QUOTE(aga1 @ 2008 07 03, 16:42)
Pasiziurejau ta nuoroda, kuria buvai idejusi.
Tai man kilo keletas klausimuku

Kaip jis sake: "I like a little pink inside", tai kaip geriau daryti pilnai iskepti ta mesa, ar palikti truputi pink inside?

Antras dalykas, jis iskepta mesyte orkaiteje apkepina dry pan, be jokio aliejaus. Ir vel gi, kaip geriau su juo ar be jo?

Na, ir pabaigai - cinamonas! Naudojai ji?
Is anksto dekui uz atsakymus
Kadangi as dariau viska su vistienos krutinele, tai mesyte praktiskai buvo pilnai iskepus kai istraukiau is orkaites. Bet manau cia jau kiekvieno skonio reikalas pilnai ja iskepti ar nevisai, bet kadangi as mesos su krauju nemegstu tai kepciau geriau ilgiau, bet kad iskeptu

Kiauliena manau taip greitai neiskeptu kaip vistiena
Keptuveje as kepinau su siek tik aliejaus, nes cia gal daugiau pripratimo reikalas

galima manau riebesne mesyte (pvz. kiauliena) pakepinti is be aliejaus, bet kadangi vstienos krutinele ir taip pakankamai sausa buna tai gal geriau pakepinti su siek tiek riebaliuko
Cinamono nedejau, nes man kazko jis nelabai derinasi tokiuose patiekaluose

o siaip tai marinata dariausi pagal savo skoni, vietoje jogurto dejau majonezo.
Manau galima imti tik pacia recepto ideja o prieskonius pasikoreaguoti pagal savo skoni