Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

QUOTE(Eileitija @ 2008 10 27, 15:03)
Sveikos merginos.  4u.gif  Tikiuosi pagelbesit..  blush2.gif  Turiu 2 labai svarbius klasuimus man  lotuliukas.gif
1. Gal kuri kada nors daret farsiruota visciuka? Man neaisku kaip ten paruosia ta visciuka farsiravimui ir kaip paskuj valgyt tarkim su krutines kaulais,,, g.gif
2. Ar kepet kepimo rankovej ciela visciuka? Noriu bandyt, bet bijau rizikuot...

Farsiruotas ir kimstas yra du skirtingi dalykai,kai vista farsiruojama,ji turi buti nukaulinta,jei kimsta,tai tik vistos vidus prikimstas megstami idaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweikutės 4u.gif noriu pasiteirauti kaip padaryti vištienos kotletukus įdarytus suriu, taip kad sūris neišbegtų bekepant? unsure.gif vakar dariau tokius tokius,tai visas sūris pasiliko skardoje... mega_shok.gif ir taip visa laika... ;(
Atsakyti
QUOTE(dillia @ 2008 10 28, 12:26)
Sweikutės  4u.gif  noriu pasiteirauti kaip padaryti vištienos kotletukus įdarytus suriu, taip kad sūris neišbegtų bekepant? unsure.gif  vakar dariau tokius tokius,tai visas sūris pasiliko skardoje... mega_shok.gif ir taip visa laika... ;(

kaip tik sekmadieni tokius dariau..tik keptuvej as juo kepiau... tai niekas neisbego.. gerai juos apspaudziau ir dar dziuveseliuose apvolojau... tik dar pas mus surio padazas buvo... tai MB ir sakau as tikrai isimylejusi... nes taip uzsudziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2008 10 28, 16:51)
kaip tik sekmadieni tokius dariau..tik keptuvej as juo kepiau... tai niekas neisbego.. gerai juos apspaudziau ir dar dziuveseliuose apvolojau... tik dar pas mus surio padazas buvo... tai MB ir sakau as tikrai isimylejusi... nes taip uzsudziau biggrin.gif

O as orkaiteje kepiau...apsukus musta vistienos krutinele, bet gavosi nekas... blink.gif beje nusudyti ir man pasiseke lotuliukas.gif
o gal as mesyte netinkamai padarau? g.gif gal bereikalo kiausa musu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dillia @ 2008 10 28, 17:08)
O as orkaiteje kepiau...apsukus musta vistienos krutinele, bet gavosi nekas...  blink.gif  beje nusudyti ir man pasiseke  lotuliukas.gif 
o gal as mesyte netinkamai padarau? g.gif gal bereikalo kiausa musu... g.gif

aaa.. tai is krutines darei grynos? ar farso?
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2008 10 28, 17:19)
aaa.. tai is krutines darei grynos? ar farso?

tai is farso, bet ji apsukau ismuska krutinele... bet suri svisvien pabego verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, skaičiau skaičiau jūsų receptukus ir nusprendžiau įdėti ir savo ax.gif

Tai va, kepsime vištienos krūtinėlę grietinės padaže, o garnyras bus obuolienė smile.gif žinau - skamba gal ir keistokai g.gif bet patikekit labai skanu thumbup.gif

2 porcijom maždaug reikės:

apie 400-500 gr. - Vištienos krūtinėlės (vyrai valgo daug mirksiukas.gif )
apie 0,4 l. - Grietinės (geriau natūralios)
pagal skoni - Prieskonių vištienai (skaniau su kariu)
apie 0,5 l. - Obuolienės

Vištienos krūtinėlę galima susipjaustyti smulkiau arba ne, tada ją išmušam plaktuku ir įtrinam prieskoniais.

Į keptuvę įdedam grietinės tiek kad, vištytė pusiau - keptų pusiau troškintūsi, aš iš pradžių dedu kokius tris keturis didelius šaukštus, vėliau jei trūksta pridedu smile.gif Beje, kad būtų skaniau, dar truputuka įberiu prieskoniu ir į grietinę mirksiukas.gif Grietinė labai greitai suskystėja ir galima dėti vištytę kept. Kepa labai greitai, pora kartu apverčiu ir viskas.

Iškeptą vištieną dedam į lėkštę ir šalia pora gerų šaukštų obuolienės smile.gif

Ir viskas ax.gif megaujamės

Man labai skanu, pameginkit ir parašykit ar patiko 4u.gif lauksiu komentarų ir recepto patobulinimų mirksiukas.gif

Papildyta:
Sveikutes, skaičiau skaičiau jūsų receptukus ir nusprendžiau įdėti ir savo ax.gif

Tai va, kepsime vištienos krūtinėlę grietinės padaže, o garnyras bus obuolienė smile.gif žinau - skamba gal ir keistokai g.gif bet patikekit labai skanu thumbup.gif

2 porcijom maždaug reikės:

apie 400-500 gr. - Vištienos krūtinėlės (vyrai valgo daug mirksiukas.gif )
apie 0,4 l. - Grietinės (geriau natūralios)
pagal skoni - Prieskonių vištienai (skaniau su kariu)
apie 0,5 l. - Obuolienės

Vištienos krūtinėlę galima susipjaustyti smulkiau arba ne, tada ją išmušam plaktuku ir įtrinam prieskoniais.

Į keptuvę įdedam grietinės tiek kad, vištytė pusiau - keptų pusiau troškintūsi, aš iš pradžių dedu kokius tris keturis didelius šaukštus, vėliau jei trūksta pridedu smile.gif Beje, kad būtų skaniau, dar truputuka įberiu prieskoniu ir į grietinę mirksiukas.gif Grietinė labai greitai suskystėja ir galima dėti vištytę kept. Kepa labai greitai, pora kartu apverčiu ir viskas.

Iškeptą vištieną dedam į lėkštę ir šalia pora gerų šaukštų obuolienės smile.gif

Ir viskas ax.gif megaujamės

Man labai skanu, pameginkit ir parašykit ar patiko 4u.gif lauksiu komentarų ir recepto patobulinimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redtiger @ 2008 10 28, 19:03)
Sveikutes, skaičiau skaičiau jūsų receptukus ir nusprendžiau įdėti ir savo  ax.gif
Tai va, kepsime vištienos krūtinėlę grietinės padaže, o garnyras bus obuolienė  smile.gif žinau - skamba gal ir keistokai  g.gif  bet patikekit labai skanu  thumbup.gif

tikrai kad idomiai skamba, bet butinai pabandysiu thumbup.gif nes obuolienes daug prisikaupe, o nevalgom doh.gif
O sakyk, valgant ta krutinele tik su obuoliene? daugiau su niekuo?
Atsakyti
a gal kas nors bandet visa keptvirti idaryt? Susigalvojau rytoj kazka panasaus pasidaryt su pistacijom, tik nezn ar imanoma.... man atrodo gausis kaip desra plonumo blush2.gif bet vis vien lb noriu pabandyt doh.gif

Arba reik tik kulseles idaryt, o likusia dali kept normaliai g.gif Krc mastau garsiai forume.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 29 spalio 2008 - 00:12
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 29, 00:08)
a gal kas nors bandet visa keptvirti idaryt? Susigalvojau rytoj kazka panasaus pasidaryt su pistacijom, tik nezn ar imanoma.... man atrodo gausis kaip desra plonumo  blush2.gif bet vis vien lb noriu pabandyt doh.gif
Arba reik tik kulseles idaryt, o likusia dali kept normaliai  g.gif  Krc mastau garsiai forume.... doh.gif

nesu bandžius taip blush2.gif .Tik su faršu darius vištos odelėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 10 28, 19:57)
tikrai kad idomiai skamba, bet butinai pabandysiu thumbup.gif nes obuolienes daug prisikaupe, o nevalgom doh.gif
O sakyk, valgant ta krutinele tik su obuoliene? daugiau su niekuo?

aha smile.gif jei megsti vistiena saldziai, tai tikrai turetu patikti smile.gif kiek as bandziau keiteliot recepta, tai prieskoniu kitokiu dejau, bet man kazkaip nelbai patiko, mano mama dar bande su uogienem smile.gif sake kad jai skanu
siaip, obuolienies kaip garnyro uztenka, tik kaip mums buvo, tai pritrukom apskritai patiekalo, ta diena dar karteli gamint teko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas turite receptu ruosti vistiena kinietiskai? ax.gif
bandziau pasinaudoti SM forumo paieska, bet nepadejo unsure.gif ne pirma karta mane ta paieska paveda....
Atsakyti