QUOTE(goldengirl @ 2006 02 14, 12:22)
Mes pas gydytoja Girčiene 3 poliklinikoje lankomes. Dave savo mobilaus numeri, sake skambykit net jei ir maziausias klausimas kils ar bus del vaikiuko sveikatos neramu. Kai vaikiukas suviduriavo ir del to dvi dienas is eiles skambinau, tai sako ko cia panikuojat . NEzinau, man ji nelabai... Seno sukirpimo... Mayudyti kalio permaganate, tepti spiritu, varyt antibijotikus ir t.t.
Mes irgi pas ja buvom prisiregistrave, bet... pasikeitem. Labai sunervino, kai neatvaziavo, kai sakiau, kad maziukas pradejo koseti, o paskui, kai po 3 dienu prasidejo bronchitas, prirase antibiotiku. Ir ne paciu geriausiu, o kai prirase klenbuteroli (vaistas, kurio poveikis zmogui yra neigiamas!!! Tuo labiau vaikui!!!), pabegom nuo jos. Tada mus isgelbejo nefridoj dirbancios pediatres Maciene ir Cerniauskiene. Liuks gydytojos

. Bet del tam tikru priezasciu turejom prisirasyt III poliklinikoj. Pasirinkom Laukaitiene, bet ji man tokia vidutiniska atrodo.

Kai pakeisim gyvenama vieta, ieskosim dar kitos gydytojos... Gaila, kad Kromina isejo i konsultacine poliklinika, man ji patiko