Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(Rudaakė @ 2007 07 14, 23:32)
siandien gydytojas pats paskambino man, nesulaukes mano skambucio  g.gif  Nes buvau labai susirgus  4u.gif  Gerai, kad laiku spejau persirasyt  ax.gif  Viena diena persirasiau is nefridos, tiksliau vyras perrase, o kita diena susirgau  doh.gif

Kas buvo?
Kaip dabar sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 07 15, 00:32)
siandien gydytojas pats paskambino man, nesulaukes mano skambucio  g.gif  Nes buvau labai susirgus  4u.gif  Gerai, kad laiku spejau persirasyt  ax.gif  Viena diena persirasiau is nefridos, tiksliau vyras perrase, o kita diena susirgau  doh.gif

Mums irgi skambino, kai kleckas 1 mėn. pasiigavo slogą, o po skiiepo visada sesutė paskambina, paklausia ar viskas gerai, nu man tai thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos klaipėdietės,
norėjau paklausti, kur Klaipėdoje galima pasidaryti šlapimo ir išmatų pasėlio tyrimą privačiai?
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2007 08 21, 12:11)
Sveikos klaipėdietės,
norėjau paklausti, kur Klaipėdoje galima pasidaryti šlapimo ir išmatų pasėlio tyrimą privačiai?

Mes prieš svaitę šlapimo pasėlio tyrimądarėm Raudonojo kryžiaus ligoninėj mirksiukas.gif bet sakė, kad bet kokioj ligoninėj daro. Tikriausiai kakučio taip pat.

Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2007 04 28, 10:47)
Nu gal ne visai į tema...
Bet ši nuostabioji gyditoja Tarasevičienė tik ir temoka gražiai pakalbėt. Nu ir bizniuka turbūt su homeopatem ir žolininkem kartu suka matyt. Mano vaiką tai konkrečiai nugydė, aš , ne medikė, jau matydavau ligą, o ji kažkodėl nematydavo iki kol simptomai akių badyt nepradėdavo. Nematė ji nei kad kūdikiui stafilakokas, nei kad rachitas... O vaikų nugydžius en - visas jai priklausęs šiaulių rajonas pilnas. Jai antibiotikų neskiria, tai neriaiškia kad gera gyditoja. Mano nuomone geriau ji išvis gyditoja nedirbtų.

O aš va priešingos nuomonės..kaip tik džiaugiuosi, kad gydytoja nepuola kišt antibiotikų thumbup.gif kiek pažįstu kas pas ją lankosi, visi patenkinti..

Bet kaip sakoma, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 21 rugpjūčio 2007 - 22:28
QUOTE(Alara @ 2007 08 21, 12:11)
Sveikos klaipėdietės,

Gal www.medikana.lt?
Atsakyti
Gal buvusiame viesbutyje vetrunge? ten dariau maziaus slapimo tyrima del acetono. labai greitai padare. ten berods 3 aukste yra privati klinika su visokiais daktarais ir laboratorija.
Atsakyti
labas visiem 4u.gif gal kas zino apie gyd. Kudrickaja? Mes pas ja lankom 2 men. Atrodo visai neko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tania100 @ 2007 09 10, 10:15)
labas visiem 4u.gif gal kas zino apie gyd. Kudrickaja? Mes pas ja lankom 2 men. Atrodo visai neko smile.gif

Nu nieko ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas ką girdėjot apie Šemežienę iš KRAUJAŽOLĖS? ar apie Toliušienę iš III pol.?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 09 20, 13:34)
gal kas ką girdėjot apie Šemežienę iš KRAUJAŽOLĖS? ar apie Toliušienę iš III pol.?

Nieko negirdejau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 09 20, 13:37)
Nieko negirdejau  schmoll.gif  schmoll.gif

gaila... o per kiek laiko grįžus reikia pasirodyti pediatrui?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 09 20, 15:17)
gaila... o per kiek laiko grįžus reikia pasirodyti pediatrui?

Tave aplankys gydytoja .
Turetu per 3-5 d.
Atsakyti