Siaip cia reikia Srovei dekoti kad ji mums tokiu sauniu ideju ideda
as tai siandien kepiau vistiena su ajvar padazu. Vistienos gabaliukus ismarinavau su citrina,druska ir pipirais,uzdejau pora geru saukstu astraus ajvar padazo .dejau i kepimo inda su bulvemis ir kepiau virs 1 val. mums labai patiko,tuo labiau mazai darbo o rezultatas geras
QUOTE(aguonele @ 2008 09 14, 17:13)
Siaip cia reikia Srovei dekoti kad ji mums tokiu sauniu ideju ideda
as tai siandien kepiau vistiena su ajvar padazu. Vistienos gabaliukus ismarinavau su citrina,druska ir pipirais,uzdejau pora geru saukstu astraus ajvar padazo .dejau i kepimo inda su bulvemis ir kepiau virs 1 val. mums labai patiko,tuo labiau mazai darbo o rezultatas geras
as tai siandien kepiau vistiena su ajvar padazu. Vistienos gabaliukus ismarinavau su citrina,druska ir pipirais,uzdejau pora geru saukstu astraus ajvar padazo .dejau i kepimo inda su bulvemis ir kepiau virs 1 val. mums labai patiko,tuo labiau mazai darbo o rezultatas geras
kaip skaniai atrodo
aguonele, labai skaniai atrodo vistyte
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 15, 10:02)
aguonele, labai skaniai atrodo vistyte
kaip suprantu taiji kepė kažkokiame puode ir orkaitėje ar aš klystu
QUOTE(lotute @ 2008 09 15, 11:11)
kaip suprantu taiji kepė kažkokiame puode ir orkaitėje ar aš klystu
aciu jums
o kepiau moliniame puode ir orkaitej,bet kuo puikiausiai iseina kepti ir kepimo rankovej
QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 15:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas
Nu taaaiiip skaniai atrdodo kad varau į parde pirktis produktų, labai tikiuosi kad atrodys lygiai taip apt apetitnai
as sendien dariau,tai tikrai labai skanu bet jau kol nukaulinau as ta mesa
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 15, 13:00)
as sendien dariau,tai tikrai labai skanu bet jau kol nukaulinau as ta mesa
as kai jau perpratau technika, tai man greitai einasi
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 15, 13:00)
as sendien dariau,tai tikrai labai skanu bet jau kol nukaulinau as ta mesa
Reikės ir man pabandyt šitą receptą, labai skaniai atrodo
Būna iškart pirkti šlaunelių mėsytės, ir terliotis tuomet nereikia Nebent daug pigiau pačiai nukaulint išeina
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 15, 14:07)
as kai jau perpratau technika, tai man greitai einasi
Papasakok tą techniką, nes eisiu ne už ilgo kaulint
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 15, 14:07)
as kai jau perpratau technika, tai man greitai einasi
pritariu as ir jau atradau sau technika.
pirma karta kai kaulinau,reikejo jas dar malti, tai viskas atsidure siuksliu dezej niekas man ten nesigavo,dar tos sausgysles nervavo. o dabar einas kaip is pypkes, pora kartu pagaminsi dinele2 ir pamatysi viskas bus tik lengviau
o nukaulinti pradedu atskirdama kumpeli nuo kulseles.is kumpelio ispjauti kaula vieni juokai ,tada belieka kumpeli tik supjaustyti mazais gabaliukais. o kulsele ipjaunu kurioj tai vietoj isilgai,tada astriu peiliu bandau iki kaulo daeiti ir kuo puikiausiai issimauna visa mesyte nuo jo ,telieka susmulkinti.
Aš panašiai ir kaulinau, bet šiaip nepatiko man šis darbas reiks kitą kartą pirkt jau nukaulintą kaip kažkuri mergaitė sakė.
O dabar apie patiekala. Nusipirkau dvi šlauneles, na tas su viršum. Bet galiu pasakyt mūm dviem gali būt ir per mažai, nes gavoooosi be proto skaniai
Kad nebūtų per mažai dėjau porą morkų tarkuotų, visą cielą svogūną smulkiai pjaustytą ir gal 8 grybus, tai visumoje nesigavo jau tiek mažai kiek galvojau iš pradžių, o kaip užspaudžiau dar česnako išvis aromatas tapo nebepakelimas neparagavus
Žodžiu sėdžiu dabar seiles tik ryju ir laukiu kada bulvės išvirs, valgysiu viena net nesulaukus MB
Ačiū už tokį šaunš ir paprastą receptelį
P.S. tik padariau vieną klaidą manau, kad neapskrudinau vištienos, nes pagalvojau nespės kada morkos suminkštėti būtų daaar skainau
O dabar apie patiekala. Nusipirkau dvi šlauneles, na tas su viršum. Bet galiu pasakyt mūm dviem gali būt ir per mažai, nes gavoooosi be proto skaniai
Kad nebūtų per mažai dėjau porą morkų tarkuotų, visą cielą svogūną smulkiai pjaustytą ir gal 8 grybus, tai visumoje nesigavo jau tiek mažai kiek galvojau iš pradžių, o kaip užspaudžiau dar česnako išvis aromatas tapo nebepakelimas neparagavus
Žodžiu sėdžiu dabar seiles tik ryju ir laukiu kada bulvės išvirs, valgysiu viena net nesulaukus MB
Ačiū už tokį šaunš ir paprastą receptelį
P.S. tik padariau vieną klaidą manau, kad neapskrudinau vištienos, nes pagalvojau nespės kada morkos suminkštėti būtų daaar skainau