Sveikutes,
Siandien buvau nulekus i Nefrida, tai zodziu man ta klinika pasirodo pagal adresa priklauso, tai as tik nuejau pas pacia Cerniauskine susitart, bet su ja nesusitikau, pasnekejau su jos sesute, nes buvo daug zmoniu. Tai sake viskas gerai, be problemu priims mus kai tik gims mazoji
Tik vat idomu ar ji gydo hemeopat. vaistais?
Ir siuntimu ar negaili?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 23:57)
Va, va, kokia problema ir mums....
Reikia mazaja lele kazkur uzregistruot Nes zadu ryt, negalim laukt, juk turi ir apziureti lelka...
Pati esu Nefridoje uzsirasius tai gal ir vaikiuka ten uzrasyt, bandyt pas ta Cerniauskiene Bet man be transporto vazinet su leliuku sunku bus O i namus ar vaziuoja is Nefridos?
gyvenam prie miesto ligonines, sako vyras kazkoks pediatras miesto ligonineje yra neblogas, gal ka girdejot?
Ar ka dar rekomenduotumet siaureje pas mus?
Reikia mazaja lele kazkur uzregistruot Nes zadu ryt, negalim laukt, juk turi ir apziureti lelka...
Pati esu Nefridoje uzsirasius tai gal ir vaikiuka ten uzrasyt, bandyt pas ta Cerniauskiene Bet man be transporto vazinet su leliuku sunku bus O i namus ar vaziuoja is Nefridos?
gyvenam prie miesto ligonines, sako vyras kazkoks pediatras miesto ligonineje yra neblogas, gal ka girdejot?
Jo pavardė Balčiūnas, mes einam pas jį, tartis reikia asmeniškai, važiavom, kai dar buvau Turi laaaabai daug pacientų, mus priėmė su sąlyga, kad prisirašysim visa šeima, o ne tik mažiukas Kol kas tfu, tfu, tfu esu patenkinta daktariuku, nekiša vaistų be reikalo, dauguma išbandyti ant pačio vaikų, jeigu reikia, duoda siuntimus, sesutės ten fainos
QUOTE(Ryna @ 2007 06 26, 23:19)
Jo pavardė Balčiūnas, mes einam pas jį, tartis reikia asmeniškai, važiavom, kai dar buvau Turi laaaabai daug pacientų, mus priėmė su sąlyga, kad prisirašysim visa šeima, o ne tik mažiukas Kol kas tfu, tfu, tfu esu patenkinta daktariuku, nekiša vaistų be reikalo, dauguma išbandyti ant pačio vaikų, jeigu reikia, duoda siuntimus, sesutės ten fainos
tai ir as pati prisirasyciau, man patogu butu, gal priimtu tada
tai sakai neblogas gydytojas? O tai kaip, jis ir vaiku ir suaugusiu?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 23:30)
Ko gero,kad seimos
Kai pakeitem gyvenamaja vieta-nusprendziau pasilikti is pradziu gydytoja nieko nesake.Buvo tik viena salyga-i iskvietimus turesime ja atvezti ir nuvezti atgal.Viena karta iki namu paprase kita,trecia karta visai buvo nepatenkinta.Kadangi vyras buna juroje ir su vezimais bus sunku ir aplamai Prisiraseme pagal gyvenamaja vieta
Cia buvo su dukra dar-jai buvo tik 1,5metu
O tai jei as gyvenu salia va miesto ligonines, matomai ir pagal adresa priklauso tai i namus be problemu atvaziuoja?
Siandien vyras bandys eiti pas balciuna, uzrasyti maziuke, jei reiks ir mane pervest is Nefridos
Gulia, cia apie Cerniauskiene kalbi, ar ne?
Siandien vyras bandys eiti pas balciuna, uzrasyti maziuke, jei reiks ir mane pervest is Nefridos
Gulia, cia apie Cerniauskiene kalbi, ar ne?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 23:57)
Dar Navicko poliklinika gi Miško kvartale yra...manau ne taip jau toli.. Mes pas pediatre Rimkuviene metus buvom...patiko ,nes maža poliklinika, bet kada priima jei reikia, faina sesute... Bet šeimos gydytoja Andrikiene ..nu nelabai kokia...nelabai gerai išmano medicina ... (čia mano nuomonė, kiek teko su ja bendraut )
Merginos Gal kas žino Tarasevičienės telefoną privačiai?Labai reikia skubiai. Ačiū iš anksto.
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 27, 09:19)
Ne.Cerniauskiene buvo 3 kartus atvaziavusi,kai musu gydytoja sirgo ar atostagavo.
gera gydytoja.
Geriau kada pagal apylinke-tik tiek norejau parasyti.Mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 06 27, 10:06)
Merginos Gal kas žino Tarasevičienės telefoną privačiai?Labai reikia skubiai. Ačiū iš anksto.
Ar neatosgauja ji kartais?
QUOTE(linxma25 @ 2007 06 27, 09:30)
Dar Navicko poliklinika gi Miško kvartale yra...manau ne taip jau toli.. Mes pas pediatre Rimkuviene metus buvom...patiko ,nes maža poliklinika, bet kada priima jei reikia, faina sesute... Bet šeimos gydytoja Andrikiene ..nu nelabai kokia...nelabai gerai išmano medicina ... (čia mano nuomonė, kiek teko su ja bendraut )
Kai prisirasai pas juos tai irgi nemokamai priziuri?
QUOTE(Gulia @ 2007 06 27, 11:29)
Geriau kada pagal apylinke-tik tiek norejau parasyti.Mano nuomone
Papildyta:
Papildyta:
kazin kas man priklauso, jauciu kad miesto ligonine arba jurininkuose O kaip zinot kam priklausom?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 27, 00:30)
Jis yra šeimos gydytojas Man buvo svarbu, kad jis yra pediatras, o ne tik šeimos gydytojas. Šiandien jjis dirba po pietų
Ten pat dirba ir kita gydytoja, ji kiek suprantu turi mažiau pacientų, Vilija Davolytė, kiek girdėjau, irgi nebloga, o jie įsikūrę Onkologinės ligoninės kiemo pusėje
Jums pagal gyvenamąja vietą taip ir priklausytų arba UAB Mano šeimos gydytojas arba A. Navicko ambulatorija. Mūsų beveik visi kaimynai (mes Žolynų gatvėj gyvenam) eina į A. Navicko ambulatoriją, kažkaip jie mažiau pacientų turi, tai jiems ir priskyrė, nes nebuvo su niekuo susitarę
QUOTE(Ryna @ 2007 06 27, 13:33)
Jis yra šeimos gydytojas Man buvo svarbu, kad jis yra pediatras, o ne tik šeimos gydytojas. Šiandien jjis dirba po pietų
Ten pat dirba ir kita gydytoja, ji kiek suprantu turi mažiau pacientų, Vilija Davolytė, kiek girdėjau, irgi nebloga, o jie įsikūrę Onkologinės ligoninės kiemo pusėje
Jums pagal gyvenamąja vietą taip ir priklausytų arba UAB Mano šeimos gydytojas arba A. Navicko ambulatorija. Mūsų beveik visi kaimynai (mes Žolynų gatvėj gyvenam) eina į A. Navicko ambulatoriją, kažkaip jie mažiau pacientų turi, tai jiems ir priskyrė, nes nebuvo su niekuo susitarę
Aciukas
bandysim kazkur ilyst
Mus prieme Balciunas
Aciu mergytes uz patarimus
Ryt sake jau atvaziuos oas maziuke arba pats, arba sesute
Aciu mergytes uz patarimus
Ryt sake jau atvaziuos oas maziuke arba pats, arba sesute