Mamytes, o pas kokias pediatres (-us) jus vedate vaikus miesto centre?
Kokie atsiliepimai būtų apie "Kraujažolės" polikliniką,ir apie gydytoją E.Gelumbauskienę.
Gyd. Varankevičienė tikrai labai faina, tik deja nebeina pas mus, nors ir užsirašę esam pas ją, jai per toli....tai dabar ieškau normalios gydytojos Vingio ambulatorijoje, gal kas galite ką nors rekomenduoti???
pati baisiausia gydytoja kokią tik esu sutikusi, kai dukrytei buvo 1 metukai, tiek ją nugydė kad atsidūrėm ligoninėj...reanimacijoj
tragiška gydytoja, visiškai nieko nesupranta, vengti jos reikia būtinai
QUOTE(martinna @ 2007 03 21, 21:15)
sveikos merginos gal kas turi kokiu geru ar blogu atsiliepimu apie gydytoja Pranaitiene (Sviesmedos medicinos centras) is anksto dekoju
pati baisiausia gydytoja kokią tik esu sutikusi, kai dukrytei buvo 1 metukai, tiek ją nugydė kad atsidūrėm ligoninėj...reanimacijoj
QUOTE(martinna @ 2007 03 26, 16:11)
Kiek zinau yra Sviesmedos medicinos centras bet zinau tik viena daktare tai Pranaitiene bet kiek supratau is merginu nuomoniu tai ji nekokia gydytoja tad gal geresniu kas parekomenduos
tragiška gydytoja, visiškai nieko nesupranta, vengti jos reikia būtinai
QUOTE(krika @ 2007 09 25, 08:26)
tai gal ir lankosi su vokeliais. nes kiek žinau, tik jiems gyd. Tarasevičienė dėmesinga. aš irgi jos rajonui priklausiau - tai prisiklausiau tooookių gydymų, kad bėgau lauk nuo jos, kad tik mūsų nenugydytų
ji tik kišiukus temylinti kitaip į tavo vaiką žiūrės pro pirštus.Tęko man irgi gyventi tame rajone kai auginau pirmą mergaitę,kol vaikas sveikas viskas gerai,bet tik mums reikėjo susirgti rimčiau ir važiuoti operuotis į Santariškės kai dėmėsis mano vaikui išgaravo nors ji ir buvo mano vaikui užleidusi liga,vietoi to kad darytu šlapimo tyrima ji mus gyde su smekta nuo pilvo skausmu o vėliau paaiškėjo kad liga užleista ir mano mergaitei prasidėjo inkstų uždėgimas ir netgi tęko operuotis.Kai grįžome iš Santariškių ji mums tiesiai šviesiai pasiūlė pereiti pas kitą gydytoją mat jau tuo metų mes jau nepriklauseme jos apilinkei nors iki to jau gerą pusmetį negyvenome jai priklausančiame rajone ir ji buvo sutikusi kad mes liekame pas ją.Spjoviau į tokią "gerą"gydytoją ir persirašiau pas mums priklausančią pediatrę ir visai nesigailiu, nors mes ir vėl gyvename kitame rajone bet gydytoja mūsų neatsikrato nors mano vaikai ir megėjai sirgti.
QUOTE(fishke @ 2007 10 01, 12:17)
o mes gydėmės ir buvom be galo patenkinti gydytoja 3 pol, Achmetova. Tik žinau, kad dabar ji Nefridoje dirba, antram aukšte
Taip,gydytoja dirda Nefridoje,mes pas ją lankomes jau 10 metų ir visai nesigailim, perejom pas ją kai ji dar 3 poliklinikoje dirbo.
QUOTE(Silence @ 2007 10 07, 19:59)
labas vakaras,
sakykit, o prirasant vaika pas pediatra, butina ir tevams toje poliklinokoje buti prisirasius?
Ne nebutinai,mano vaikai lankosi Nefridoje aš 3 poliklinikoje o mano vyras Jūrininkose.
sakykit, o prirasant vaika pas pediatra, butina ir tevams toje poliklinokoje buti prisirasius?
QUOTE(Silence @ 2007 11 06, 11:37)
labuka, mes centre gyvenam ir lankomes pas Jelena Kromina, nors ji mum nepriklauso, bet prireikus visad atvyxta i namus, nereik net prasyt, tik pasakau aplinkybes ir ji jau pas mus
QUOTE(Silence @ 2007 11 06, 11:37)
mes lankomės pas gydytoją Valentina Sarmina . esam patenkinti.
QUOTE(siireenaa @ 2007 11 10, 00:53)
labuka, mes centre gyvenam ir lankomes pas Jelena Kromina, nors ji mum nepriklauso, bet prireikus visad atvyxta i namus, nereik net prasyt, tik pasakau aplinkybes ir ji jau pas mus
Dekui
QUOTE(juoduke @ 2007 11 10, 16:31)
mes lankomės pas gydytoją Valentina Sarmina . esam patenkinti.
O ji kurioje poliklinikoje yra? kur jos ieskoti?
QUOTE(margarita @ 2007 11 12, 14:12)
mes irgi pas sarmina lankomes ji moteru konsultacijoj 3 aukste
na jei cia ta pati moteru konsultacija Turgaus g. tai puiku! nes as gyvenu uz keletos namu nuo sitos poliklinikos.
QUOTE(Silence @ 2007 11 13, 13:23)
na jei cia ta pati moteru konsultacija Turgaus g. tai puiku! nes as gyvenu uz keletos namu nuo sitos poliklinikos.
tik ne pas sarminą....nugydis tavo būsimą vaiką............antibais
QUOTE(siireenaa @ 2007 11 10, 02:53)
kur ta gyd dirba?
mes gyevnam centre ir prisirašiusios pas Sarminą.....ir dabar ieškau normalios gyd.....gal ką galit rekomenduoti?
QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 13, 13:52)
kur ta gyd dirba?
mes gyevnam centre ir prisirašiusios pas Sarminą.....ir dabar ieškau normalios gyd.....gal ką galit rekomenduoti?
o kuom konkreciai si gydytoja jums neitiko? galite pasidalinti?