QUOTE(iruciukas911 @ 2006 11 27, 13:46)
As taip pat noriu pasidalint savo nuomone.
Lankomes pas gydytoja Januliene. [...]O kad Grigorjevas isejo ir paliko visus vaikus likimo valiai, jos juk nekaltos!!!
Nejau jos dabar reikia visus ir jo vaikus prisiimt??? Juk negali "apsizergt" visos Klaipedos vaiku ir dirbt, jos taip pat zmones!!! Nemanau, kad del to verta pykti.
niekas nepyksta ant Janulienes...esme buvo ta, kad ji, noredama isvengti nauju pacientu, netaktiskai elgesi. As nuejau i Turgaus gatve, ten registraturoje paklausiau, kur galiu persirasyti isejus Grigorjevui, mn isvardino kelis gydytojus, tarp ju buvo ir Januliene, jos pavarde buvo parasyta ir ant lapelio, priklijuoto prie registraturos langelio, taigi as nuejau pas Januliene ir norejau prisirasyti, o ji supyko, pradejo klausinet, kas cia man registraturoj pasake (pacios susizvalge su sesele ir pasake- juk buvo liepta mano pavardes (Janulienes) neminet....esme ta, kad oficialiai jos turejo mus priimt, bet ateinantiems zmonems sako, kad nepriims....tai kodel taip yra klaidinami zmones? pradejo man pirsti cia minima Sarmina ir kazkokia Volkova kaip nuostabias daktares, su kuriomis reikia tartis asmeniskai
o ka reiskia asmeniskai pacios supraskit
paskui dar sesele sugebejo man pasakyt, kad as jauna,dar prisigimdysiu vaiku ir joms dar padides darbo
ar sitaip galima sakyti?
tai pagalvojau, kad pas tokias neetiskas medikes tikrai neisiu, tegu pasilieka tokios, kokios yra.....O va,
iruciuk911 tau pasakysiu, jei tavo vaikas butu susirges, tu butum nubegus pagalbos, nes skubiai reikejo, o tau sako- tavo gydytojas isejo kitus, kita nepriima, eikit kur norit...kazi kaip tu tada sakytum....taip kad....geras gydytojas tas, kuris pades ir nelaimej, o ne taip- nieko nezinau, eikit kur norit
fu
QUOTE(ainetux @ 2006 12 05, 12:22)
Pas SARMINA-NE!!!!!!!
tai cia seno kirpimo daktare, zinau ja senai, kai brolis buvo mazas (dabar jam jau 22
nieko gero...beje, nevesk ir pas Loseva, galima sakyti, kad ji dar blogesne nei Sarmina
Dar noreciau replikuoti ir
zaliaakei niekas cia nieko neteisia, o tik papasakojam kaip kas buvo, niekas nevercia mamu rinktis- nesirinkti....pacios nusprendzia, o jeigu yra galimybe pasidometi daktaro kompetencija ir etika tai labai gerai...nes jau kai prisirasysi tai ir teks sedet su tuo daktaru, aisku, galima persirasyti, taciau uz antra, trecia ir t.t persirasyma reikia moketi...
Beje, pries kelis menesius Vakaru eksprese buvo nemazas straipsnis, kuriame aprasoma situacija, i kurias mes papuolem, kai daktarai neperspeje pacientu iseina kitur dirbti, taigi kai zmones kreipiasi pagalbos, daktaro jie neturi....ir sergan reikia begt ieskoti kito......ir niekam tai nerupi...tik musu mamu balsas tyruose....as manau, kad taip daryti negalima....bet.....kol nepapuolet i tokia situacija, tol nesuprasit matyt
p.s dabar turim gera pediatre ir sesele
esu patenkinta