QUOTE(ilonux @ 2005 11 16, 13:08)
Mes lankomes UAB ''Brozynu sveikatos centras'' pas gydytoja V. Miklosiene. Poliklinika mazyte, bet aptarnavimas Gydytoja ir sesele labai malonios, dave savo telefonus ir sake, jei kas atsitiks, skambinti bet kada. Tai mes tuo ir naudojames Siaip tyrimus labai greitai padaro, siuntimu negaili.
QUOTE(Meilė @ 2006 02 22, 17:09)
Sveikutės
Niekam nepatariu prisirašyti pas gyd. Kregždienę. Ji dirba Vaidaugų ambulatorijoje. Nežinau, gal ji kaip gydytoja ir nieko, bet kaip žmogus...
Kažkada buvau pas ją prisirašius, tai galiu pasakyti, kad jai daugiau rūpi pletkai, nei gydymas. Be to, mano mama ją pažįsta ir sakė, kad ta Kregždienė pletkininkė
Teko man nuo jos ir šiek tiek nukentėti (nuo jos liežuvio nelaikymo už dantų), bet tai ilga istorija
Vienu žodžiu, tikrai nerekomenduoju Kregždienės
Dabar ir aš, ir dukrytė esame prisirašiusios pas gyd. Timinskienę. Ji dirba Brožynų sveikatos centre. Apie šią gydytoją galiu pasakyti tik vieną dalyką - ji Dar ten pažystu vieną daktarę - Miklošienę, tai ji irgi laaaabai faina
Niekam nepatariu prisirašyti pas gyd. Kregždienę. Ji dirba Vaidaugų ambulatorijoje. Nežinau, gal ji kaip gydytoja ir nieko, bet kaip žmogus...
Kažkada buvau pas ją prisirašius, tai galiu pasakyti, kad jai daugiau rūpi pletkai, nei gydymas. Be to, mano mama ją pažįsta ir sakė, kad ta Kregždienė pletkininkė
Teko man nuo jos ir šiek tiek nukentėti (nuo jos liežuvio nelaikymo už dantų), bet tai ilga istorija
Vienu žodžiu, tikrai nerekomenduoju Kregždienės
Dabar ir aš, ir dukrytė esame prisirašiusios pas gyd. Timinskienę. Ji dirba Brožynų sveikatos centre. Apie šią gydytoją galiu pasakyti tik vieną dalyką - ji Dar ten pažystu vieną daktarę - Miklošienę, tai ji irgi laaaabai faina
Na mamytes, visiskai pasimeciau
Vaika buvau priregistravus i Nefrida,pas gyd. Bogdanova (Bagdanova??). Pabegom, nes nuo pirmos kudikio dienos liepe jam beveik neduoti maisto, atseit jis ir taip iseina uz tokio amziaus vaiku ugio ir svorio ribu.. vienu zodziu atsibodo klausytis, kad vaikas per didelis ir pabegom.
Tada uzsiregistravom pas MIKLOSIENE tai noriu paklausti, kur tas jos gerumas? tai kad sypsosi? as dar nemaciau gydimo, vaikui buvo paskirti antibiotikai ir t.t. buvo karkalu..tai ji sugebejo atseit klausydama dar ir mobiliu pasneketi su kazkokia paciente.
Gal jus jai mokejot? As esu pasiryzusi duoti tiek kiek reikia, bet kad ji dirbtu, o ne mobiliaku zaistu (bejetaip nutinka kaskart mums atejus). Esu visai pasimetusi, nebezinau pas ka beiti
Parasykit, ar jus bunat grieztos su daktarais, ar meilikaujat..ar cia visu daktaru toks poziuris i jaunas mamas..nebezinau