Vistiena idaryti cannelloni
Padazui:
1 v.s. aliejaus
1 didelis svogunas
2 cesnako skilteles
1 indelis koncervuotu pomidoru
2 a.s. cukraus
3 v.s. pomidoru tyres
150 ml vandens ar vistienos sultinio
iv. zoleliu
>svoguna ir cesnaka iki minkstumo apkepti.Sudeti likusius produktus ir vis pamaisant patroskinti apie 15 min.
Idarui:
2 v.s. aliejaus
1 mazas svogunas
175 g vistienos fraso
125 g virto kumpio
65 g tepamo surelio su zolelem
parmezano
cannelloni makaronu
>Svogunus pakepti iki minkstumo.Ideti farsa ir pakepinti kol iskeps.Nuemus nuo ugnies sumaisyti su kumpeliu,sureliu, paprieskoniuoti.
> Ikimsti i neapvirtus makaronus.
>Ideti i riebalais patepta kepimo inda,uzpilti padazu ,uzbarstyti parmezanu ir pasauti i pakaitinta orkaite 40 min. (190°)
Skanaus! Gal pravers kam tokia ideja
QUOTE(aguonele @ 2008 09 08, 20:02)
Vistiena idaryti cannelloni
kaip skanu!!!!!!!!!! reiks artimiausiu laiku isbandyti... tik kad pas mus nera vistienos farso reiks kazkaip paciai maltis
vistiena troskinta su paprikom, pomidorais ir morkytemis
net nera ka rasyti... vistiena PRIPRIESKONIUOJAM, APKEPAM, PO TO DEDAM MORKYTES, PAPRIKA, PAKEPAM SUDEDAM POMIDORUS, PATROSKINAM IR SKANAUS
as valgiau toki varianta
o MB nukaulinau, nes jis nemegsta "zaisti" su kauliukais
valgem su ryziais
net nera ka rasyti... vistiena PRIPRIESKONIUOJAM, APKEPAM, PO TO DEDAM MORKYTES, PAPRIKA, PAKEPAM SUDEDAM POMIDORUS, PATROSKINAM IR SKANAUS
as valgiau toki varianta
o MB nukaulinau, nes jis nemegsta "zaisti" su kauliukais
valgem su ryziais
Aš darau tokį receptą: vištienos krūtinėlę arba triušienos kulšeles ir nugarinę (mano tėvai augina triušius , o šeimyna nemėgsta triušienos) supjaustai juostelėmis, pašlakstai sojos padažu ir palaikai 10 min . Į induką (aš naudoju Tupperware mini greitkratį, tokį induką, su kuriuo lengva plakti) įkuli kiaušinį, truputį vandens ir kupiną šaukštą krakmolo. Suplaki, o paskui mirkai mėsytės juosteles ir dedi į keptuvę su trupučiu aliejaus. Mano vaikai labai valgo, vadina juos vištienos makaronais (nors ten darau iš triušienos, kurios jie nevalgo.)
papasakosiu jums recepta kaip shustrai paruosti skanu patiekala - kiausiniene.
Tipo imam keptuve, dedam vistienos, jai pakeliui pilam aliejaus, pabarstom pipirais, uzdedam kokiu zalumynu, gera sauja tarkuoto surio, o kvapui pagerinti sliukstelim taurele konjako.
aisku jus mane paklausit: ei, gerbiamasis, kas per omletas, o kur kiausiniai??
kantrybes, tuoj jie pasirodys...
pakepus 5 min. kalam 2 kiausinius ir uzdengiam keptuve.
svarbu kiausiniu nepridegint.
skanaus!
Tipo imam keptuve, dedam vistienos, jai pakeliui pilam aliejaus, pabarstom pipirais, uzdedam kokiu zalumynu, gera sauja tarkuoto surio, o kvapui pagerinti sliukstelim taurele konjako.
aisku jus mane paklausit: ei, gerbiamasis, kas per omletas, o kur kiausiniai??
kantrybes, tuoj jie pasirodys...
pakepus 5 min. kalam 2 kiausinius ir uzdengiam keptuve.
svarbu kiausiniu nepridegint.
skanaus!
Vištos sparneliai medaus marinate
1 kg. vištos sparnelių;
1 stiklinė medaus;
4 šaukštai citrinos sulčių;
1 citrinos odelė (tarkuota);
1 šaukštas cinamono.
Vištos sparnelius pabarstyti druska.
Medų, citrinos sultis, tarkuotą citrinos odelę, cinamoną gerai išmaišyti, užpilti vištos sparnelius. Palaikyti tokiame marinate 5-6 val. Po to išimti iš jo sparnelius ir orkaitėje pakepti 20 min 180 temperatūroje. Po 20 min, apversti sparnelius, apipilti likusiu marinatu ir kepti orkaitėje dar 20 min.
Patiekiama su ryžiais.
Saldokas, įdomus skonis.
1 kg. vištos sparnelių;
1 stiklinė medaus;
4 šaukštai citrinos sulčių;
1 citrinos odelė (tarkuota);
1 šaukštas cinamono.
Vištos sparnelius pabarstyti druska.
Medų, citrinos sultis, tarkuotą citrinos odelę, cinamoną gerai išmaišyti, užpilti vištos sparnelius. Palaikyti tokiame marinate 5-6 val. Po to išimti iš jo sparnelius ir orkaitėje pakepti 20 min 180 temperatūroje. Po 20 min, apversti sparnelius, apipilti likusiu marinatu ir kepti orkaitėje dar 20 min.
Patiekiama su ryžiais.
Saldokas, įdomus skonis.
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas
QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 14:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite .
pas mus jis irgi labai megiamas. laaabai skanu, galiu patvirtinti
QUOTE(Pivonka @ 2008 09 11, 12:59)
papasakosiu jums recepta kaip shustrai paruosti skanu patiekala - kiausiniene.
Tipo imam keptuve, dedam vistienos, jai pakeliui pilam aliejaus, pabarstom pipirais, uzdedam kokiu zalumynu, gera sauja tarkuoto surio, o kvapui pagerinti sliukstelim taurele konjako.
aisku jus mane paklausit: ei, gerbiamasis, kas per omletas, o kur kiausiniai??
kantrybes, tuoj jie pasirodys...
pakepus 5 min. kalam 2 kiausinius ir uzdengiam keptuve.
svarbu kiausiniu nepridegint.
skanaus!
Tipo imam keptuve, dedam vistienos, jai pakeliui pilam aliejaus, pabarstom pipirais, uzdedam kokiu zalumynu, gera sauja tarkuoto surio, o kvapui pagerinti sliukstelim taurele konjako.
aisku jus mane paklausit: ei, gerbiamasis, kas per omletas, o kur kiausiniai??
kantrybes, tuoj jie pasirodys...
pakepus 5 min. kalam 2 kiausinius ir uzdengiam keptuve.
svarbu kiausiniu nepridegint.
skanaus!
kaip linksmai supasakotas receptas
vaje kokie skanestai
QUOTE(zbara @ 2008 09 12, 18:39)
vaje kokie skanestai
aha is sitos temos tiesus kelias i kita - Sportas ir dietos
ziuriu, ziuriu cia- ir kiekviena diena gamint norisi
QUOTE(aguonele @ 2008 09 12, 14:41)
antruos patiekaluos Srove buvo idejus sita recepta,pas mus jis daromas kokius 2 kartus per savaite . Zodziu nukaulinti mesyte nuo vistienos kulseliu. Ja pakepti ant sviesto,kai graziai apskrus deti svogu, ir morkas ir kepti kol morkos suminkstes.Ideti cenako. Ideti pjaustytu sampinjonu ir kepti kol vanduo isgaruos,tada uzpilti grietinele ir paprieskuoniuoti. Nu apsivalgymas
Reiks pabandyti nes dar atsimenu al troškinį, niam-niam