Taigis taigis...čia aš gal dar neigiamų emocijų parašysiu, bet jau užkniso juodai
su maže prisirašėm pas Grigorjevą, bvom priėmime...po savaitės nutarėm apsilankyti, nes turėjom problemų, ateinam , o mums pasakė, kad Grigorjevas išėjo dirbti į privačią kliniką kažkur Birutės gatvėj
nei perspėjo nei ką, kad nors būtų užsiminęs, jokios atsakomybės pas žmopgų, kur man reikėjo dingti su sergančiu vaiku? tada sakau Janulienei, prisirašysim pas jus.....Janulienė su sesele pradėjo aiškinti, kad pas jas ir tai per daug vaikų ir mūsų nepriims. Žinot, kokius motyvus pasakė???
pasakė, kad su kūdikiais daug terlionės ir problemų ir jei aš dar vaikų prisigimdysiu, tai vėl joms darbo padaugės....
tada aš jom sakau, kodėl registratūroj Turgaus gatvėj (mot,konsultacija) parašyta, kad galima pas jas prisiregistruoti, o jos pasakė, kad oficialiai galima, bet jos nenori daug darbo, tai ir nepriima ir liepė net registratūroj sakyti žmonėms, kad pas jas neitų (o man pasitaikė kažkokia naujokė tai pasakė, kad galima- apsiriko)
tada Janulienė išlėkė iš kabineto, puolė skambinti į tą Turgaus gatvę, liepė eit prisiregistruot pas ten firbančias tris gyd- Sarmina (ojei
pažįstu ją jau 20 metų
kažkokią Mileikienė ir Volkovą...liepė tartis
ASMENIŠKAI, kai paklausiau, ką reiškia asmeniškai, pasakė, kad asmeniškai.......................ar tai nereiškia, kad kyšį truiu nešti???
vienu žodžiu reziume tokia, kad Grigorjevas išėjo, į jo vietą naujo daktaro nėra, visi mūsų rajonėlio vaikai (virš 1000) liko be daktaro, atseit eikit kur norit.....o kas būtų jei aš norėčiau išsikviesti daktarą į namus- paskambinu, sakau, noriu daktarą Grigorjevą išsikviest į namus, o man sako, oj, jis išėjo kitur dirbt, eikit kur norit
kokioje šalyje mes gyvenam??? kaip Afrikoj
o Grigorjevas sugebėjo mums neteisingas diagnozes išrašyt ir net siuntimą blogai išrašė (gerai, kad kiti daktarai priėmė
dab prisiregistruosim Nefridoj
tik dar nežinau pas ką