Sveikos
gal kas turite receptu ruosti vistiena kinietiskai?
bandziau pasinaudoti SM forumo paieska, bet nepadejo ne pirma karta mane ta paieska paveda....
sveikutes, gal kas zinote kaip pasigaminti makaronus su vistiena kur dabar tieka Cili'akuose? na suprantu, akd ten makarona, paprikos, cukinijos (atrodo, tik nesuprantu kaip jos apdorotos) bet is ko padazas? dievinu sita patiekaliuka, galeciau valgyt ir valgyt, tik kad namie butu pigiau padaryt. idedu nuoroda, apie ka tiksliai kalbu:
Jei kiti ingridientai aiskus, tai padazas bus padarytas is grietineles su siek tiek kreminio surio (pvz.philadelphia), o ant virsaus tarkuotas permezanas (pvz. "dziugas")
As daznai darau a la troskini su vistiena. Uzsimarinuoju slauneliu &co is vakaro (citrinos puse isspaudziu, druskos, cesnako ir vistienos prieskoniu).
Bulves sudedu i puoda, taip pat morku pripjaustau.Vistiena apvolioju miltuose ir pakepu ant sviesto (apie 15min), tada viska suverciu ant bulviu. Ant virsaus uzdedu smulkiai pjaustyto cesanko, svogunu riekiu, krapu,buljono pora kubeliu ir uzpilu vandeniu bei grietinele. Tusinu gera valanda ant silpnos ugnies. Labai skanu, nors gal ir atrodo riebu, bet taip nera
Siandien kaip tik ir dariau
sveikos! nusipirkom nauja virykle, tai noreciau kanors bandyt pagaminti is vistienos ant grilio, gal zinot kokiu receptuku neblogu? (kazkaip nera laiko ieskot po visa tema )
Vištienos piršteliai vištienos filė, stiklinė kefyro, šaukštasaštraus sojų padažo, pora stiklinių kukrūzų dribsnių, stiklinė miltų, prieskonių vištienai {be druskos,arba karis indiškas,kalendra,kas patinka} pora šaukštų aliejaus. Mėsą supjaustyti stambiais šiaudeliais,sudedame į indą ir užpilame kefyru,sumaišytu su sojų padažu.Uždengti ir palaikyti šaldytuvekokias 4val. Dribsnius susmulkinti ir sumaišyti su miltais,bei prieskoniais. Išėmus iš marinato vištienos gabaliukus apvolioti dribsniuose,sudėti į aliejumi išteptą skardą,apšlakstyti aliejumi ir kepti kokias 45min.200C karštumo orkaitėje.Įpusėjus kepti gabaliukus apversti,jei reikia apšlakstyti aliejumi Piršteliai valgomi ir šilti ir šalti ,valgomi su salotomis,tinka l jogurtinis padažas.
Tai va...kepiau ciela visciuka apie 2kg. Per nakti pamarinavau vistienos marinate santa maria (sunaudojau 2 maiselius). I vidu prikisau smulkintu pistaciju nemazai (ju pakisau ir po vistos odele kiek buvo imanoma), cesnako smulkinto ir kepiau rankovej apie 1,5h apie 180 laipsniu temp. Gavosi Ir nereikia daug terliotis
tikiuosi negausiu velnių dabar nuo jūsų kad temą tingiu skatiyt , labai noriu pasidaryti visštienos file su įdaru varškės tik galvoju kaip tą varškę padaryt?Jei yra šitoj temelės tai parašykit susirasiu pati, svarbu kad būtų čia tai veltui temos nevartysiu o tai tik seilės tįst pradeda
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas
vel susiradau si patiekla ir noriu labai padekoti , nu nieko skaniau nesu pagaminus. Labai labai skanu buvo. Pasizadejau vyrui gaminti si skanesta gan daznai nes labai patiko. aciu.