Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

Siaip cia reikia Srovei dekoti kad ji mums tokiu sauniu ideju ideda 4u.gif 4u.gif
as tai siandien kepiau vistiena su ajvar padazu. Vistienos gabaliukus ismarinavau su citrina,druska ir pipirais,uzdejau pora geru saukstu astraus ajvar padazo .dejau i kepimo inda su bulvemis ir kepiau virs 1 val. mums labai patiko,tuo labiau mazai darbo o rezultatas geras lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 14, 17:13)
Siaip cia reikia Srovei dekoti kad ji mums tokiu sauniu ideju ideda  4u.gif  4u.gif
as tai siandien kepiau vistiena su ajvar padazu. Vistienos gabaliukus ismarinavau su citrina,druska ir pipirais,uzdejau pora geru saukstu astraus ajvar padazo .dejau i kepimo inda su bulvemis ir kepiau virs 1 val. mums labai patiko,tuo labiau mazai darbo o rezultatas geras lotuliukas.gif
user posted image

kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
aguonele, labai skaniai atrodo vistyte rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 15, 10:02)
aguonele, labai skaniai atrodo vistyte rolleyes.gif  thumbup.gif

kaip suprantu taiji kepė kažkokiame puode ir orkaitėje ar aš klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 15, 11:11)
kaip suprantu taiji kepė kažkokiame puode ir orkaitėje ar aš klystu  blush2.gif

aciu jums 4u.gif
o kepiau moliniame puode ir orkaitej,bet kuo puikiausiai iseina kepti ir kepimo rankovej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 15:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite  thumbup.gif . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas  wub.gif
user posted image

Nu taaaiiip skaniai atrdodo kad doh.gif varau į parde pirktis produktų, labai tikiuosi kad atrodys lygiai taip apt apetitnai ax.gif
Atsakyti
as sendien dariau,tai tikrai labai skanu thumbup.gif bet jau kol nukaulinau as ta mesa doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 15, 13:00)
as sendien dariau,tai tikrai labai skanu thumbup.gif  bet jau kol nukaulinau as ta mesa doh.gif  blush2.gif

biggrin.gif as kai jau perpratau technika, tai man greitai einasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 15, 13:00)
as sendien dariau,tai tikrai labai skanu thumbup.gif  bet jau kol nukaulinau as ta mesa doh.gif  blush2.gif

Reikės ir man pabandyt šitą receptą, labai skaniai atrodo thumbup.gif
Būna iškart pirkti šlaunelių mėsytės, ir terliotis tuomet nereikia 4u.gif Nebent daug pigiau pačiai nukaulint išeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 15, 14:07)
biggrin.gif  as kai jau perpratau technika, tai man greitai einasi  biggrin.gif

Papasakok tą techniką, nes eisiu ne už ilgo kaulint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 15, 14:07)
biggrin.gif  as kai jau perpratau technika, tai man greitai einasi  biggrin.gif

pritariu thumbup.gif as ir jau atradau sau technika.
pirma karta kai kaulinau,reikejo jas dar malti, tai viskas atsidure siuksliu dezej doh.gif niekas man ten nesigavo,dar tos sausgysles nervavo. o dabar einas kaip is pypkes, pora kartu pagaminsi dinele2 ir pamatysi viskas bus tik lengviau mirksiukas.gif
o nukaulinti pradedu atskirdama kumpeli nuo kulseles.is kumpelio ispjauti kaula vieni juokai ,tada belieka kumpeli tik supjaustyti mazais gabaliukais. o kulsele ipjaunu kurioj tai vietoj isilgai,tada astriu peiliu bandau iki kaulo daeiti ir kuo puikiausiai issimauna visa mesyte nuo jo thumbup.gif ,telieka susmulkinti.
Atsakyti
Aš panašiai ir kaulinau, bet šiaip nepatiko man šis darbas biggrin.gif reiks kitą kartą pirkt jau nukaulintą kaip kažkuri mergaitė sakė.
O dabar apie patiekala. Nusipirkau dvi šlauneles, na tas su viršum. Bet galiu pasakyt mūm dviem gali būt ir per mažai, nes gavoooosi be proto skaniai wub.gif
Kad nebūtų per mažai dėjau porą morkų tarkuotų, visą cielą svogūną smulkiai pjaustytą ir gal 8 grybus, tai visumoje nesigavo jau tiek mažai kiek galvojau iš pradžių, o kaip užspaudžiau dar česnako išvis aromatas tapo nebepakelimas neparagavus lotuliukas.gif
Žodžiu sėdžiu dabar seiles tik ryju ir laukiu kada bulvės išvirs, valgysiu viena net nesulaukus MB blush2.gif
Ačiū už tokį šaunš ir paprastą receptelį wub.gif

P.S. tik padariau vieną klaidą manau, kad neapskrudinau vištienos, nes pagalvojau nespės kada morkos suminkštėti doh.gif būtų daaar skainau rolleyes.gif
Atsakyti