Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(milocka @ 2006 11 03, 13:30)
Mamytes,reikia skubiai jusu patarymo,gal kas lankotes Nefrydos poliklynikoj.konkreciau pas DR.CERNAUSKINE.Kaip ji jums ax.gif

aš savo mažyles vedu pas ją bigsmile.gif ir ji yra mano pačios buvusi gydytoja. Specialiai jos ieškojau savo vaikams ax.gif ir aš pati skambinu jai kai kyla klausimų mažutėms sergant, beje jos ir mobilų turiu ax.gif
aš su ja randu bendrą kalbą o ir antibiotikų neskuba kišt biggrin.gif esu daug patarimų iš jos gavus- švelnus tempos mušimas, inhaliacijos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 10 31, 21:10)
as lankausi Salvijos medicinos centre prie naujojo turgaus. mano seimos gyd. Mockeviciene, galima arba ja pasirinkti leliukui arba vaiku gydytoja yra (pavardes nepamenu). gal galit patarti kazka?

vaikų gydytoja ten pat - Kasputienė

QUOTE(Gabanne @ 2006 11 10, 14:36)
Gal kas zinote vaiku pediatre Kasputiene?

mūsų gydytoja - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iruciukas911 @ 2006 11 27, 13:46)
As taip pat noriu pasidalint savo nuomone.
Lankomes pas gydytoja Januliene. [...]O kad Grigorjevas isejo ir paliko visus vaikus likimo valiai, jos juk nekaltos!!! doh.gif Nejau jos dabar reikia visus ir jo vaikus prisiimt??? Juk negali "apsizergt" visos Klaipedos vaiku ir dirbt, jos taip pat zmones!!! Nemanau, kad del to verta pykti.
niekas nepyksta ant Janulienes...esme buvo ta, kad ji, noredama isvengti nauju pacientu, netaktiskai elgesi. As nuejau i Turgaus gatve, ten registraturoje paklausiau, kur galiu persirasyti isejus Grigorjevui, mn isvardino kelis gydytojus, tarp ju buvo ir Januliene, jos pavarde buvo parasyta ir ant lapelio, priklijuoto prie registraturos langelio, taigi as nuejau pas Januliene ir norejau prisirasyti, o ji supyko, pradejo klausinet, kas cia man registraturoj pasake (pacios susizvalge su sesele ir pasake- juk buvo liepta mano pavardes (Janulienes) neminet....esme ta, kad oficialiai jos turejo mus priimt, bet ateinantiems zmonems sako, kad nepriims....tai kodel taip yra klaidinami zmones? pradejo man pirsti cia minima Sarmina ir kazkokia Volkova kaip nuostabias daktares, su kuriomis reikia tartis asmeniskai fool.gif o ka reiskia asmeniskai pacios supraskit rolleyes.gif paskui dar sesele sugebejo man pasakyt, kad as jauna,dar prisigimdysiu vaiku ir joms dar padides darbo blink.gif ar sitaip galima sakyti? mega_shok.gif tai pagalvojau, kad pas tokias neetiskas medikes tikrai neisiu, tegu pasilieka tokios, kokios yra.....O va, iruciuk911 tau pasakysiu, jei tavo vaikas butu susirges, tu butum nubegus pagalbos, nes skubiai reikejo, o tau sako- tavo gydytojas isejo kitus, kita nepriima, eikit kur norit...kazi kaip tu tada sakytum....taip kad....geras gydytojas tas, kuris pades ir nelaimej, o ne taip- nieko nezinau, eikit kur norit cool.gif fu fool.gif
QUOTE(ainetux @ 2006 12 05, 12:22)
Pas SARMINA-NE!!!!!!!
tai cia seno kirpimo daktare, zinau ja senai, kai brolis buvo mazas (dabar jam jau 22 cool.gif nieko gero...beje, nevesk ir pas Loseva, galima sakyti, kad ji dar blogesne nei Sarmina unsure.gif

Dar noreciau replikuoti ir zaliaakei unsure.gif niekas cia nieko neteisia, o tik papasakojam kaip kas buvo, niekas nevercia mamu rinktis- nesirinkti....pacios nusprendzia, o jeigu yra galimybe pasidometi daktaro kompetencija ir etika tai labai gerai...nes jau kai prisirasysi tai ir teks sedet su tuo daktaru, aisku, galima persirasyti, taciau uz antra, trecia ir t.t persirasyma reikia moketi...

Beje, pries kelis menesius Vakaru eksprese buvo nemazas straipsnis, kuriame aprasoma situacija, i kurias mes papuolem, kai daktarai neperspeje pacientu iseina kitur dirbti, taigi kai zmones kreipiasi pagalbos, daktaro jie neturi....ir sergan reikia begt ieskoti kito......ir niekam tai nerupi...tik musu mamu balsas tyruose....as manau, kad taip daryti negalima....bet.....kol nepapuolet i tokia situacija, tol nesuprasit matyt unsure.gif

p.s dabar turim gera pediatre ir sesele thumbup.gif esu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 10 gruodžio 2006 - 12:51
Cikadele, suprantu tave, taciau as pati turiu dvynukus, ir bvom ir apsirge, ir siaip turejom bedeliu, taciau nei is gyd. Janulienes, nei is jos sesutes neisgirdau tokiu zodziu... Nezinau, gal tik nepasitaike mums taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(iruciukas911 @ 2006 12 10, 18:30)
Cikadele, suprantu tave, taciau as pati turiu dvynukus, ir bvom ir apsirge, ir siaip turejom bedeliu, taciau nei is gyd. Janulienes, nei is jos sesutes neisgirdau tokiu zodziu... Nezinau, gal tik nepasitaike mums taip g.gif
kaip suprantu jus pagal gyvenamaja vieta priklausot Janulienei, o mes priklausem Grigorjevui.... ax.gif
aij, cia ne esme aiskintis apie visokias janulienes ar grigorjevus, tik esme ta, kad neatsakingi musu medikai, oij neatsakingi....bliauna apie mazas algas, taciau tegu pirma atranda daugiau zmogiskumo savo sirdyje....
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 12 11, 16:18)
tegu pirma atranda daugiau zmogiskumo savo sirdyje....

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2006 04 28, 12:10)
Gal kas zinote gyd.Loseva? Idomu butu apie ja suzinoti... Ar gera?

Gyde mane nuo 13 metu.
Taip pat mano dukra iki 2 metu,nes pakeitem gyvenamaja vieta.Pradzioj vyras atvezdavo ir nuvezdavo,bet paskui supratau,kad nelabai gerai-reikia laukti darbo pabaigos ir t.t. Ir ji pasake,kad jai netinka toks variantas.
Apie save neatsimenu.
Dukra sirgo daug verysad.gif galiu pasakyti.Sesele jos buvo labai faina-skambindavo ir ateidavo daznai,nors buvo jau virs 1 men.

Dabar su sunum tokiu vizitu nera.
Atsakyti
As tai pat noriu pasakyti pora zodziu mes gydomes Nefridos klinikoje pas Dr. MACIENE kuri kiek vaikutis yra sirges neikada neskuba israsyti antibijotiku tikrai rupinas labai vaikuciu kai sergam tai kartais i savaite 2 kartus paskambina pati gyditoja ar sesute ir pasiteirauja ar mums geriau ar ne.Labai malonios ir svelnios tiek gyditoja tiek sesute. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Darija>: 11 gruodžio 2006 - 22:08
QUOTE(krika @ 2006 12 09, 23:25)
vaikų gydytoja ten pat - Kasputienė
mūsų gydytoja -  thumbup.gif

O nera problemu s atvaziavimu i namus? nes ji mums nepriklauso ir labai spyriojasi , kad toli vaziuoti???

Pagal apylinke priklauso III pol gyd Jurgelaviciene? gal kas ja zinot? galvoju priklausys eiti ir eis... nesinau ryt jau turi ateiti gydytoja, tai kuria rinktis???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 12 gruodžio 2006 - 13:42
o tai kur jūs gyvenat?
mes tai irgi nepriklausom pagal apylinkę, tad sesutė iškarto pasakė, kad neis pas mus. o vagydytoją kartą pati atsivežiau, o antrą kartą atėjo. bet mes ir gyvenam netoli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 12 12, 13:41)
O nera problemu s atvaziavimu i namus? nes ji mums nepriklauso ir labai spyriojasi , kad toli vaziuoti???

Pagal apylinke priklauso III pol gyd Jurgelaviciene? gal kas ja zinot? galvoju priklausys eiti ir eis... nesinau ryt jau turi ateiti gydytoja, tai kuria rinktis???

Ir mes buvom ne pagal apylinke verysad.gif is pradziu gerai buvo,bet viena,kita uzuomina,kad per toli -tai ir persiraseme pas kita mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, o mūsų gydytoja Bogdanova iš Nefridos. Tai ji net šeštadienį atlėkė pas sergančius vaikus. 4u.gif O mes gyvenam net Panevėžio g.
Man atrodo, kad turėtų važiuoti nepriklausomai toli ar arti gyveni.
Atsakyti