Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(Gulia @ 2007 09 20, 15:39)
Tave aplankys gydytoja .
Turetu per 3-5 d.

ups unsure.gif pirmadienį jau 6 d. bus ir tik tada prisirašysiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos ,esu is Zaliojo Slenio,gal kas esate is sio rajono,noreciau suzinoti pas kokius pediatrus lankotes.
Ar niekas nesate prisirase vaiku ligonineje?Girdejau,kad ir ten galima.Lauksiu jusu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2007 08 21, 23:26)
O aš va priešingos nuomonės..kaip tik džiaugiuosi, kad gydytoja nepuola kišt antibiotikų thumbup.gif kiek pažįstu kas pas ją lankosi, visi patenkinti..

tai gal ir lankosi su vokeliais. nes kiek žinau, tik jiems gyd. Tarasevičienė dėmesinga. aš irgi jos rajonui priklausiau - tai prisiklausiau tooookių gydymų, kad bėgau lauk nuo jos, kad tik mūsų nenugydytų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alačka @ 2007 09 25, 07:07)
Sveikos ,esu is Zaliojo Slenio,gal kas esate is sio rajono,noreciau suzinoti pas kokius pediatrus lankotes.
Ar niekas nesate prisirase vaiku ligonineje?Girdejau,kad ir ten galima.Lauksiu jusu komentaru.

cia jau nemazai kalbeta buvo, ir man padejo pasirinkti smile.gif Mes esam pas Balciuna, miesto ligonineje isikures "Mano seimos gydytojas", kol kas labai patenkintos smile.gif Dar ten dirba ir moteris, Davolyte nberods, irgi gera gydytoja, kiek teko girdeti.
Atsakyti
QUOTE(tania100 @ 2007 09 10, 12:15)
labas visiem 4u.gif gal kas zino apie gyd. Kudrickaja? Mes pas ja lankom 2 men. Atrodo visai neko smile.gif

Mes pas ją lankomės,kol kas viskas gerai smile.gif
Atsakyti
o mes gydėmės ir buvom be galo patenkinti gydytoja 3 pol, Achmetova. Tik žinau, kad dabar ji Nefridoje dirba, antram aukšte thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas lankotės pas gyd Alpejeva IIIpoliklinikoj, ankščiau dirbo vaikų ligoninėj,kokie būtų atsiliepimai apie ją.Ačiū.
Atsakyti
labas vakaras,
sakykit, o prirasant vaika pas pediatra, butina ir tevams toje poliklinokoje buti prisirasius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 10 07, 19:59)
labas vakaras,
sakykit, o prirasant vaika pas pediatra, butina ir tevams toje poliklinokoje buti prisirasius? 4u.gif

ne, nebutina smile.gif
Atsakyti
nu tada gerai, nes galvojau, gal poliklinika taip neregistruoja, gal ir tevams reikia.
Atsakyti
QUOTE(Aidnux @ 2007 06 27, 00:09)
Sveikutes,
Siandien buvau nulekus i Nefrida, tai zodziu man ta klinika pasirodo pagal adresa priklauso, tai as tik nuejau pas pacia Cerniauskine susitart, bet su ja nesusitikau, pasnekejau su jos sesute, nes buvo daug zmoniu. Tai sake viskas gerai, be problemu priims mus kai tik gims mazoji wub.gif 
Tik vat idomu ar ji gydo hemeopat. vaistais? g.gif
Ir siuntimu ar negaili?

nestuke.gif

Sveiki! Musu gydytoja Birute Cernauskiene is Nefridos. Mums ji labai patinka, ji pastoviai domisi vaikelio svekata, bendrauja su juo, labai demesinga, viska paaiskina...Jai galima paskambinti ir i mobilu pasikonsultuoti, jei kak nors negerai. Buvo atveju, kai ji priimdavo mus pasibaigus jos darbo dienai. Ji mus gyde kiek antibiotikais, tiek ir homeopat. vaistais (sprendzia pagal situacija). Siuntimu negaili. 4u.gif Visoms rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
gal kas lankotes pas gydytoja Cerniene poliklinikoje Vijola prie Senojo Turgaus?

kokie atsiliepimai apie ja?
Atsakyti