Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(iewike @ 2008 01 29, 18:43)
o as apie cernauskiene ne kokia nuomone esu girdejusi....

Įdomiai g.gif apie ją aš ypač daug gerų atsiliepimų girdėjau,ji viena iš geresnių gydytojų dirbančių "Nefridoje" rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus atejo gyd, kai gimem pagal musu gyvenama vieta, nors esam abu teveliai pas visai kitu daktaru!!!beje ligoninej perspejom, kad turim susirade gyd., bet jie perspejo, kad mes gime, bet va informacijos apie musu gyd neperdave...
o del Cerniauskienes tik geri zodziai, vaikysteje pas ja gydziausi wink.gif
Atsakyti
na, is tiesu as jos net macius nesu.... Bet viena mamyte guodesi... Tai tiek ir teskau, kad esu ne kaip girdejusi...
Atsakyti
Mes su abiem vaikais lankomes Jurininkų poliklinikoje pas gyd. Dalią Rapolienę[B][SIZE=7]. Patirusi, dėmesinga, konkreti gydytoja, maloniai ir šiltai bendraujanti kaip su tėvais, taip ir su vaikais.
Kai vyresnėliui buvo 9 mėnesiai, aš pražiūrėjau anginą (nes buvo išiginės, kviečiau greitąją dėl temperatūros, ir aišku anginos nepamatė). Tai pirmadienį atėjusi gydytoja pati trynė jam tabletes temperatūrai mažinti, ir sedėjo prie jo lovytės kol temperatūra nenukrito. Iki šiol susigraudinu kai prisimenu.

Mažąją irgi pas ją vedu. Kai lankė susirgusią gripu dukrytę, nieko neprašoma ir man bronchus paklausė, girdint kad kosiju, išrašė vaistus, thumbup.gif

Jos sesutė Edita irgi labai faina, vaikai ją mėgsta.
Atsakyti
Man jurininku poliklinika atciausiai, bet kai pagimdziau, atejo Sarmina, tai iki siol pas ja ir esame... Nieko ypatingai gero apie ja nesu girdejusi, o ne kokia nuomone skaiciau net siame skyrelyje... Bet, pakolkas, kol bedu nera (tfiu, tfiu, tfiu) kazkaip nekeiciam...
O del jurininku pediatriu klausiau vienos pazistamos ten diorbancios, tai irgi labiau rapoliene rekomendavo nei kazlauskiene... Nors sako kazlauskinene irgi kauno gatvej gyvena, tad ir siaip bedai esant butu patogiau... bet kalbu girdejau jog kazlauskiene labiau pinigelius megsta, ir buta naujos statybos kauno gatvej turi... Tai tokia maziau dvasinga atrodo..... tai niekaip neapsispresdama taip ir bunam su savo senaja gyd... Bet nelabai patogu vaziuoti i centra pastoviai... Bet jur poliklinokoj zmoniu pastoviai daug... ir pediatres man regis iki 18 val tedirba, kai sarmina iki 19....
Tiesa, kai gime 2005 maniske, tai sako, kad nebuvo pediatru jur poliklinikoj...
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2008 02 02, 23:19)
Man jurininku poliklinika atciausiai, bet kai pagimdziau, atejo Sarmina, tai iki siol pas ja ir esame... Nieko ypatingai gero apie ja nesu girdejusi, o ne kokia nuomone skaiciau net siame skyrelyje... Bet, pakolkas, kol bedu nera (tfiu, tfiu, tfiu) kazkaip nekeiciam...
O del jurininku pediatriu klausiau vienos pazistamos ten diorbancios, tai irgi labiau rapoliene rekomendavo nei kazlauskiene... Nors sako kazlauskinene irgi kauno gatvej gyvena, tad ir siaip bedai esant butu patogiau... bet kalbu girdejau jog kazlauskiene labiau pinigelius megsta, ir buta naujos statybos kauno gatvej turi... Tai tokia maziau dvasinga atrodo..... tai niekaip neapsispresdama taip ir bunam su savo senaja gyd... Bet nelabai patogu vaziuoti i centra pastoviai... Bet jur poliklinokoj zmoniu pastoviai daug... ir pediatres man regis iki 18 val tedirba, kai sarmina iki 19....
Tiesa, kai gime 2005 maniske, tai sako, kad nebuvo pediatru jur poliklinikoj...

Susiduriau vieną kartą su Kazlauskiene, dirbančia Jūrininkų poliklinikoje (nemaišyti su Kazlauskiene iš III poliklinikos, apie ją neblogi atsiliepimai), pasirodė nelabai nusimananti. Ir gruboka. Gal todėl kad mes pas ją atsitiktinai papuolėm (gydytoja mūsų atostogavo) g.gif
Atsakyti
O mums Kazlauskienė Jūr poliklinikoj thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Siuo metu laukiuos,bet jau dairausi vaiku daktarytes,pas ka prisirasyti.Gal zinote kur dirba gyd.R.Taraseviciene?Buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2008 02 06, 10:56)
Sveikos mamytes 4u.gif
Siuo metu laukiuos,bet jau dairausi vaiku daktarytes,pas ka prisirasyti.Gal zinote kur dirba gyd.R.Taraseviciene?Buciau dekinga uz info  4u.gif

Dirba 3 vaikų poliklinikoj ax.gif lyg dar privačiai kažkur,bet nepamenu kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 02 06, 13:08)
Dirba 3 vaikų poliklinikoj ax.gif lyg dar privačiai kažkur,bet nepamenu kur g.gif

Dekui uz info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2008 02 06, 12:01)
Dekui uz info. 4u.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nuo pat sunaus gimimo pagal gyvenama vieta priklausem Švedaitei, kai neturi dideliu problemu, ligeliu, gerai ta gydytoja, pamatuot svori, ugi... tinka... biggrin.gif
Bet rimciau man ji... schmoll.gif
Nebuvo man ji prie sirdies... ax.gif
Perejom pas Vaitukaityte... nu man sita gydytoja... bigsmile.gif super... thumbup.gif
Dirba Lornoje, ziaurei faina, neskuba nei antibijotiku kist, nieko...
Sia ziema daug visokiu ligeliu apturejom, net bronhita pasigave buvom, bet negerem antibu nei kart...
Istraugdavo mus be ju... thumbup.gif
Malacius... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karpeace: 06 vasario 2008 - 20:04