SIANDIEN BANDYSIU AGUONELES RECEPTA
Vistiena su aviziniais dribsniais ir salavijais
3 saukstai lieso pieno
2 sauksteliai anglisku garstyciu40g. aviziniu dribsniu,
3 saukstai sukapotu salaviju
8vistos slauneles arba kulseles be odos,
115g.atskiestos varskes,
1 saukstelis garstyciu grudeliu,
druskos,juoduju pipiru ,
papuosimuikeli salavijo lapeliai.
Ikaitinkite orkaite iki200C.Sumaisykite piena ir garstycias.
Leksteje sumaisykite avizinius dribsnius su 30 ml./2 saukstaissukapotu salaviju,druska ir pipirais.
Patepkite vistiena pienu ir apvoliokite aviziniu dribsniu misinyje.
sudekite vistiena ant kepimo skardos ir kepkite 40 min. arba tol,kol storiausioje vietoje ismeigus peili isbegs ne rausvos o skaidrios sultys.
Kol vistiena keps,sumaisykite varske garstyciu grudelius,likusiusbsalavijus,druska ,pipieus,
Uzpilkite si padaza ant vistienos ir papuoskite ja salaviju lapais.Galite patiekti karsta,arba salta.
3 saukstai lieso pieno
2 sauksteliai anglisku garstyciu40g. aviziniu dribsniu,
3 saukstai sukapotu salaviju
8vistos slauneles arba kulseles be odos,
115g.atskiestos varskes,
1 saukstelis garstyciu grudeliu,
druskos,juoduju pipiru ,
papuosimuikeli salavijo lapeliai.
Ikaitinkite orkaite iki200C.Sumaisykite piena ir garstycias.
Leksteje sumaisykite avizinius dribsnius su 30 ml./2 saukstaissukapotu salaviju,druska ir pipirais.
Patepkite vistiena pienu ir apvoliokite aviziniu dribsniu misinyje.
sudekite vistiena ant kepimo skardos ir kepkite 40 min. arba tol,kol storiausioje vietoje ismeigus peili isbegs ne rausvos o skaidrios sultys.
Kol vistiena keps,sumaisykite varske garstyciu grudelius,likusiusbsalavijus,druska ,pipieus,
Uzpilkite si padaza ant vistienos ir papuoskite ja salaviju lapais.Galite patiekti karsta,arba salta.
paskutiniu metu kepant vista ar jos dalis itrinu iprastais prieskoniais (pipirai,karis ...) ir idedu truputi cinamono
QUOTE(triule @ 2008 09 07, 16:40)
paskutiniu metu kepant vista ar jos dalis itrinu iprastais prieskoniais (pipirai,karis ...) ir idedu truputi cinamono
tai tau turetu patikti indiski prieskoniai man rodos marsala vadinas. Ismeciau pakuote ,tai tikslaus pavadinimo neturiu . man jie ir patinka,bet negalima perdaugint
QUOTE(aguonele @ 2008 09 07, 18:38)
tai tau turetu patikti indiski prieskoniai man rodos marsala vadinas. Ismeciau pakuote ,tai tikslaus pavadinimo neturiu . man jie ir patinka,bet negalima perdaugint
o kur ju ieskot
p.s. su tuo cinamonu tai beda, kvapas taip uzburia, kad galiu dviguba porcija suvalgyt (t.y. apsivalgyt)
Na as ne LT, tai perku pas indus bet gal LT yra kokiu priekoniu parduotuvese..
O cia dar mano neisbandytas,bet bent labai viliojanciai skambantis receptas .Butinai isbandysiu,tada parasysiu savo nuomone.
Vistiena zemes riesutu padaze
5 saukstai aliejaus
1 svogunas
2 saukstai miltu
druskos,pipiru
4 vistienos kulseles
150 ml vistienos sultinio
150 ml pieno
1 saukstas zemes riesutu kremo
2 saukstai grietineles
petrazoliu
> Svogunus pakepinti iki minkstumo.Sudeti i inda,kuriame kepsime vistiena. Vistiena apvolioti miltuose ir apkepus sudeti ant svogunu.
>Sultini supilti i keptuve,kurioje kepe vistiena.Piena, zemes riesutu krema ir petrazoles imaisyti ir kai uzvirs supilti ant vistienos.
>Vistiena uzdengti ir 1 val 180° orkaiteje troskinti.
>Dar karta paskaninti prieskoniais,supilti grietinele ir pora min patroskinti.
Nuotrauka is receptu knygos,bet ji taip gundo kad nusprendziau ideti
O cia dar mano neisbandytas,bet bent labai viliojanciai skambantis receptas .Butinai isbandysiu,tada parasysiu savo nuomone.
Vistiena zemes riesutu padaze
5 saukstai aliejaus
1 svogunas
2 saukstai miltu
druskos,pipiru
4 vistienos kulseles
150 ml vistienos sultinio
150 ml pieno
1 saukstas zemes riesutu kremo
2 saukstai grietineles
petrazoliu
> Svogunus pakepinti iki minkstumo.Sudeti i inda,kuriame kepsime vistiena. Vistiena apvolioti miltuose ir apkepus sudeti ant svogunu.
>Sultini supilti i keptuve,kurioje kepe vistiena.Piena, zemes riesutu krema ir petrazoles imaisyti ir kai uzvirs supilti ant vistienos.
>Vistiena uzdengti ir 1 val 180° orkaiteje troskinti.
>Dar karta paskaninti prieskoniais,supilti grietinele ir pora min patroskinti.
Nuotrauka is receptu knygos,bet ji taip gundo kad nusprendziau ideti
Aguonele, tikrai be nuotraukos taip nesigundyciau....O dabar uzsimaniau. Reiks kiada isbandyt.Aplamai,man visada vistiena pirmoje vietoje!
kaip skaniai atrodo vistiena riesutu padaze
Maniskis tai "pauksciuka" man rode,kai knygos nuotrauka fotkinau ,sako jau ir taip varai?? bet kazkuri pana prase recepto su zemes riesutu kremu,tai imeciau nors dar pati nebandzius. bet butinai bandysiu,tada duosiu zinoti kas gaunas
Siaip jei norit as galiu dar daugiau receptu imest su vistiena (is receptu knygos aisku )..
Siaip jei norit as galiu dar daugiau receptu imest su vistiena (is receptu knygos aisku )..
QUOTE(aguonele @ 2008 09 08, 17:02)
Maniskis tai "pauksciuka" man rode,kai knygos nuotrauka fotkinau ,sako jau ir taip varai?? bet kazkuri pana prase recepto su zemes riesutu kremu,tai imeciau nors dar pati nebandzius. bet butinai bandysiu,tada duosiu zinoti kas gaunas
Siaip jei norit as galiu dar daugiau receptu imest su vistiena (is receptu knygos aisku )..
Siaip jei norit as galiu dar daugiau receptu imest su vistiena (is receptu knygos aisku )..
mesk! ir nuotrauka idek
MB sako, kad as jau sergu, kai su fotiku lakstau ir maista fotkinu tipo kuria man bloga, kad ir kitiems naudos butu
Vistienos farsas su baziliku
5 mazi cili pipirai
2 cesnako skilteles
2 saukstai aliejaus
125 g vistienos farso
1 svogunas
25 g bambuko juosteliu ar daigu
25 g raudonos paprikos
15 g morku
3 sausktai tailandietisko zuvies padazo arba sviesios sojos
3 saukstai vistienos buljono
baziliko
>cili pipira sutrinti su cesnaku ir karstam aliejuij apkepti.Likusius ingridientus sudeti ir ant vidutines ugnies troskinti apie 7-10 min.Tada ugni paaukstinti ir apie 1 min pakepti.
> Viska sudeti i lekste ir patiekti su ryziais..
Norint kad taip graziai atrodytu patiekti,kaip nuotraukoj: reikia pakepti baziliko lapelius(40 s).Juos nuvarvinti padejus ant vienkartines serveleles. Taip pat padaryti su cesnaku ir svogunu.
Zodziu nurasiau recepta is knygos,as niekada darydama tokiu gr nesilaikau
5 mazi cili pipirai
2 cesnako skilteles
2 saukstai aliejaus
125 g vistienos farso
1 svogunas
25 g bambuko juosteliu ar daigu
25 g raudonos paprikos
15 g morku
3 sausktai tailandietisko zuvies padazo arba sviesios sojos
3 saukstai vistienos buljono
baziliko
>cili pipira sutrinti su cesnaku ir karstam aliejuij apkepti.Likusius ingridientus sudeti ir ant vidutines ugnies troskinti apie 7-10 min.Tada ugni paaukstinti ir apie 1 min pakepti.
> Viska sudeti i lekste ir patiekti su ryziais..
Norint kad taip graziai atrodytu patiekti,kaip nuotraukoj: reikia pakepti baziliko lapelius(40 s).Juos nuvarvinti padejus ant vienkartines serveleles. Taip pat padaryti su cesnaku ir svogunu.
Zodziu nurasiau recepta is knygos,as niekada darydama tokiu gr nesilaikau
QUOTE(aguonele @ 2008 09 07, 19:38)
tai tau turetu patikti indiski prieskoniai man rodos marsala vadinas. Ismeciau pakuote ,tai tikslaus pavadinimo neturiu . man jie ir patinka,bet negalima perdaugint
tie prieskoniai vadinasi GARAM MASALA,jie tikrai yrandiski as kaip gristu is UK visada po pokeli parsivezu.labai skanu su vista dariti plova ir tu prieskoniu ideti.