QUOTE(aguonele @ 2008 04 29, 19:26)
As daznai darau a la troskini su vistiena. Uzsimarinuoju slauneliu &co is vakaro (citrinos puse isspaudziu, druskos, cesnako ir vistienos prieskoniu).
Bulves sudedu i puoda, taip pat morku pripjaustau.Vistiena apvolioju miltuose ir pakepu ant sviesto (apie 15min), tada viska suverciu ant bulviu. Ant virsaus uzdedu smulkiai pjaustyto cesanko, svogunu riekiu, krapu,buljono pora kubeliu ir uzpilu vandeniu bei grietinele. Tusinu gera valanda ant silpnos ugnies. Labai skanu, nors gal ir atrodo riebu, bet taip nera
Siandien kaip tik ir dariau
vakar pabandziau si rezeptuka, tikrai labai skaniai gavosi.svarbiausia ir mano brangiui labai patiko-labai daug susizavejimo suksniu ir buckiu susilaukiau
siaip ka norejau pasakyti-butinai dekite kaip cia raso cesnako ir dar butiniau-krapu. labai labai gera skoni sie dalykiukai duoda.
ir dar, kai ieskojau nebuvo liesos grietineles, tik riebi (30%), tai jau galvojau sakes, bus riebu, bet labai gerai gavosi, net paciai keista, tikrai neriebu, pats tas. tai va tos grietineles tikrai galite nebijoti. beja, as pyliau viena ta mazyti maisiuka.
ai dar beja, as troskinau ta visa reikala pirmiausia vandeny su bulijonu, o tik ant galo bebeigiant troskintis supyliau grietinele-kazkaip bijojau kad nesutrauktu del ilgo troskinimosi
tai va tiek.
aciu uz receptuka