Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

Sveiki, noreciau pasidalinti ispudziais apie gyd. Cerniene is "Vilojos". Ji (tikiuosi nebe ilgai)dirba laikinai vietoj gydytojos Vaiciulienes. Pries kokias tris savaites maziukas eme karschiuoti. Nuvezem i budincio gydytojo tarnyba. kadangi buvo sestadienis.Ten diagnozavo puline angina, skyre antibiotikus sugerem. Na ir zinoma liepe pasirodyti savo gydytojai. Nuvarem treciadieni. Apziurejo, viskas buvo gerai ir jau pirmadieni (isgerus kursa antibiotiku) jau leido eiti i darzeli. Dar zirase organizmui ir imunitetui stiprinti sirupo "imunoprofina", kainuojancio 43 Lt. Ka ten israse..tiesiog atplese jau gatavai atspausdinta reklamini lapuka...Nu isgerem, ta sirupa. Dar savaite laiko nevedziau i darzeli, kad atsigautu po tu antibiotiku kurso.
Taigi po to savaites isejom i darzeli, paejom 3 diena ir pradejo vaikas koseti, ishsigandau, kadangi nakti kosejo beveik iki vemimo. (temperaturos nebuvo) Vel nutysiau pas gyd. Nu ir ka jus manot...paklause..sako yra karkalu, rasysiu antibiotiku...man tik akys ant kaktos...sakau daktare, tai vaikas tik pries 2 savaites sugere kursa....tai sako , kodel neatejote piramdieni po svenciu (buvo lapkricio tos 4 nedarbo dienos) pasitikrinti... O jio gi pati praejus 4 dienom po antibiotiku kurso, jau siunte vaika i darzeli...kai pasakiau, kad neduosiu antibiotiku israse tokio sirupo ir brangiu homeopatiniu vaistu OSTIColocilum. Uz vaistus sumokejau virs 50 LT.
Man tai atsiduoda grynai atsainumu ir abejingumu...Kam cia sukti galva, israsysiu antibiotiku...Ir beje kiek sykiu buvome, tiek sykiu rase antibiotikus..Nesuvokiu kaip taip galima dirbti...Ryt vel esim tikrintis, vel israsys koki nors brangu farmacininku reklamuojama sirupa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutiene: 20 lapkričio 2007 - 12:18
Oscilococcinumas tai labai geras vaistas,nu nelabai brangus,kazkur iki 18 lituku,bet ji reik gert tik prasidejus ligai,o ne tada kada vaikas po antibijotiko.
Bet zinokit jus galejot aisku darze ir vel pasigauti nauja virusa arba ji kaip sakant praklause karkalus,nu cia tai aisku blogai.
Siulyciau nelaukt kol pasirodysit o paciai padeti vaikui,garinti trinti nugara krutine,padukus,paziurekit gal gerklyte raudona,nes daznai vaikai kosija del jos,tada kompresiuka nakciai,musu seimoje tik varskes kompresai naudojami ir ziurint koks tas kosulys,ai saket iki vemimo,nu va reik slapinti ji butinai,mano viduriniajai taip buna,as tada Salbutamolio ipurskiu kad butu vaikeliui lengviau,ji galim 3 dienas 3 kart dienoj purksti.
Nu ka ir linkiu sekmes jus mazyliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutiene @ 2007 11 20, 13:11)

Man tai atsiduoda grynai atsainumu ir abejingumu...Kam cia sukti galva, israsysiu antibiotiku...Ir beje kiek sykiu buvome, tiek sykiu rase antibiotikus..Nesuvokiu kaip taip galima dirbti...Ryt vel esim tikrintis, vel israsys koki nors brangu farmacininku reklamuojama sirupa...

nu tiesiai į dešimtuką mirksiukas.gif , pas mus tokia pat SARMINA buvo doh.gif , dieve kaip gerai kad iš jos laku pabėgom.....
Atsakyti
Oscilococcinumas tai labai geras vaistas,nu nelabai brangus,kazkur iki 18 lituku,bet ji reik gert tik prasidejus ligai,o ne tada kada vaikas po antibijotiko.

Nu po to pirmojo antibiotiko praejusios buvo pora savaiciu. Ir ji turbut pirma karta ta nakti ir reikejo suduoti...

Bet zinokit jus galejot aisku darze ir vel pasigauti nauja virusa arba ji kaip sakant praklause karkalus,nu cia tai aisku blogai.

Nu taip aisku galejo, bet viena syki atsimenu pati pasake, kad yra virusinis susirgimas, bet vistiek skyre antibiotikus, kuriu as aisku nedaviau. Gi net ir visuose laikrasciuose raso, kad virusams antibiotikai nebaisus...

Siulyciau nelaukt kol pasirodysit o paciai padeti vaikui,garinti trinti nugara krutine,padukus,paziurekit gal gerklyte raudona,nes daznai vaikai kosija del jos,tada kompresiuka nakciai,musu seimoje tik varskes kompresai naudojami ir ziurint koks tas kosulys,ai saket iki vemimo,nu va reik slapinti ji butinai,mano viduriniajai taip buna,as tada Salbutamolio ipurskiu kad butu vaikeliui lengviau,ji galim 3 dienas 3 kart dienoj purksti.

Kosulys smartkus buvo tik ta pacia pirmaja nakti. Kita nakti jau visai ramiai ismiegojo ir per diena sukosejo nesmarkiai gal kokius 4 kartus...nugaryte trinam ir padukus su resorbanu. Temperaturos neturi. O kaip yra daromas varskes kompresas...kadangi iki siol vaikas nera sirges tokiom ligom, tai ir nelabai dar susigaudau kur ir kas, kada klausyt gydytojos, kada neklausyt...

Nu ka ir linkiu sekmes jus mazyliui wub.gif

aciu uz patarimus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutiene: 21 lapkričio 2007 - 15:36
QUOTE(guziukas @ 2007 11 20, 22:41)
Salbutamolio ipurskiu kad butu vaikeliui lengviau,ji galim 3 dienas 3 kart dienoj purksti.

Sy Solbutamoliu žaist irgi negalima be gydytojo priežiūros - jis plečia bronchus ir netyčia gali prisidaryt taip, kad būtent tas išplėtimas bus kelias karkalams smukti žemyn 4u.gif
Blogai, kai neturi geros gydytojos unsure.gif
Atsakyti
As Salbutamoli purskiu tada kai kosulys yra sausas ir dusinantis,zinoma kai be karkalu,kad atpalaiduotu ta dusuli,kuris sukelia vemima ir zinoma kai musu daktariukas paziuri.
Musu gydytoja bent jau man labai gera,bet mes pagrinde lankomes pas hemopata,tai vaistu laaaabai retai vartojam smile.gif
O varskes kompresas paprastas labai,perku varske riebiausia,nes ji buna slapiausia,dedu ant kaklo,paskui marle,maiseli,vatos daaaug ir risu silta skara,bet tai darau nakciai,pietu miego dar kai miega,ir kai nuimu,tai varske lieka poperine,aisku reik vel kartoti,mano drauge dar silkes file deda,nu bet man zinok smirda labai.
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 11 21, 22:14)
As Salbutamoli purskiu tada kai kosulys yra sausas ir dusinantis,zinoma kai be karkalu,kad atpalaiduotu ta dusuli,kuris sukelia vemima ir zinoma kai musu daktariukas paziuri.
Musu gydytoja bent jau man labai gera,bet mes pagrinde lankomes pas hemopata,tai vaistu laaaabai retai vartojam smile.gif
O varskes kompresas paprastas labai,perku varske riebiausia,nes ji buna slapiausia,dedu ant kaklo,paskui marle,maiseli,vatos daaaug ir risu silta skara,bet tai darau nakciai,pietu miego dar kai miega,ir kai nuimu,tai varske lieka poperine,aisku reik vel kartoti,mano drauge dar silkes file deda,nu bet man zinok smirda labai.

O pas koki homeopata lankotes? Matau kad esi iš Klaipėdos,man tas klausimas labai aktualus,mano vaikai dažnai serga jau nusibodo ryti antibiotikus nusprendžiau ir aš išbandyti netradicinę mediciną,gal kas pageres į gerąją pusę.
Atsakyti
As jau nebesigirsiu kiek laiko mes nesergam,kai pradejom lankytis pas hemopatus,nes sako girtis negalim,bet rezultatas liuks,tik aisku ilgai zaisti reik su tais zirniukais,ejom pas Balniene,bet paskui perejom pas Misiu,aisku del finansiniu problemu,ten pigiau,bet Balniene ne tik is kalbu gydo,bet ir turi ta aparata kur pagal taskus nustato liga,va sunu vel vesiu pas ja nes pradejo nagus kramtyti,o tai labai greit pagydoma,nes tai nervu sistemoj kazkas negerai,o jis pas mane jautrus vaikis,bet nieko sutvarkysim,o kai lankausi del visos seimos tai einu pas Misiu,cia daugiau del slogu,viduriavimo... dar nenusivyliau
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 11 22, 20:07)
As jau nebesigirsiu kiek laiko mes nesergam,kai pradejom lankytis pas hemopatus,nes sako girtis negalim,bet rezultatas liuks,tik aisku ilgai zaisti reik su tais zirniukais,ejom pas Balniene,bet paskui perejom pas Misiu,aisku del finansiniu problemu,ten pigiau,bet Balniene ne tik is kalbu gydo,bet ir turi ta aparata kur pagal taskus nustato liga,va sunu vel vesiu pas ja nes pradejo nagus kramtyti,o tai labai greit pagydoma,nes tai nervu sistemoj kazkas negerai,o jis pas mane jautrus vaikis,bet nieko sutvarkysim,o kai lankausi del visos seimos tai einu pas Misiu,cia daugiau del slogu,viduriavimo... dar nenusivyliau

Jis Medikanoje? g.gif
Atsakyti
Ne ,Misius dabar jau atsidare savo,randasi gelezinkelio stoties patalpose,gera vieta ane laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 11 23, 16:33)
Ne ,Misius dabar jau atsidare savo,randasi gelezinkelio stoties patalpose,gera vieta ane  laugh.gif

Dekui,nezinojau
Atsakyti
Sveikos, esamos ir busimos mamytes. 4u.gif Gal galesite patarti kokia gera gydytoja maziukui. ax.gif (laukiame vasario men. wub.gif ) Gyvename Taikos pr. uz BIGO (prie Vakaru statyklos), pati esu prisiregistravusi III poliklinikoje, bet nelabai man ten patinka. O dar problema, kad iki musu nevaziuoja joks visuomeninis transportas, tai nelabai isivaizduoju, kaip pas mus gydytoja galetu atvaziuoti... g.gif Gal kas gales ka nors man patarti? Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tunalia: 24 lapkričio 2007 - 00:56