Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

QUOTE(Vilmukx @ 2007 12 31, 14:28)
nezinau ar buvo toks receptukas , bet parasysiu, kaip man labai skanu. makaronai su vistiena. vistienos krutinele supjaustau gabaliukais, tada keptuvej pakepu, idedu smulkiai pjaustytu svogunu, dar patroskinu ir ipilu grietineles  ir truputi sojos padazo ,ivairus vistienos prieskonius sudedu, ir palieku troskintis ant mazos ugnies. issiverdu makaronus ir kai  jie isverda supilu vistyte ir ismaisau, labai skanu  smile.gif


as dar pridedu pievagrybiu tongue.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif man viskas gavosi,vyras labai jau gyre... smile.gif ,tik aisku jusu deka...labiausiai jam patiko vistiena su raugintais kopustais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 12 29, 20:14)
kadangi baigesi senoji tema užvesiu nauja ir pranešiu mano šiandienos vištienos pietus kokie buvo...
taigi krūtinėlė buvo pamušta taip plonai kaip tik imanoma stačiakampio formos pabarstyta druska ir pipirais ir palikta pailset...
tada idarui supjaustom kumpio-smulkiai;surio kvadratukais, galima ir sutarkuot, raugintu agurku ir helmans majonezo viska sumaišom dar truputi pipiru ir turim idara. imam krutinele deda gera saukšta įdaro ir užlenkiam voliojam kiausinio plakinį tada dziuveseliuose ir taip du kart. poto apkepam is abieju pusiu gerai ikaitintam aliejuj ir dedam visus kepsnelius i blekute ir kepam orkaitej koki dvidesimt minuciu uždengta. mes valgem su ridikeliu ir agurkeliu salotom ir dar keptom bulvytem ax.gif


Visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
O aš kadangi pradedančioji virtuvėje, paklausiu: kodėl į vištienos blynelius dedasi krakmolas, o ne kokie miltai?
Šiandien kepiausi, man koks tai įdomus skonis, nors vaikas valgė net ausys linko. Gal nepripratus prie tokio patiekalo, todėl?
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 12 29, 20:14)
kadangi baigesi senoji tema užvesiu nauja ir pranešiu mano šiandienos vištienos pietus kokie buvo...
taigi krūtinėlė buvo pamušta taip plonai kaip tik imanoma stačiakampio formos pabarstyta druska ir pipirais ir palikta pailset...
tada idarui supjaustom kumpio-smulkiai;surio kvadratukais, galima ir sutarkuot, raugintu agurku ir helmans majonezo viska sumaišom dar truputi pipiru ir turim idara. imam krutinele deda gera saukšta įdaro ir užlenkiam voliojam kiausinio plakinį tada dziuveseliuose ir taip du kart. poto apkepam is abieju pusiu gerai ikaitintam aliejuj ir dedam visus kepsnelius i blekute ir kepam orkaitej koki dvidesimt minuciu uždengta. mes valgem su ridikeliu ir agurkeliu salotom ir dar keptom bulvytem ax.gif

reikės išbandyti, labai skaniai skamba
Atsakyti
QUOTE(nerkasa @ 2008 01 03, 17:12)
O aš kadangi pradedančioji virtuvėje, paklausiu: kodėl į vištienos blynelius dedasi krakmolas, o ne kokie miltai?
Šiandien kepiausi, man koks tai įdomus skonis, nors vaikas valgė net ausys linko. Gal nepripratus prie tokio patiekalo, todėl?


Manyciau krakmolas labiau sulipina nei miltai. Ne taip tyzta. rolleyes.gif
Atsakyti
as is pirmos temos viskas is vistienos sujungiau du receptus ir gavosi labai skaniai smile.gif. kulseles su raugintais kopustais ir su bulvem 4u.gif , nes kazkuri mama rase, kad jai nesigavo ta vistiena su kopustais tai dariau viska taip. vistiena sumarinavau su prieskoniais ir majonezu, skarda isklojau folija, sudejau kopustus ant virsaus perpjautas bulves, tada vistiena ir uzpyliau vandeniu, kad bulves apsemtu smile.gif gavosi skaniai ,ypac kopustai ir draugai isgyre thumbup.gif
Atsakyti
Mano naujausias patiekalas iš višienos:

Vištienos krūtinėlę išmušu pabarstau druska ir pipirais, dedu į ją banano gabaliukus ir susuku suktinukus (persmeigiu dantų krapštuku, kad neiširtų), pavolioju miltuose ir vos vos apkepu keptuvėje, tada dedu į indą su apelsinų sultimis (spaudžiu pati, nes nežinau ar kitokios tinka), reikia, kad apsemtų, uždengiu folija arba dangčiu ir troškinu apie pusvalandį.
Atsakyti
siandienos musu pietus buvo labai paprasti ant sviestuko pakepta gabaliukais pjaustyta krutinele pipiriuku vegetos nors ir nesveika mairunu cesnakiniu pipiru milteliu kai labiau apkepe svogunelio pridejom pakepem tada sauksta dideli miltu paskui pora saukstu kameroj saldyto buljono radom sudejom pridengem ir troskinom paskui pakracius saldytuva atsirado pora saukstu griietines ir ta suejo paskui dar pienelio kad butu skysciau ir dar pakracius kamera atsirado saldytu krapeliu tai is vis man amerika, nes labai megstu ir virtos bulvytes su pomidorais agurkeliais. tai tokie musu saldytuvo apsivalymo vistienos pietus ir svarbiausia pamirsau radom kameroj dar voveraiciu maza maiseli tai ir tos su svogunais kartu krito i keptuve...
Atsakyti
O aš vėl gal ir nelabai į temą, bet kaip "vištai"...
Niekad nieko nekepiau folijoje...kokią ją pirkti? Yra dvejopos pas mus pardoj: viena aliuminio, o kita kiek suprantu paprasta. Kokia geriau? O gal ta aliuminio visai netinka?
Atsiprašau kad to klausiu čia, bet juk tai ir prie kepimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkasa @ 2008 01 04, 16:22)
O aš vėl gal ir nelabai į temą, bet kaip "vištai"...
Niekad nieko nekepiau folijoje...kokią ją pirkti? Yra dvejopos pas mus pardoj: viena aliuminio, o kita kiek suprantu paprasta. Kokia geriau? O gal ta aliuminio visai netinka?
Atsiprašau kad to klausiu čia, bet juk tai ir prie kepimo rolleyes.gif



nu jei kepimui kokiu mesyciu tai aliuminio o kokiems sausainukams tai kepimo popierius ir isvis rekomenduociau kepimo maisus ir rankoves thumbup.gif
Atsakyti
Net neįsivaizduoju kaip atrodo tie maišai ar rankovės, o dar kai dabar ne Lietuvoje ir kalbos nemoku, išvis...nežinočiau kur ieškot net g.gif doh.gif
Atsakyti