Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(ramirėja @ 2007 06 19, 20:19)
Vaišvilienė nieko gero schmoll.gif ji pavadavo mūsų gydytoją porą kartų, nu ne kas doh.gif skubėjimas visur nesvietiškas,vaikus baisiai neatidžiai apžiūri schmoll.gif laaabai geri atsiliepimai apie gyd Černiauskienę "Nefridoj" tik pas ją pasientų marios...

Dekui uz atsakyma drinks_cheers.gif .
Bet gal ji taip skubejo ir ne kaip apziurejo, nes pavadavo? g.gif
O ta Cerniauskiene jei turi daug paciantu, nebus issiblaskius ir pavargus mirksiukas.gif ? Ar pas ja lankotes?

ax.gif
Papildyta:
Istikro labai sunku issirinkti. Vienam tas patinka, kitam tas.
Nu net nezinau ka daryti.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidnux: 20 birželio 2007 - 10:50
QUOTE(Aidnux @ 2007 06 20, 10:52)
Dekui uz atsakyma  drinks_cheers.gif .
Bet gal ji taip skubejo ir ne kaip apziurejo, nes pavadavo?  g.gif
O ta Cerniauskiene jei turi daug paciantu, nebus issiblaskius ir pavargus  mirksiukas.gif ? Ar pas ja lankotes?

Lankomės pas Bogdanovą,bet kad labai patenkinti nepasakyčiau unsure.gif
Apie Vaišvilienę aš tik neigiamos nuomonės,nes kaip sakiau ne vieną kartą teko susidurti schmoll.gif
Černiauskienė turi daug pacientų,bet sugeba kiekvieną dėmesingai apžiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 06 20, 13:02)
Apie Vaišvilienę aš tik neigiamos nuomonės,nes kaip sakiau ne vieną kartą teko susidurti schmoll.gif
Černiauskienė turi daug pacientų,bet sugeba kiekvieną dėmesingai apžiūrėti ax.gif

Dekui tau tikrai!
Radau skyreli apie Nefrida, ten irgi raso kad Cerniauskiene gera. Nu dar Liuliene kazkoke nieko.
Teks lekt i pacia Nefrida ir ten paziuret, kas per situacija....
drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidnux @ 2007 06 20, 14:16)
Dekui tau tikrai!

Nėr už ką ax.gif linkiu išsirinkti gerą gydytoją 4u.gif
Atsakyti

Mes ir planuojam registruotis Nefridoj (parkeliaujam iš Navicko p-kos). Buvau nuėjus apsižvalgyti...ir sakė su pediatru reiktu tartis pačiam..???? ...tai jau pats turi gydytojo ieškoti ??? O ir terapeutai ne visi priima...bet manau kai jau eisim..gal iseis prisiregistruoti pas tą kurį išisrinkom ax.gif Gal kas buvot prisiregistruoti? Kaip sekės? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxma25: 23 birželio 2007 - 21:40
QUOTE(linxma25 @ 2007 06 23, 23:40)
Mes ir planuojam registruotis Nefridoj (parkeliaujam iš Navicko p-kos). Buvau nuėjus apsižvalgyti...ir sakė su pediatru reiktu tartis pačiam..???? ...tai jau pats turi gydytojo ieškoti ??? O ir terapeutai ne visi priima...bet manau kai jau eisim..gal iseis prisiregistruoti pas tą kurį išisrinkom  ax.gif Gal kas buvot prisiregistruoti? Kaip sekės?  smile.gif

Sveiki,ir mes iskeliavom is Navicko ambulatorijos i Nefrida.Taip,taremes su daktare asmeniskai,pas kuria norejom ir prisiregistravome,kol kas esame patenkinti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ramirėja @ 2007 06 20, 14:02)

Tu visiskai teisi del Cerniauskines.Mes pas ja lankomes.Bet ji,vargse turi tiek pacientu,kad jau nenori registruoti nauju tongue.gif
Atsakyti
Tai pas kuria visdelto prisiregistravot? ax.gif O Navicko p-koj pas Rimkuviene buvot? smile.gif
Atsakyti
Va, va, kokia problema ir mums....

Reikia mazaja lele kazkur uzregistruot doh.gif Nes zadu ryt, negalim laukt, juk turi ir apziureti lelka...

Pati esu Nefridoje uzsirasius tai gal ir vaikiuka ten uzrasyt, bandyt pas ta Cerniauskiene g.gif Bet man be transporto vazinet su leliuku sunku bus sad.gif O i namus ar vaziuoja is Nefridos?

gyvenam prie miesto ligonines, sako vyras kazkoks pediatras miesto ligonineje yra neblogas, gal ka girdejot?

Ar ka dar rekomenduotumet siaureje pas mus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 26 birželio 2007 - 23:01
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 22:57)
Va, va, kokia problema ir mums....

Reikai mazaja lele kazkur uzregistruot  doh.gif  tiesa, per kiek laiko reikia tai padaryti? Nes zadu ryt, negalim laukt, juk turi ir apziureti lelka...

Pati esu Nefridoje uzsirasius tai gal ir vaikiuka ten uzrasyt, bandyt pas ta Cerniauskiene  g.gif

O gyvenam prie miesto ligonines, sako vyras kazkoks ligonineje yra neblogas daktasras, gal ka girdejot?

Ar ka dar rekomenduotumet siaureje pas mus?  biggrin.gif

Pavardes nezinai?

Jei bus iskvietimas -vaziuos taip toli?
Atsakyti
Cerniauskiene-puiki gydytoja. Tikrai puiki. Pas ja lankiausi su didzke, ji dirbo 3 poliklinikoje anksciau. Dabar einam pas Rapaliene Jurininkuose- irgi labai faina.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 26, 23:00)
Pavardes nezinai?

Jei bus iskvietimas -vaziuos taip toli?

ta prasme is Nefridos ar vaziuotu ?
O pavardes to vyriskio nepamenu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 23:02)
ta prasme is Nefridos ar vaziuotu ?
O pavardes to vyriskio nepamenu  verysad.gif

taip mirksiukas.gif
Atsakyti