiek dedu is akies, nu nedidele saujele)
grietineles (200ml)
vandens(tinka ir grybu nuoviras)
saukstas miltu
lauro lapai
megstami prieskoniai
fermentinio surio
garnyrui - ko pageidaujate, -bulves, ryziai, kose....

vistiena paprieskoniuoti, as dazniausiai palaikau per nakti.susmulkinti juostelemis ir apkepti svieste. deti i karsciui atsparu inda. ismirkytus grybus taip pat supjaustyti juostelemis, berti i inda.sudeti prieskonius, lauro lapelius (tik nepadauginkit).pilti grietinele, vandeni/nuovira,pabarstyti fermentiniu suriu ir troskinti ikaitintoje orkaiteje apie 20-30 min.
skonis pasakiskas, svarbiausia nepamirsti lauro lapu ir dziovintu grybu ax.gif

o kada miltai,ar cia kepinant vistiena, ar kitu metu?
Atsakyti