Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 27, 17:43)
Mus prieme Balciunas  thumbup.gif
Aciu mergytes uz patarimus  mirksiukas.gif
Ryt sake jau atvaziuos oas maziuke arba pats, arba sesute  ax.gif

Sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 27, 18:43)
Mus prieme Balciunas  thumbup.gif
Aciu mergytes uz patarimus  mirksiukas.gif
Ryt sake jau atvaziuos oas maziuke arba pats, arba sesute  ax.gif

thumbup.gif , parašyk kaip sekėsi, kokie įspūdžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 06 29, 20:44)
thumbup.gif , parašyk kaip sekėsi, kokie įspūdžiai 4u.gif

koks linksmas sitas forumo puslapiukas drinks_cheers.gif

Siandien jau buvo gydytojas, fainas man jis toks pasirode smile.gif
O maziuke sveika kaip ridikiukas wub.gif
Atsakyti
Tai dabar su daktariuku bendradarbiausit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryna: 01 liepos 2007 - 21:38
QUOTE(linxma25 @ 2007 06 23, 22:40)
Mes ir planuojam registruotis Nefridoj (parkeliaujam iš Navicko p-kos).

QUOTE(milocka @ 2007 06 23, 23:16)
Sveiki,ir mes iskeliavom is Navicko ambulatorijos i Nefrida.

Jei ne paslaptis, kodėl pabėgot iš Navicko konsultacinės poliklinikos? ax.gif

QUOTE(linxma25 @ 2007 06 27, 10:30)
Dar Navicko poliklinika gi Miško kvartale yra...manau ne taip jau toli.. ax.gif Mes pas pediatre Rimkuviene metus buvom...patiko  thumbup.gif ,nes maža poliklinika, bet kada priima jei reikia, faina sesute... Bet šeimos gydytoja Andrikiene ..nu nelabai kokia...nelabai gerai išmano medicina  schmoll.gif ... (čia mano nuomonė, kiek teko su ja bendraut  ax.gif )

Na aš jau buvau nuėjusi į Navicko k.p., nes gyvenam šalia pat. Tai man pagal gyvenamąją vietą pasakė, kad priklauso Rimkuvienė.
Atsakyti
Ne paslaptis aišku bigsmile.gif Pakeitėm gyvenamą vietą ir tikrai bus nepatogu važinėti iš 'Ryporto" į Miško kv. Kol kas vasarą aš namie su vaiku tai dar neišsibraukėm iš Rimkuvienės. Su ja labai gerai sutariau ir pradėjo ji labai man patikti. Iš pradžių dar abejojau ar ji man patinka,bet po to lyg ir nieko. Tokia rami, siuntimų negaili, pasitaria ir kt. O sesutė iš vis liux thumbup.gif .Tai sekmės jum ir tikuosi rasit bendra kalbą ir jūs. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxma25: 10 liepos 2007 - 21:49
QUOTE(linxma25 @ 2007 07 10, 22:49)
Ne paslaptis aišku  bigsmile.gif Pakeitėm gyvenamą vietą ir tikrai bus nepatogu važinėti iš 'Ryporto" į Miško kv. Kol kas vasarą aš namie su vaiku tai dar neišsibraukėm iš Rimkuvienės. Su ja labai gerai sutariau ir pradėjo ji labai man patikti. Iš pradžių dar abejojau ar ji man patinka,bet po to lyg ir nieko. Tokia rami, siuntimų negaili, pasitaria ir kt. O sesutė iš vis liux  thumbup.gif .Tai sekmės jum ir tikuosi rasit bendra kalbą ir jūs.  4u.gif

ačiū labai 4u.gif Tikiuosi, kad kai grįšiu namo su savo stebukliuku, o jau nebedaug beliko ax.gif bigsmile.gif , man daktarė patiks ir sesutė taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Gyvenu Tauralaukyje ir nezinau pas koki pediatra savo mazuti uzrasyti. Nefrida atsisake, nes teige kad toli... nebezinau ka daryti... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Manau gali kreiptis Jūrininkų ar Navicko p-ka. Paskaityk šioje temoje rasi atsiliepimus apie abi iš jų. Sekmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas.J.S. @ 2007 07 11, 13:24)
Gyvenu Tauralaukyje ir nezinau pas koki pediatra savo mazuti uzrasyti. Nefrida atsisake, nes teige kad toli... nebezinau ka daryti... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

as uzsirasiau miesto ligoninje kur yra Mano seimos gydytojas smile.gif Liuks labai thumbup.gif Ir pati ten pabegau is Nefridos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 07 14, 21:13)
as uzsirasiau miesto ligoninje kur yra Mano seimos gydytojas smile.gif Liuks labai  thumbup.gif Ir pati ten pabegau is Nefridos  4u.gif

Tai labai gerai,kad patinka thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
siandien gydytojas pats paskambino man, nesulaukes mano skambucio g.gif Nes buvau labai susirgus 4u.gif Gerai, kad laiku spejau persirasyt ax.gif Viena diena persirasiau is nefridos, tiksliau vyras perrase, o kita diena susirgau doh.gif
Atsakyti