Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(guziukas @ 2007 11 22, 19:07)
As jau nebesigirsiu kiek laiko mes nesergam,kai pradejom lankytis pas hemopatus,nes sako girtis negalim,bet rezultatas liuks,tik aisku ilgai zaisti reik su tais zirniukais,ejom pas Balniene,bet paskui perejom pas Misiu,aisku del finansiniu problemu,ten pigiau,bet Balniene ne tik is kalbu gydo,bet ir turi ta aparata kur pagal taskus nustato liga,va sunu vel vesiu pas ja nes pradejo nagus kramtyti,o tai labai greit pagydoma,nes tai nervu sistemoj kazkas negerai,o jis pas mane jautrus vaikis,bet nieko sutvarkysim,o kai lankausi del visos seimos tai einu pas Misiu,cia daugiau del slogu,viduriavimo... dar nenusivyliau

Ir aš apie Misiu girdėjau tik gerus atsiliepimus, daug mano dragiu veda pas jį savo vaikus ir tikrai patenkintos rezultatais, manau kad ir aš pas jį vesiu, jau nusobodo antibiotikų rijimas,jau geriau ilgiau pasigydysim bet gal rezultatas bus o su tradiciniu gydymu mes jau tapome pastovus gydytojos lankytojai. doh.gif
Atsakyti
Jau tokios neprofesonalios gydytojos kaip JOVAIŠIENĖ, tikriausiai nesu sutikusi.
Tik kas, skiria antibiotikus, ir labai stiprius. Kalesi dantukai - antibiotikai, net neissiaiskinusi ligos simptomu. Susitvarkem be jos, ir be antibiotiku -turim dabar sveika vaika.
Drauges vaika gydo kelis metus - nosis kaip bega taip ir bega. Negana to, ta daktariukste dar ir liezuvio uz dantu nelaiko, labai megsta apkalbineti savo pacientus su kitais, kas neleistina gydytoju etikoje.
Niekam jos nerekomenduociau ir siulau laikytis nuo tokios kuo toliau.
Atsakyti
Musu gydytuoja labai faina thumbup.gif dirba Jurininku poliklinikoj - Jlona Kazlauskiene 4u.gif
Ir kaip gydytuoja ir kaip zmogus.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2007 11 27, 02:43)
Musu gydytuoja labai faina thumbup.gif dirba Jurininku poliklinikoj - Jlona Kazlauskiene 4u.gif

ir aš girdėjau kad gera gydytoja- geras žmogutis good.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2007 11 27, 01:43)

QUOTE(juoduke @ 2007 11 27, 16:48)
ir aš girdėjau kad gera gydytoja- geras žmogutis good.gif

Mes taip pat lankomes pas ja.Stengiasi liga gydyti homeopat.vaistais vienakart buvo paskyrus antibiot.kai rimtai susirgom tad nusiunte pas kita spec.liepe parodyt ka ji israse ir su kitam spec.pritarus gerti antibiotikus.Visada israso siuntimus kur paprasau ir neatkalbineja kad nereikia.O jei vieni homeop.nepadeda tada pasiulo kitu.Su vaiku visada elgiasi svelniai maloniai.Na o sesute jos thumbup.gif
Abi tikrai geros malonios svelnios gydytojos.
Miela ir malonu kad vaikiukas mielai eina pas jas be asaru su dideliu noru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2007 11 27, 01:43)

drinks_cheers.gif Mano abu vaikai taip pat pas ją ir mum labai patinka 4u.gif Beje ši gydytoja gydė ir mane ax.gif taip kad senai su ja bendraujam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunalia @ 2007 11 24, 01:50)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes.  4u.gif  Gal galesite patarti kokia gera gydytoja maziukui.  ax.gif  (laukiame vasario men.  wub.gif ) Gyvename Taikos pr. uz BIGO (prie Vakaru statyklos), pati esu prisiregistravusi III poliklinikoje, bet nelabai man ten patinka. O dar problema, kad iki musu nevaziuoja joks visuomeninis transportas, tai nelabai isivaizduoju, kaip pas mus gydytoja galetu atvaziuoti... g.gif Gal kas gales ka nors man patarti? Buciau labai dekinga.  4u.gif

Mūsų gydytoja yra Gryu. Ji dirba III poliklinikoje. Pati poliklinika man taip pat nelabai patinka. Bet šia vaikų gydytoja esame labai patenkinti. Ir jos sesutė labai gera.
Atsakyti
QUOTE(anasar @ 2007 12 26, 23:42)
Mūsų gydytoja yra Gryu. Ji dirba III poliklinikoje. Pati poliklinika man taip pat nelabai patinka. Bet šia vaikų gydytoja esame labai patenkinti. Ir jos sesutė labai gera.

Aciu, Anasar uz info. 4u.gif Bandysiu susitarti su pediatre is sviesmedos, jei neiseis tai tada gal liksiu prie III poliklinikos. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės, gal kas lankotės su savo mažyliais ŠEIMOS KLINIKOJE, Šilutės pl. ir kokia gydytoja- pediatrę rekomenduotumėte. ir dar , pagal ką yra paskiriamas pediatras gimus vaikučiui? ar pagal gyvenamają vietą, ar pagal šeimos gydytoją t.y kur tėveliai lankosi? Dėkui iš anksto
Atsakyti
Mano vaikelis gydosi Nefridoj pas gydytoja Černauskiene. Labai gera gydytoja rupestinga , dėmesinga. nu super thumbup.gif
Atsakyti
o as apie cernauskiene ne kokia nuomone esu girdejusi....
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2008 01 26, 22:41)
ir dar , pagal ką yra paskiriamas pediatras gimus vaikučiui? ar pagal gyvenamają vietą, ar pagal šeimos gydytoją t.y kur tėveliai lankosi?  Dėkui iš anksto

Jei gimdymo namuose neperspėji, tai vaikutis paskiriamas pas tą šeimos gydytoją, pas kurį esi prirašyta Tu pati.
Atsakyti