mes buvome prisirase pas Kveksiene,suzinojau kad gyditoja mire.gal ir jus kas nors buvote pas Kveksiene,ka galvojate daryt pas kokia gyditoja persirasyt,patarkit.
Gal galit kas nors parekomenduoti Šiaurinėje miesto dalyje gerą vaikų gydytoją, gali būti Ambulatorijoje, kur gimdymo namuose, arba A. Navicko kabinete.
Sveikos, mamytės, mes "Saulėtoje" užsirašę pas Grigorjevą. Dar kai laukiausi dukrytės, žinojau , kad pas jį lankysimės, nes mano sesers dvi dukrytės pas jį eina, nors didelių problemų neturėjo, pasirodė geras ir atidus gydytojas. Bet kai pirmą kartą atėjo aplankyti mūsų kūdikėlio, išgirdome labai nemalonius "daktarėlio" žodžius, atseit gal užsirašykite kurnors kitur, nes su tokiais mažiukais labai daug bėdų, o pinigus jis gaus tik po pusmečio, tad neva jam neapsimoka, kaip jis pasakė, tokių "šiukšlių" jam nereikia ir jis turįs teisę atsisakyti. Buvau šokiruota, negalėjom su vyru tarti nė žodžio, kaip jis bambėjo, kol apžiūrinėjo mūsų mažają. Gaila, kad taip juo žaveijausi, kaip gydytoju. mano mama pati medikė, buvo pakraupusi nuo šios istorijos, mes pagal gyvenamąją vietą jam priklausėme, bet jei tik būčiau žinojusi, kur yra tikrai geras vaikų pediatras, tikrai nebūčiau ėjusi pas Grigorjevą. Greitai mes išsikelsime prie Technikumo (vadinamam Klp techase), ten ir ieškosiu naujo pediatro, tikiuosi rasime gerą ir dorą gydytoją. Gerai, kad dukrytė problemų su sveikatėle neturi, nes kiekvinas vizitas pas "gerajį" gydytoją man nemalonus, prisiminus jo pirmąjį vizitą. Šiaip tai sesutė nuostabus žmogus, ir jis pats visada pabendrauja su kūdikiu ir klausia kaip auga, vystosi, bet kas tada jam buvo užėję, nesuprantu, gal kyšio norėjo?
Nemaloni situacija, bet kad su gydytojais apskritai problemos, tie, kurie geri, turi pacientų begalę, o pas šiaip sau irgi eiti nesinori...
Mes tai šiandien buvom nuvažiavę asmeniškai tartis pas daktarą, kad prižiūrėtų mūsų mažylį, nors žinojom, kad turi labai daug pacientų ir naujų nelabai priima, bet vistiek pabandėm laimę. Sutiko, bet su sąlyga, kad prisirašys visa šeima, tai dabar lengviau atsikvėpėm...
Mes tai šiandien buvom nuvažiavę asmeniškai tartis pas daktarą, kad prižiūrėtų mūsų mažylį, nors žinojom, kad turi labai daug pacientų ir naujų nelabai priima, bet vistiek pabandėm laimę. Sutiko, bet su sąlyga, kad prisirašys visa šeima, tai dabar lengviau atsikvėpėm...
na va ir mes prisirasem i nefrida pas gyd Urbakonyte tai ketvirtadieni eisim paziuresim,seip jinai yra seimos gyditoja o ne vaiku.registraturoje nelabai norejo prirasyt,tai pasiskambino gyditojai paklause tai prirase.paziuresim
Negaliu ir as neprisijungti prie jusu diskusiju...Nuo dukrytes gimimo priklausem 3-ioje poliklinikoje dirbanciai Tarasevicienei. Nieko blogo negaleciau pasakyti apie sita gydytoja: svelni, rupestinga, tikrai nekisa tu antibiotiku...Bet problemos prasidejo vaikui pradejus lankyti darzeli. Nesergam mes, bet kiekviena rugpjuti reikia pasiimti pazyme darzeliui, o kiekviena rugpjuti musu gydytoja atostogauja...Ja pavaduoja Kacerauskiene. Neapsivercia liezuvis pavadinti jos gydytoja...Kiekviena karta apsaukia, kad jai dabar reikia su mumis terliotis (lyg mes privertem ja pavaduoti)...nezinau kaip kiti, bet as nenusiteikusi, kad ant manes rektu ....uz nieka...
O paskutinis kantrybes lasas buvo kai dukryteipo ligos reikejo pazymos, kad jau sveika. Kadangi mes abu dirbantys, o vaikas lanko darzeli, tai uzsirasem 8 val., kad kuo maziau veluoti i darba... Su mieganciau vaiku koridoriuje pralaukem iki 9 val., kol teikesi ateiti gydytoja... apie koki atsiprasau net neteko pasapnuoti, bet pagalvojau, na gal zmogui kas atsitiko...o ji ramiu ramiausiu balsu sesutei paaiskino, kad esa namie pienas buvo sugedes tai vaziavo nupirkti, o visur eiles....atvirai pasakius netekau zado...kas man tas jos suruges pienas, jei vaikas darzelyje liko net be pusryciu...pavelavom. Kita diena as jau buvau LORNOJ pas gydytoja Vaitukaityte ir atsidziaugti negaliu...Cia mato zmones, cia rupi ju problemos...
va ir issiliejau...o tai beveik pora metu sirdy nesiojau nuoskauda..........
Papildyta:
Negaliu ir as neprisijungti prie jusu diskusiju...Nuo dukrytes gimimo priklausem 3-ioje poliklinikoje dirbanciai Tarasevicienei. Nieko blogo negaleciau pasakyti apie sita gydytoja: svelni, rupestinga, tikrai nekisa tu antibiotiku...Bet problemos prasidejo vaikui pradejus lankyti darzeli. Nesergam mes, bet kiekviena rugpjuti reikia pasiimti pazyme darzeliui, o kiekviena rugpjuti musu gydytoja atostogauja...Ja pavaduoja Kacerauskiene. Neapsivercia liezuvis pavadinti jos gydytoja...Kiekviena karta apsaukia, kad jai dabar reikia su mumis terliotis (lyg mes privertem ja pavaduoti)...nezinau kaip kiti, bet as nenusiteikusi, kad ant manes rektu ....uz nieka...
O paskutinis kantrybes lasas buvo kai dukryteipo ligos reikejo pazymos, kad jau sveika. Kadangi mes abu dirbantys, o vaikas lanko darzeli, tai uzsirasem 8 val., kad kuo maziau veluoti i darba... Su mieganciau vaiku koridoriuje pralaukem iki 9 val., kol teikesi ateiti gydytoja... apie koki atsiprasau net neteko pasapnuoti, bet pagalvojau, na gal zmogui kas atsitiko...o ji ramiu ramiausiu balsu sesutei paaiskino, kad esa namie pienas buvo sugedes tai vaziavo nupirkti, o visur eiles....atvirai pasakius netekau zado...kas man tas jos suruges pienas, jei vaikas darzelyje liko net be pusryciu...pavelavom. Kita diena as jau buvau LORNOJ pas gydytoja Vaitukaityte ir atsidziaugti negaliu...Cia mato zmones, cia rupi ju problemos...
Papildyta:
As savo vaikus vedu Sauletojoj ambulatorijoj pas JANULIENE. Mes pas ja jau lankomes 10 metu. Gera gydytoja, antibiotiku nekisa,gydomes kitokiais vaistukais pirmiausia, na jei jau laikosi temperatura, ar nepraeina tada jau antibiotikai. Gali laisvai su ja pabendrauti,net kai pati as susirgau skambinausi patarimo. O sesute DAIVA tai ir nuostabus zmogus. Visada nuotaikoj, su humoru, dar ir mamas uzkrecia juoku. Tik gydytoja, kai susergam i namus pas mus neina, nes mums ji pagal raj.nepriklauso, bet turiu mob.nr pasiskambinu ji viska susako aiskiai, suprantamai ir sako: gydykites, o kai reikia pazymos, nueinu paraso ir tvarka.
taip jau tokia kaip Kacerauskiene tai truksta zodziu pas ja suns nevesciau.Tokios pasikelusios ir visiskai nenusimanancios gyditojos nerasi.Mes lankomes Jurininku poliklinikoj gyd Ilona Kazlauskiene skustis negalim
QUOTE(Elina @ 2005 04 30, 08:25)
Mes esam prisirašę "Nefridoj". Vaikų gydytoja V. Vaišvilienė ( ji, apskritai, terapeutė). Tai va, mums ji
Man ji mano gydytoja atostogavo,tai ji pavadavo ją,tai atlėkė pas mus į namus apžiūrėti naujagymio,visa skubėdama,nuplušusi,išbarškino viską kaip eilėraštį,atseit viskas gerai,gražiai atrodom vaiko nė nenurėngė normaliai neapžiūrėjo,o jos sesutė kur kas malonesnė,kalbesnė
Mes lankomės Nefridoj pas Bogdanovą,tai gera gydytoja,tik nervina didžiulės eiles nors ir visi su talonais,tačiau kažkaip pastoviai vėluoja eilė ir sesutė super,galima skambinti jai apvalią parą jei kas neaišku.
Tarasevičienė mano vailystės gydytoja mano mamos nuomone tai labai gera,įžvalgi gydytoja
QUOTE(taibent1 @ 2006 04 28, 13:10)
Gal kas zinote gyd.Loseva? Idomu butu apie ja suzinoti... Ar gera?
tai sena gydytoja gydė mano brolį nuo gimimo, o jam jau 21 metai jokio išmanymo, noro dirbti, bendrauti, o kas svarbiausia- iki šiol gydo taip patkaip ir prieš 20 metų...jokio progreso...nevesčiau savo vaiko pas ją už jokius pinigus QUOTE(baby_girl @ 2006 08 04, 13:00)
Sveikos, mamytės, mes "Saulėtoje" užsirašę pas Grigorjevą /.../
QUOTE(rakta @ 2006 08 16, 17:35)
As savo vaikus vedu Sauletojoj ambulatorijoj pas JANULIENE. Mes pas ja jau lankomes 10 metu.
mes irgi priklausom saulėtajai ambulatorijai. Klausinėjausi, kas geresnis- Grigorjevas ar Janulienė...visgi daugelis sakė, kad Grigorjevas....bet teko bendraut su abiem
Grigorjevas lyg ir nieko (pas jį ir prisirašėm) bet irgi su savo pričiudais....Mes pasikonsultavę su savo giminaičiais medikais nenorėjom skiepytis nuo hepatito B (nesiskiepijom ir gimdymo namuose) tai gyd. Grigorjevas kažkodėl jautėsi turįs teisę mane išbarti, neva aš bloga motina ir t.t bet aš suaugęs žmogus ir mano pažiūros nebūtina turi sutapti su jo........
Dar didelė nesamonė, kuri išgąsdino mane buvo kad 2 mėn mano mažė priaugo svorio mažiau nei 1 mėn , tai pasak daktaro labai blogai bet aš skaičiau, kad atvirkščiai vis mažėja priagtas svoris...tuo labiau kad antrą mėn priaugom 800 g ir 5 cm ūgio.....
Bet šiaip apžiūri labai švelniai, pakalbina, vaikas nėra nė karto suverkęs......Taip kad sunku pasakyti geras/ blogas...gal 50:50 O Janulienė.....tokia nenuosekli, vieną kartą vienaip liepė daryri, kitą kartą kitaip, o trečia vėl kitaip...tai arba pasakytų, kad taip ir taip, arba visi būdai yra geri...
Seselė man labiau patiko Staselė (Grigorjevo), negu Daiva (Janulienės)
QUOTE(Cikadelė @ 2006 09 23, 12:13)
tai sena gydytoja gydė mano brolį nuo gimimo, o jam jau 21 metai jokio išmanymo, noro dirbti, bendrauti, o kas svarbiausia- iki šiol gydo taip patkaip ir prieš 20 metų...jokio progreso...nevesčiau savo vaiko pas ją už jokius pinigus
Pritariu. Buvom pas ja- nelabai kokia, visada tie patys vaistai, nuo visu ligu, pastoviai- tuoj pat antibiotikai. Nea, nenoreciau tokios gydytojos savo vaikui...
QUOTE(Gulia @ 2006 01 21, 17:09)
Pritariu. Jei būtume jos klausę, tai ir anginas ir tonzilitus jau būtume seniai reikia-nereika išsipjaustę. O viską per 2 mėn be pėdsakų ir negrįžtamai išgydė toj pačioj III poliklinikoj homeopatė Balnienė . Po to nebesergam jau keli metai beveik visai.
QUOTE(elve @ 2006 02 15, 17:48)
Ten pat dirba gydyt, D.Gumuliauskienė-mums tai o seselė Ramunė kaip jau ir rašiau tikrai liuks
Ir mum
QUOTE(yuki @ 2006 03 02, 17:18)
prisiregistravom mes pas Gumuliauskienę, viskas atrodo gerai, maloni, švelni, t.t.
bet pasakykit, ar ji visada skiria antibiotikus??? traiškanoja akytė - antibiotikai , kosuliukas - antibiotikai
mes tokie maži dar ir jų taip nesinori
bet pasakykit, ar ji visada skiria antibiotikus??? traiškanoja akytė - antibiotikai , kosuliukas - antibiotikai
mes tokie maži dar ir jų taip nesinori
kiek maži būdami sirgom, antibiotikų išrašė tik 2 kartus (o per vienus m. sirgom net 10 kartų, kai į daržą išėjom). Visada kviesdavom į namus, visada mielai konsultuodavo, nors nesu nė karto nešusi jokios dovanėlės. Ji žinojo, kad mes labai už homeopatinį gydymą, tai ir vaistus atitinkamus rašydavo. O kadangi aš dirbdavau, tai močiutei aiškiai, ir ne po kartą, kaip ir kada juos naudoti paaiškindavo ir net trumpai, kad neužmirštų parašydavo.
Gal, jei antibiotikus išrašė, tikrai jų reikėjo