Sveikutes, skaičiau skaičiau jūsų receptukus ir nusprendžiau įdėti ir savo
Tai va, kepsime vištienos krūtinėlę grietinės padaže, o garnyras bus obuolienė

žinau - skamba gal ir keistokai

bet patikekit labai skanu
2 porcijom maždaug reikės:
apie 400-500 gr. - Vištienos krūtinėlės (vyrai valgo daug

)
apie 0,4 l. - Grietinės (geriau natūralios)
pagal skoni - Prieskonių vištienai (skaniau su kariu)
apie 0,5 l. - Obuolienės
Vištienos krūtinėlę galima susipjaustyti smulkiau arba ne, tada ją išmušam plaktuku ir įtrinam prieskoniais.
Į keptuvę įdedam grietinės tiek kad, vištytė pusiau - keptų pusiau troškintūsi, aš iš pradžių dedu kokius tris keturis didelius šaukštus, vėliau jei trūksta pridedu

Beje, kad būtų skaniau, dar truputuka įberiu prieskoniu ir į grietinę

Grietinė labai greitai suskystėja ir galima dėti vištytę kept. Kepa labai greitai, pora kartu apverčiu ir viskas.
Iškeptą vištieną dedam į lėkštę ir šalia pora gerų šaukštų obuolienės
Ir viskas

megaujamės
Man labai skanu, pameginkit ir parašykit ar patiko

lauksiu komentarų ir recepto patobulinimų