Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(Silence @ 2007 11 14, 11:17)
o kuom konkreciai si gydytoja jums neitiko? unsure.gif galite pasidalinti?

ji man kaip vaiko gyd nepatinka ir kaip žmogus, nusenus, nukvakus, nesidomi naujovėm, vos mano vaiko nenugydė verysad.gif , pasiskaityk ankstesnius atsiliepimus apie ją mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 13, 16:52)
kur ta gyd dirba?
mes gyevnam centre ir prisirašiusios pas Sarminą.....ir dabar ieškau normalios gyd.....gal ką galit rekomenduoti? unsure.gif

mum priklause moteru konsultacijoj, Volkova, bet cia pasiskaicius pabijojau eit pas sena smile.gif tai ejau per poliklinikas ir prasiausi.Ji dirba konsultacinej poliklinikoj, cia H.Manto gatvej netoli viaduko...na mum tai super bandykit ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siireenaa @ 2007 11 15, 00:04)
mum priklause moteru konsultacijoj, Volkova, bet cia pasiskaicius pabijojau eit pas sena smile.gif tai ejau per poliklinikas ir prasiausi.Ji dirba konsultacinej poliklinikoj, cia H.Manto gatvej netoli viaduko...na mum tai super bandykit ir jus  mirksiukas.gif

ačiū, mes vakar vakare jau prisirašėm pas kitą gyd. ax.gif ji dirba UAB Vijola ir arti ir rekomenduota ir kai nuėjom pirmas įspūdis didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 15, 07:50)
ačiū, mes vakar vakare jau prisirašėm pas kitą gyd.  ax.gif  ji dirba UAB Vijola ir arti ir rekomenduota ir kai nuėjom pirmas įspūdis  didis.gif

jei nepaslaptis, pas kuria gydtoja Vijoloje? as renkuosi tarp dvieju: moteru konsultacijos poliklinikos ir VIjolos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 11 15, 15:00)
jei nepaslaptis, pas kuria gydtoja Vijoloje?

Zlobina, na čia mano pirmas įspudis apie ją....o kai pradėsim pas ją lankyt tada daugiau galėsiu pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 15, 13:11)
Zlobina, na čia mano pirmas įspudis apie ją....o kai pradėsim pas ją lankyt tada daugiau galėsiu pasakyt mirksiukas.gif

tai ir as tarp sitos ir kitos gydytojos rinksiuos bigsmile.gif thumbup.gif labai lauksiu tavo ispudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 15, 10:50)
ačiū, mes vakar vakare jau prisirašėm pas kitą gyd.  ax.gif  ji dirba UAB Vijola ir arti ir rekomenduota ir kai nuėjom pirmas įspūdis  didis.gif

kiek girdejau tikrai labai gera gyd!!! smile.gif bet, kai as pas ja ejau pokalbiui, ji sake, kad per toli gyvenam, tai neprieme musu verysad.gif labai buvo gaila, nes man taip pat pirmas ispudis labai patiko...sekmes jum smile.gif
Atsakyti
jau daug geru atsiliepimu apie ja girdejau ir as. mums tai butu idealu, nes mes gyvenam prie pat poliklinikos tos.
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 11 16, 13:19)
jau daug geru atsiliepimu apie ja girdejau ir as. mums tai butu idealu, nes mes gyvenam prie pat poliklinikos tos.

mes ir mirksiukas.gif , vot dabar bus proga susitikti, nes kaip tik šia vakare ir susirgom doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 16, 23:20)
mes ir mirksiukas.gif , vot dabar bus proga susitikti, nes kaip tik šia vakare ir susirgom doh.gif  verysad.gif

kaip jus jauciates? 4u.gif ar susirgot rimtai? unsure.gif ar buvot su gyd. susitike?
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 11 19, 13:53)
kaip jus jauciates? 4u.gif  ar susirgot rimtai? unsure.gif  ar buvot su gyd. susitike?

na mes sergam rimtai....beveik bronhitas ir šian ryte buvom pas gyd. tai labai gražiai pašnekėjom, papasakojom, ji paklausė, apžiūrėjo ir išrašė vaistų, bet ne antibų mirksiukas.gif , nes sako ir be jų galima išsikapanot ax.gif , tai va. o Sarminą man būtų iš kart prašius vaistų pasą ir rašius antibų receptą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 19, 15:45)
na mes sergam rimtai....beveik bronhitas ir šian ryte buvom pas gyd. tai labai gražiai pašnekėjom, papasakojom, ji paklausė, apžiūrėjo ir išrašė vaistų, bet ne antibų mirksiukas.gif , nes sako ir be jų galima išsikapanot ax.gif , tai va. o Sarminą man būtų iš kart prašius vaistų pasą ir rašius antibų receptą doh.gif

gaila del ligos bjaurybes verysad.gif bet manau su gera gydytoja, mamytes prieziura ir gera nuotaika pasveiksite greitai. 4u.gif va jums balionas, kad nesirgtumet stipriai. Zinot, kai dar neturi vaikelio, tai i tas ligas kazkaip paprasciau ziuri, o kai vaikas jau namuose auga, tai bijai tu ligu kaip velnio, bijai komplikaciju, nes vaikuciu organizmai tokie silpnuciai dar.
na as kuo toliau tuo labiau linkstu prie sitos gydytojos mirksiukas.gif
Atsakyti