Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

Sveikutes,
Siandien buvau nulekus i Nefrida, tai zodziu man ta klinika pasirodo pagal adresa priklauso, tai as tik nuejau pas pacia Cerniauskine susitart, bet su ja nesusitikau, pasnekejau su jos sesute, nes buvo daug zmoniu. Tai sake viskas gerai, be problemu priims mus kai tik gims mazoji wub.gif
Tik vat idomu ar ji gydo hemeopat. vaistais? g.gif
Ir siuntimu ar negaili?

nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 23:57)
Va, va, kokia problema ir mums....

Reikia mazaja lele kazkur uzregistruot  doh.gif  Nes zadu ryt, negalim laukt, juk turi ir apziureti lelka...

Pati esu Nefridoje uzsirasius tai gal ir vaikiuka ten uzrasyt, bandyt pas ta Cerniauskiene  g.gif Bet man be transporto vazinet su leliuku sunku bus sad.gif O i namus ar vaziuoja is Nefridos?

gyvenam prie miesto ligonines, sako vyras kazkoks pediatras miesto ligonineje yra neblogas, gal ka girdejot?

Ar ka dar rekomenduotumet siaureje pas mus?  biggrin.gif

Jo pavardė Balčiūnas, mes einam pas jį, tartis reikia asmeniškai, važiavom, kai dar buvau nestuke.gif Turi laaaabai daug pacientų, mus priėmė su sąlyga, kad prisirašysim visa šeima, o ne tik mažiukas 4u.gif Kol kas tfu, tfu, tfu esu patenkinta daktariuku, nekiša vaistų be reikalo, dauguma išbandyti ant pačio vaikų, jeigu reikia, duoda siuntimus, sesutės ten fainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 06 26, 23:19)
Jo pavardė Balčiūnas, mes einam pas jį, tartis reikia asmeniškai, važiavom, kai dar buvau  nestuke.gif Turi laaaabai daug pacientų, mus priėmė su sąlyga, kad prisirašysim visa šeima, o ne tik mažiukas  4u.gif Kol kas tfu, tfu, tfu esu patenkinta daktariuku, nekiša vaistų be reikalo, dauguma išbandyti ant pačio vaikų, jeigu reikia, duoda siuntimus, sesutės ten fainos  4u.gif

tai ir as pati prisirasyciau, man patogu butu, gal priimtu tada bigsmile.gif
tai sakai neblogas gydytojas? O tai kaip, jis ir vaiku ir suaugusiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 23:30)
tai ir as pati prisirasyciau, man patogu butu, gal priimtu tada  bigsmile.gif 
tai sakai neblogas gydytojas? O tai kaip, jis ir vaiku ir suaugusiu?  g.gif

Ko gero,kad seimos mirksiukas.gif

Kai pakeitem gyvenamaja vieta-nusprendziau pasilikti doh.gif is pradziu gydytoja nieko nesake.Buvo tik viena salyga-i iskvietimus turesime ja atvezti ir nuvezti atgal.Viena karta iki namu paprase lotuliukas.gif kita,trecia karta visai buvo nepatenkinta.Kadangi vyras buna juroje ir su vezimais bus sunku ir aplamai lotuliukas.gif Prisiraseme pagal gyvenamaja vieta thumbup.gif
Cia buvo su dukra dar-jai buvo tik 1,5metu
Atsakyti
O tai jei as gyvenu salia va miesto ligonines, matomai ir pagal adresa priklauso g.gif tai i namus be problemu atvaziuoja? 4u.gif
Siandien vyras bandys eiti pas balciuna, uzrasyti maziuke, jei reiks ir mane pervest is Nefridos 4u.gif

Gulia, cia apie Cerniauskiene kalbi, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 27 birželio 2007 - 09:22
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 23:57)
Ar ka dar rekomenduotumet siaureje pas mus?  biggrin.gif

Dar Navicko poliklinika gi Miško kvartale yra...manau ne taip jau toli.. ax.gif Mes pas pediatre Rimkuviene metus buvom...patiko thumbup.gif ,nes maža poliklinika, bet kada priima jei reikia, faina sesute... Bet šeimos gydytoja Andrikiene ..nu nelabai kokia...nelabai gerai išmano medicina schmoll.gif ... (čia mano nuomonė, kiek teko su ja bendraut ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxma25: 27 birželio 2007 - 09:33
Merginos 4u.gif Gal kas žino Tarasevičienės telefoną privačiai?Labai reikia skubiai. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 27, 09:19)

Gulia, cia apie Cerniauskiene kalbi, ar ne?

Ne.Cerniauskiene buvo 3 kartus atvaziavusi,kai musu gydytoja sirgo ar atostagavo.
gera gydytoja.

Geriau kada pagal apylinke-tik tiek norejau parasyti.Mano nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 06 27, 10:06)
Merginos 4u.gif Gal kas žino Tarasevičienės telefoną privačiai?Labai reikia skubiai. Ačiū iš anksto.

Ar neatosgauja ji kartais?
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 06 27, 09:30)
Dar Navicko poliklinika gi Miško kvartale yra...manau ne taip jau toli.. ax.gif Mes pas pediatre Rimkuviene metus buvom...patiko  thumbup.gif ,nes maža poliklinika, bet kada priima jei reikia, faina sesute... Bet šeimos gydytoja Andrikiene ..nu nelabai kokia...nelabai gerai išmano medicina  schmoll.gif ... (čia mano nuomonė, kiek teko su ja bendraut  ax.gif )

Kai prisirasai pas juos tai irgi nemokamai priziuri?

QUOTE(Gulia @ 2007 06 27, 11:29)
Geriau kada pagal apylinke-tik tiek norejau parasyti.Mano nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar neatosgauja ji kartais?

kazin kas man priklauso, jauciu kad miesto ligonine arba jurininkuose g.gif O kaip zinot kam priklausom? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 27, 00:30)
tai ir as pati prisirasyciau, man patogu butu, gal priimtu tada  bigsmile.gif 
tai sakai neblogas gydytojas? O tai kaip, jis ir vaiku ir suaugusiu?  g.gif

Jis yra šeimos gydytojas mirksiukas.gif Man buvo svarbu, kad jis yra pediatras, o ne tik šeimos gydytojas. Šiandien jjis dirba po pietų 4u.gif
Ten pat dirba ir kita gydytoja, ji kiek suprantu turi mažiau pacientų, Vilija Davolytė, kiek girdėjau, irgi nebloga, o jie įsikūrę Onkologinės ligoninės kiemo pusėje 4u.gif
Jums pagal gyvenamąja vietą taip ir priklausytų arba UAB „Mano šeimos gydytojas“ arba A. Navicko ambulatorija. Mūsų beveik visi kaimynai (mes Žolynų gatvėj gyvenam) eina į A. Navicko ambulatoriją, kažkaip jie mažiau pacientų turi, tai jiems ir priskyrė, nes nebuvo su niekuo susitarę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 06 27, 13:33)
Jis yra šeimos gydytojas  mirksiukas.gif Man buvo svarbu, kad jis yra pediatras, o ne tik šeimos gydytojas. Šiandien jjis dirba po pietų  4u.gif
Ten pat dirba ir kita gydytoja, ji kiek suprantu turi mažiau pacientų, Vilija Davolytė, kiek girdėjau, irgi nebloga, o jie įsikūrę Onkologinės ligoninės kiemo pusėje  4u.gif
Jums pagal gyvenamąja vietą taip ir priklausytų arba UAB „Mano šeimos gydytojas“ arba A. Navicko ambulatorija. Mūsų beveik visi kaimynai (mes Žolynų gatvėj gyvenam) eina į A. Navicko ambulatoriją, kažkaip jie mažiau pacientų turi, tai jiems ir priskyrė, nes nebuvo su niekuo susitarę  ax.gif

Aciukas smile.gif
bandysim kazkur ilyst smile.gif
Atsakyti
Mus prieme Balciunas thumbup.gif
Aciu mergytes uz patarimus mirksiukas.gif
Ryt sake jau atvaziuos oas maziuke arba pats, arba sesute ax.gif
Atsakyti