neskaiciau visos temos, bet gal kuri gaminate vistiena su saldziarugsciu padazu???nerandu niekaip receptuko
QUOTE(naujute @ 2008 10 22, 16:11)
neskaiciau visos temos, bet gal kuri gaminate vistiena su saldziarugsciu padazu???nerandu niekaip receptuko
cia turbut tas: krutineles supjaustyti, truputis pipiro, truputis druskikes ir tada sumaisais su padaziuku: medus+sojos padazas+citrinos puse isspausta arba raso deda drozles (as nesu dejusi), taigi krutineles gabaliukus ismaisai tame padaze, tada imi po truputi volioji miltuose ir kepi
kiti dar ananasu deda kazkur, man tokios prabangos neteko daryti gerai ir taip susivalgo
QUOTE(uogute @ 2008 10 26, 23:39)
cia turbut tas: krutineles supjaustyti, truputis pipiro, truputis druskikes ir tada sumaisais su padaziuku: medus+sojos padazas+citrinos puse isspausta arba raso deda drozles (as nesu dejusi), taigi krutineles gabaliukus ismaisai tame padaze, tada imi po truputi volioji miltuose ir kepi
kiti dar ananasu deda kazkur, man tokios prabangos neteko daryti gerai ir taip susivalgo
kiti dar ananasu deda kazkur, man tokios prabangos neteko daryti gerai ir taip susivalgo
sveikos, cia pagal sm viena recepta dariau, labai jau panasiai, tik vistienos gabaliukus reikejo purtyti krakmolo ir miltu mišinyje, o i padaza reikejo dar dedi sezamo... tai super duper kaip skanu.. o jau padazas manau, kad galima prie visu patiekalu deti...
QUOTE(Myja @ 2008 10 27, 08:53)
sveikos, cia pagal sm viena recepta dariau, labai jau panasiai, tik vistienos gabaliukus reikejo purtyti krakmolo ir miltu mišinyje, o i padaza reikejo dar dedi sezamo... tai super duper kaip skanu.. o jau padazas manau, kad galima prie visu patiekalu deti...
Atleisk man, Myja, bet avataras... Nenoriu net tokios skaniai paruoštos vištienos...
Sveikos merginos. Tikiuosi pagelbesit.. Turiu 2 labai svarbius klasuimus man
1. Gal kuri kada nors daret farsiruota visciuka? Man neaisku kaip ten paruosia ta visciuka farsiravimui ir kaip paskuj valgyt tarkim su krutines kaulais,,,
2. Ar kepet kepimo rankovej ciela visciuka? Noriu bandyt, bet bijau rizikuot...
1. Gal kuri kada nors daret farsiruota visciuka? Man neaisku kaip ten paruosia ta visciuka farsiravimui ir kaip paskuj valgyt tarkim su krutines kaulais,,,
2. Ar kepet kepimo rankovej ciela visciuka? Noriu bandyt, bet bijau rizikuot...
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 27, 15:03)
Sveikos merginos. Tikiuosi pagelbesit.. Turiu 2 labai svarbius klasuimus man
1. Gal kuri kada nors daret farsiruota visciuka? Man neaisku kaip ten paruosia ta visciuka farsiravimui ir kaip paskuj valgyt tarkim su krutines kaulais,,,
2. Ar kepet kepimo rankovej ciela visciuka? Noriu bandyt, bet bijau rizikuot...
1. Gal kuri kada nors daret farsiruota visciuka? Man neaisku kaip ten paruosia ta visciuka farsiravimui ir kaip paskuj valgyt tarkim su krutines kaulais,,,
2. Ar kepet kepimo rankovej ciela visciuka? Noriu bandyt, bet bijau rizikuot...
kaip ruošiatės farširuot...? ta prasme ką į vidų kišit? idomu
aš paprasta iviščiuką visada rankovėj kepu - super, manau ir farširuotas rankovėj gerai iškeps, paskrus... jua net kramtoškę užžiaumojau kai užsinorėjau..
tai cia maziausia problema sugalvot ka kist i vidu bet vat idomu ar kaulus kazkaip isima kai farsiruoja, ar ne. O kiek laiko kepi rankovej? Pas mane orkaite dujine, tai tik is apacios kaitina, bet manau, kad turi iskept.
QUOTE(silsta @ 2008 10 27, 09:12)
Atleisk man, Myja, bet tavo avataras... Nenoriu net tokios skaniai paruoštos vištienos...
QUOTE(silsta @ 2008 10 27, 09:12)
Atleisk man, Myja, bet avataras... Nenoriu net tokios skaniai paruoštos vištienos...
ko cia dabar uzkliuvo maniskis avataras ne apie avatarus kalba eina o jei jau labai nepatinka.. tai neziureki i ji...
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 27, 16:11)
tai cia maziausia problema sugalvot ka kist i vidu bet vat idomu ar kaulus kazkaip isima kai farsiruoja, ar ne. O kiek laiko kepi rankovej? Pas mane orkaite dujine, tai tik is apacios kaitina, bet manau, kad turi iskept.
pas mane elektrinė, bet aš mėgstu kad jau gerai iškepus būtų kad vos ne nuo kaulų byrėtų, tai normaliai virš valandos kepu.
Aš nusižiūrėjau berods iš Sonatinos receptų višta su citrusiniais visokiais įdaryta.. tai galvoj u prie progos būtų įdomu išbandyt.
O dėl kaulų, žinau kad vienos išiminėja, kitoas nea.. aš žalia, tai daugiau nebesireikšiu
Parašykit jei ką gero prifarširuosit.
Siūlau vištą miltų ir vandens luobe,cia pagal J.Oliverį
Receptui reikės bet kokų grybų,
alyvuogių aliejaus,
pora česnako smulkiai pjaustytų skiltelių,
druskos šviežiai maltų pipirų,
sauja plokščialapių smulkiai ojaustytų petražolių,
vištos krūtinėlių,
sluoksniuotos tešlos,
vienas plaktas kiaušinis,
du valgomieji šaukštai su kaupu rupių garstyčių
viena taurė baltojo vyno
140ml grietinėlės
Įkaitinkite orkaitę iki200.
Supjaustykite grybus-pusę stambiai ir pusę smulkiai,
Į karštą keptuvę įpilkite kelis šlakelius alyvuogių ir maždaug10min. lėtai kepkite česnakus su grybais.Įberkite prieskonių ir įmaišykite pjaustytas petražoles.Palikite atvėsti.Nuplėškite vištos krūtinėlės filė nuo kaulo,atsargiai įpjaukite ir prikimškite atašusių grybų Pabarsę miltais iškočiokite tešlą,kad būtų maždaug45cm ilgio20cm.pločio ir kiek daugiaunei0,5cmstorio.Supjaustykite ją išilgaiį 4 dalis ir ją apvyniokite kiekvieną krutinėlę.Patepkite tešlą kiaušiniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje35min..Kol vištiena kepa į karštą prikaistuvį supilkite garstyčias ir baltąjį vyną,leiskite nugaruoti,kad neliktų alkoholio kvapo.Supilkite grietinėlę ir lėtai virkite,kol padažas ims lipti prie šaukšto nugarėles,tada uimkite nuo viryklės ir pridėkite prieskonių.Kiekvieną krūtinėlę supjaustykite į 3 dalis ir patiekite su trupučiu padažo.
Receptui reikės bet kokų grybų,
alyvuogių aliejaus,
pora česnako smulkiai pjaustytų skiltelių,
druskos šviežiai maltų pipirų,
sauja plokščialapių smulkiai ojaustytų petražolių,
vištos krūtinėlių,
sluoksniuotos tešlos,
vienas plaktas kiaušinis,
du valgomieji šaukštai su kaupu rupių garstyčių
viena taurė baltojo vyno
140ml grietinėlės
Įkaitinkite orkaitę iki200.
Supjaustykite grybus-pusę stambiai ir pusę smulkiai,
Į karštą keptuvę įpilkite kelis šlakelius alyvuogių ir maždaug10min. lėtai kepkite česnakus su grybais.Įberkite prieskonių ir įmaišykite pjaustytas petražoles.Palikite atvėsti.Nuplėškite vištos krūtinėlės filė nuo kaulo,atsargiai įpjaukite ir prikimškite atašusių grybų Pabarsę miltais iškočiokite tešlą,kad būtų maždaug45cm ilgio20cm.pločio ir kiek daugiaunei0,5cmstorio.Supjaustykite ją išilgaiį 4 dalis ir ją apvyniokite kiekvieną krutinėlę.Patepkite tešlą kiaušiniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje35min..Kol vištiena kepa į karštą prikaistuvį supilkite garstyčias ir baltąjį vyną,leiskite nugaruoti,kad neliktų alkoholio kvapo.Supilkite grietinėlę ir lėtai virkite,kol padažas ims lipti prie šaukšto nugarėles,tada uimkite nuo viryklės ir pridėkite prieskonių.Kiekvieną krūtinėlę supjaustykite į 3 dalis ir patiekite su trupučiu padažo.
siulyciau pora neblogu matytu receptu. atsiliepimai irgi puikus, tik paciai neteko isbandyti, nes nera orkaites po ranka...
Vista kimsta citrusiniais vaisiais
Idaryta vista
keptas kalakutas
antis su obuoliais
o stai cia ir SM diskutuota siek tiek sia tema
Vista kimsta citrusiniais vaisiais
Idaryta vista
keptas kalakutas
antis su obuoliais
o stai cia ir SM diskutuota siek tiek sia tema