Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš vištienos 2

QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 16:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite  thumbup.gif . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas  wub.gif
user posted image


Mes labai panasiai gaminame irgi kas savaite, tik viska ismaisome kartu su apvirtais makaronais - tai patiekalas vadinas "Troskinta vistiena su makaronais" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 15:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite  thumbup.gif . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas  wub.gif
user posted image


Man toks klausimas: o mėsytė nukaulinta nuo kulšelių kažkokio ypatingo skonio suteikia? ar krūtinėlė netinka? gal per sausa? ar čia dėl kainos? na, žodžiu tik šiaip klausiu blush2.gif ir kiek tų kulšelių reik nukaulint maždaug dviems žmonėms patiekalui g.gif 4u.gif

Labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 14 rugsėjo 2008 - 09:56
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 09 14, 10:56)
Man toks klausimas: o mėsytė nukaulinta nuo kulšelių kažkokio ypatingo skonio suteikia? ar krūtinėlė netinka? gal per sausa? ar čia dėl kainos? na, žodžiu tik šiaip klausiu blush2.gif ir kiek tų kulšelių reik nukaulint maždaug dviems žmonėms patiekalui g.gif  4u.gif

Labai skaniai atrodo thumbup.gif

kulseliu mesyte riebesne ir daug skaniau apskrunda mirksiukas.gif Su krutinele bent man butu per sausa. O dviem zmonems tai drasiai 2 kulseliu uztektu (as darau nuo 3 dazniausiai,nes sio patiekalo susivalgo daug lotuliukas.gif beje as turiu omeny tas kulseles kur dar ir virsutine dalis yra..nezinau kaip ji ten vadinas blush2.gif )Paskutiniu metu ir plova su sia mesyte darau,labai skaniai gaunas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 14 rugsėjo 2008 - 12:28
QUOTE(aguonele @ 2008 09 14, 13:26)
kulseliu mesyte riebesne ir daug skaniau apskrunda  mirksiukas.gif Su krutinele bent man butu per sausa. O dviem zmonems tai drasiai 2 kulseliu uztektu (as darau nuo 3 dazniausiai,nes sio patiekalo susivalgo daug  lotuliukas.gif beje as turiu omeny tas kulseles kur dar ir virsutine dalis yra..nezinau kaip ji ten vadinas  blush2.gif )Paskutiniu metu ir plova su sia mesyte darau,labai skaniai gaunas  thumbup.gif


ačiū už patarimus - bandysim thumbup.gif
Atsakyti
aguonėle, nukaulinti reika virtą ar žalią? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 09 14, 09:56)
Man toks klausimas: o mėsytė nukaulinta nuo kulšelių kažkokio ypatingo skonio suteikia? ar krūtinėlė netinka? gal per sausa? ar čia dėl kainos? na, žodžiu tik šiaip klausiu blush2.gif ir kiek tų kulšelių reik nukaulint maždaug dviems žmonėms patiekalui g.gif  4u.gif

Labai skaniai atrodo thumbup.gif


as darau is kulseliu, nes sultingesne mesa gaunasi, tik aisku daugiau terliones nei su krutinele... as irgi kauliju kulseles su ta virsutine dalimi, imu 3 mums dviems... jei labai mazos imu 4 blush2.gif tikrai labai skanu ir daug susivalgo cool.gif

QUOTE(Baltija @ 2008 09 14, 13:18)
aguonėle, nukaulinti reika virtą ar žalią?  4u.gif

as ne aguonele, bet gaminu irgi si patiekaliuka tai atsakysiu blush2.gif
nukailinti reikia zalia ir i keptuve wink.gif tik as dar pries tai palaikau su prieskoniais
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 14, 14:26)
as darau is kulseliu, nes sultingesne mesa gaunasi, tik aisku daugiau terliones nei su krutinele... as irgi kauliju kulseles su ta virsutine dalimi, imu 3 mums dviems... jei labai mazos imu 4 blush2.gif tikrai labai skanu ir daug susivalgo cool.gif
as ne aguonele, bet gaminu irgi si patiekaliuka tai atsakysiu blush2.gif
nukailinti reikia zalia ir i keptuve wink.gif tik as dar pries tai palaikau su prieskoniais

sedziu cia,ir taip noriu valgyt,bet taip pat labai tingiu eit daryt doh.gif blush2.gif bet rytoj pasidarysiu sy patiekaliuka tikrai ,taip viliojanciai atrodo rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū labai, Neryte 4u.gif o gal vietoj grieitinėlės galima grietinę dėti? aš dar žalia šeimininke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 14, 14:34)
o gal vietoj grieitinėlės galima grietinę dėti? aš dar žalia šeimininke  blush2.gif

as tai grietines beveik visai nenaudoju niekur schmoll.gif saldi grietinele tinka visur,tai net nezinau ar cia tiktu grietine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 14, 14:37)
as tai grietines beveik visai nenaudoju niekur  schmoll.gif  saldi grietinele tinka visur,tai net nezinau ar cia tiktu grietine  blush2.gif

tai reik eit grybų ir grietinėlės ax.gif o svogūnų ten laiškai ar galvos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 14, 13:34)
ačiū labai, Neryte  4u.gif  o gal vietoj grieitinėlės galima grietinę dėti? aš dar žalia šeimininke  blush2.gif

nebutu toks fainas skonis nuo grietines nes ji rugstesne ir gali tau susokti gumuliukais... geriau nerizikuok pirma karta darant wink.gif kad nenusiviltum labai skaniu recepteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 16:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite  thumbup.gif . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas  wub.gif
user posted image

uzsuku cia karts nuo karto, kai fantazijos nelieka ax.gif si kart negalejau neparasyt ir nepadekot uz toki nuostabu receptuka bigsmile.gif niam niam labai labai skanus troskinukas thumbup.gif mb net lekste islaize biggrin.gif essen.gif
Atsakyti