Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

Mes tai Su mažiuku lankomės Nefridoj pas daktare Birute Černauskiene, labai gera pediatrė, rūpestinga, maloni, gerai vaika apžiūri.
Atsakyti
QUOTE(martinna @ 2007 05 21, 12:00)
gal kas turi kokiu atsiliepimu apie gydytoja L.Alpejava  blink.gif  nes mums ja priskyre pagal gyvenama vieta tai buvo atejusi pora kartu atrodo gera gydytoja bet kad jau labai mazai ka pataria  schmoll.gif  o gal tik man taip atrodo rupestingai mamytei  g.gif

Pritariu.Gal ir aš esu iš tų rūpestingų mamų. g.gif
Gal ji ir nėra bloga, tačiau ne tokią vaikų gydytoją įsivaizduoju.
Ypač , kai turi su kuo palyginti. Ji dirba gydytojos Irenos Kazlauskienės vietoje, kuri visą savo dūšią atiduodavo mažiesiems pacientams.
O Alpejava man pasirodė, kad dirba tik iš pareigos, jokios šilumos mažam ligoniukui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anasar: 21 gegužės 2007 - 12:02
QUOTE(siireenaa @ 2007 05 18, 22:48)
gal kas lankosi pas Jelena Kromina? smile.gif  ka galetumet apie ja pasakyt gero ar blogo? smile.gif

Mano vaikai nuo pat gimimo J.Krominos pacientai. Gydytoja puikiai bendrauja tiek su vaikais, tiek su manimi, palaiko grūdinimo, natūralaus maitinimo idėjas, neskuba su antibiotikais (du iš mano sūnelių jų dar nė karto nėra gavę). Tiesa, sudėtingesnių ligų atveju nelabai ką diagnozuoja, bet iš kitos pusės ir siuntimų negaili. Ir J. Krominos seselė nelabai (čia daugiau bendravimo, dėmesio pacientui prasme)... Žodžiu, nėra ideali gydytoja, bet mums geresnės šiaurinėje Klaipėdos pusėje surasti kol kas nepavyko...
Atsakyti
dekui, tikiuosi viskas bus tvarkoj smile.gif
Atsakyti
labutis,
norėjau pasiteirauti, gal kas lankosi pas gydytoja Bereziną? Kokie atsiliepimai būtų?

Labai dėkui už nuomuones
Atsakyti
Gal kas lankotes pas pediatre Achmetovą Nefridoje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
[quote=hazel,2007 06 09, 01:24]
labutis,
norėjau pasiteirauti, gal kas lankosi pas gydytoja Bereziną? Kokie atsiliepimai būtų?

mes penkis metus pas ja lankemes. Ir ji pas mus, kai sirgdavo vaikis. Kadaise ji buvo mano pacios gydytoja vaikysteje. Visada gerai sutardavom. Gera, rupestinga.
Nors dabar, pkeitusi gydytoja(del gyvenamosios vietos), gal pasakyciau kad ji tradicine, tikrai nemazai vaistuku skirdavo, jautesi bendradarbiavimas su vaistininkais. Paskutiniu metu daug pradejo kalbeti apie tai, kad iskvietimai i namus - tik maziems leliukams, kad arti gyvenant vaikui karsciuojanciam sugirdzius vaistuku, galima atsivesti pas daktare. O laukiamasis pas ja toks ankstas. Beje, tik pakeitusi daktare, suzinojau, kad Ibufenas - kiekviena kart sergant naudojamas vaistas, vaikams yra kompensuojamas...
Siaip nebloga, ypac jei mazai sergate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2006 01 21, 12:52)
o mes Nefridoj pas Černauskienę. Na man ji patinka, radau su ja bendrą kalbą. Nekiša antibiotikų, pamokius yra kaip tempą numušinėt, kad negalim iš karto stiprių vaistų, geriau arbatų ir t.t. Nusiskundimų ja tikrai neturiu, labiausiai patinka tai kad viską ramiai paaiškina ir neleidžia panikuot rolleyes.gif Jei kas atsitinka galiu ir mobiliaku trukdyt, o jei tuo metu poliklinikoj telefonu gali konsultuot ir sesutė visai nieko ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_girl @ 2007 04 24, 17:25)
Kuo galedama greiciau ji pakeiciau ir esu laabai patenkinta, sesute paskambina ir paklausia ar sveikstam, ar kuom padeti gali,  thumbup.gif  pasaka.  4u.gif

Norejau taves, baby_girl, paklausti, kur dabar esi uzregistravus savo maziuka, nes kaip supratau is ankstesniu pasisakymu, gyveni netoli techikumo. As irgi ten gyvenu ir nezinau, kur registruotis, nes pas seimos gydytoja nelabai noriu schmoll.gif , o vazineti kazkur toli i miesta ir nepatogu ir gali buti, kad patys gydytojai paskui nenori.
Atsakyti
Sveiki,
Jau susipainiojau visai... kokie geri gyd. kokie blogi?
Gyvenu Kalnupes g., pati lankausi 3-poliklinikoj. Noreciau busima vaikeli vest kazkur arciau, na galvojau apie 3-pol. tik vat nieko nerandu. O Nefridoj galima registruot vaikus jei pati ne ten priklausau? Pvz.: Vaisviliene idomu ar gera "Nefridoj|?

Dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidnux: 19 birželio 2007 - 15:35
QUOTE(Cikadelė @ 2007 05 10, 21:45)
ta su akiniais Danguolė Mikutienė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif superinė daktarė, aukščiausio lygio thumbup.gif teisingai eris sako, tik mano patirtis su ja didesnė- jau beveik 20 metų blush2.gif

Na, mano patirtis su šita gydytoja ne tokia didelė, bet ir ji baigėsi, kai dukrai nustatė toliaregystę ir paskyrė akinukus "dėl viso pikto". Kai pasitikrinom Kaune, pasirodė, kad Mikutienė toliaregystę mums nustatė su tokia nemenka paklaida doh.gif . O ir akinukų mergytei reikėjo dvigubai stipresnių, nei paskyrė ši gydytoja. Daugiau pas ją nebeinam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidnux @ 2007 06 19, 15:27)
Sveiki,
Jau susipainiojau visai... kokie geri gyd. kokie blogi?
Gyvenu Kalnupes g., pati lankausi 3-poliklinikoj. Noreciau busima vaikeli vest kazkur arciau, na galvojau apie 3-pol. tik vat nieko nerandu. O Nefridoj galima registruot vaikus jei pati ne ten priklausau? Pvz.: Vaisviliene idomu ar gera "Nefridoj|?

Dekui

Vaišvilienė nieko gero schmoll.gif ji pavadavo mūsų gydytoją porą kartų, nu ne kas doh.gif skubėjimas visur nesvietiškas,vaikus baisiai neatidžiai apžiūri schmoll.gif laaabai geri atsiliepimai apie gyd Černiauskienę "Nefridoj" tik pas ją pasientų marios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 19 birželio 2007 - 19:21