Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

4u.gif 2 vistienos krutineles supjaustau maziukais kubeliais ir kepu keptuvei,kaip truputi pakepa idedu svoguna,sutarkuota morka,paprika,pries pat iskepant idedu konservuotu zirneliu ir konservuotu kukuruzu,vistienos prieskoniu ir pomidoru padaza ir dar pakepu 5min thumbup.gif .kartais sumaisau su ryziais,tai toks kaip plovas gaunasi,kartais valgom atskirai .skanaus smile.gif
Atsakyti
Vistiena afrikietiskame kari padaze essen.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 01 05, 00:34)
Jeigu turiu vistienos kumpeliu ar kokiu kitokios vistienos mesos darau kapotos mesos kotletus,mesasukapoju su peiliu ,ovisa kita dedu ,kaip ir farso vistienos kotletus.
Man ,labai patinka paukstiena kepta ant groteliu orkaiteje{apslakstau citrina+sutarkuoju imbiera+sumaisau su trupuciu medaus+ciberzoles}pamarinuoju
Ir  Kepu ant groteliu{kadangi turiu kepimo formasu grotelemis}i kepimo forma pridedu apacioj groteliu darzoviu,kokiu turiu saldytuve apslakstau aliejumi,pabarstau kumino.

aš panašiai darau, bet apačioj po grotelėm paberiu ryžių ir ipilu buljono. Labai skanu būna ir ryžiai birus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 01 03, 14:02)
aciu uz receptuka.labai skaniai viskas atrodo reikes butinai isbandyti  4u.gif

Kaip skaniai buvo thumbup.gif
Galetumet kas dar koki receptuka parasyt mirksiukas.gif Va ypac tas su kopustais,nerandu kur jis yra g.gif
Atsakyti
4u.gif Vajetau, kiek čia daug visokių gerų receptėlių, reikės kada išmėginti.. rolleyes.gif
Ačiū.
Atsakyti
Paukštiena rytietiškai,
reikės nedidelio viščiuko{arba vištienos},
truputėlio druskytės,,
citrinos sulčių,
1/4arbat.š.šafrano plaušelių,
2 raudonųjų svogūnų,
6skiltel4s cesnako,
2cm. imbiero šaknies,
arbat .š kmynų sėklų,
arbat.š. kalendros sėklų,
arbat.š. kmyninių kuminų miltelių,
2valg s. alyvuogi7 aliejaus,
3valg š. ananasų sulčių,
tarkuotos citrinos žievelės.
kuokštelis šviežių kalendrų,
tiek pat petražolių,
200g.žalių alyvuogių,

Viščiuką arba vištieną paruošti,nusausinti,,pasūdyti ,pašlakstyti citrinos sultimis .
Šafranų plaušelius sutrupinti,pamerkti nedideliame vandens kiekyje.
Svogūnus ,nulupti ir sipjaustyti žiedeliais.
Česnakus nuvalyti ,bet palikt cielus.
Imbierą nulupti sutarkuoti arba išspausti tam skirtu spaustuku..
Grūstuvu sutrinti kmynus ,kalendras,kuminus.
Keptuvėje su dangčiu įkaitinti aliejų ir jame patroškinti svogūnus.,suberti ir kartu patroškinti česnakus,ir imbierus,įmaišyti šafranus ir kitus prieskonius.
Sudėti viščiuką arba vištieną įpilti150ml.karšto vandens,taip pat ananasų sultis,suberti citrinos žievelęir uždengus50min. troškinti ant silpnos ugnies.
Kalendrų lapelius nuplauti arba petražolių nuplauti ,nusausinti.Alyvuoges perlieti vandeniu perpjauti,jeigu reikia išimti kauliukus..Suberti į keptuvę ir10min. patroškinti.
Po to tiekti į stalą.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 15:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite  thumbup.gif . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas  wub.gif
user posted image

Noriu noriu noriu thumbup.gif . Bet ar galit man nepatyrusiai gamintojai įmest linką, kur gerb. Srovė aprašiusi šitą skanumėlį. Nes aš nepatyrusi gamintoja ir nežinau, nei kiek to vandens reik, nei šiaip kiekių. Kiek apžiūrėjau skelbtų gaminių, tai nesuradau šito verysad.gif
Atsakyti
Baisiai gardus ir paprastas receptukas: vištą supjaustau gabalais, paprieskoniuoju, dedu į puodą, dedu taip pat stambiai pjaustytas cukinijas, porus ir morkas, viską užpilu natūraliomis obuolių sultimis ir troškinu ant viryklės arba orkaitėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 01 22, 20:50)
Baisiai gardus ir paprastas receptukas: vištą supjaustau gabalais, paprieskoniuoju, dedu į puodą, dedu taip pat stambiai pjaustytas cukinijas, porus ir morkas, viską užpilu natūraliomis obuolių sultimis ir troškinu ant viryklės arba orkaitėje  thumbup.gif

skamba skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 01 14, 14:43)

nu butinai isbandysiu,nes jau skamba tai viliojanciai wub.gif

QUOTE(mamymamy @ 2009 01 22, 17:55)
Noriu noriu noriu  thumbup.gif . Bet ar galit man nepatyrusiai gamintojai įmest linką, kur gerb. Srovė aprašiusi šitą skanumėlį. Nes aš nepatyrusi gamintoja ir nežinau, nei kiek to vandens reik, nei šiaip kiekių. Kiek apžiūrėjau skelbtų gaminių, tai nesuradau šito verysad.gif

jau nezinau kur ji net buvo idejus,bet tu kazka maisai.cia vanduo visai nesipila ir proporciju niekur nebuvo parasyta man rodos. as naudoju dazniausiai 3 dideliu kulseliu su kumpeliu mesyte,3 morkas ,svoguna ir poro.visa kita pagal skoni dedas.labai lengvai pagaminama ir nebijok,nes jau cia nera kad kas nesigautu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 01 14, 15:43)

bandysiu ir as thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 01 22, 19:50)
viską užpilu natūraliomis obuolių sultimis ir troškinu ant viryklės arba orkaitėje  thumbup.gif

O kokį skonį suteikia obuolių sultys? Mėsytė parūgštėja?
Atsakyti