Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatras Klaipėdoje

QUOTE(ilonux @ 2005 11 16, 13:08)
Mes lankomes UAB ''Brozynu sveikatos centras'' pas gydytoja V. Miklosiene. Poliklinika mazyte, bet aptarnavimas  thumbup.gif  Gydytoja ir sesele labai malonios, dave savo telefonus ir sake, jei kas atsitiks, skambinti bet kada. Tai mes tuo ir naudojames  4u.gif  Siaip tyrimus labai greitai padaro, siuntimu negaili.

QUOTE(Meilė @ 2006 02 22, 17:09)
Sveikutės hi.gif

Niekam nepatariu prisirašyti pas gyd. Kregždienę. Ji dirba Vaidaugų ambulatorijoje. Nežinau, gal ji kaip gydytoja ir nieko, bet kaip žmogus... schmoll.gif
Kažkada buvau pas ją prisirašius, tai galiu pasakyti, kad jai daugiau rūpi pletkai, nei gydymas. Be to, mano mama ją pažįsta ir sakė, kad ta Kregždienė pletkininkė doh.gif 
Teko man nuo jos ir šiek tiek nukentėti (nuo jos liežuvio nelaikymo už dantų), bet tai ilga istorija ax.gif
Vienu žodžiu, tikrai nerekomenduoju Kregždienės schmoll.gif
Dabar ir aš, ir dukrytė esame prisirašiusios pas gyd. Timinskienę. Ji dirba Brožynų sveikatos centre. Apie šią gydytoją galiu pasakyti tik vieną dalyką - ji  thumbup.gif Dar ten pažystu vieną daktarę - Miklošienę, tai ji irgi laaaabai faina bigsmile.gif

Na mamytes, visiskai pasimeciau blink.gif
Vaika buvau priregistravus i Nefrida,pas gyd. Bogdanova (Bagdanova??). Pabegom, nes nuo pirmos kudikio dienos liepe jam beveik neduoti maisto, atseit jis ir taip iseina uz tokio amziaus vaiku ugio ir svorio ribu.. vienu zodziu atsibodo klausytis, kad vaikas per didelis ir pabegom.
Tada uzsiregistravom pas MIKLOSIENE g.gif tai noriu paklausti, kur tas jos gerumas? tai kad sypsosi? as dar nemaciau gydimo, vaikui buvo paskirti antibiotikai ir t.t. buvo karkalu..tai ji sugebejo atseit klausydama dar ir mobiliu pasneketi su kazkokia paciente.
Gal jus jai mokejot? As esu pasiryzusi duoti tiek kiek reikia, bet kad ji dirbtu, o ne mobiliaku zaistu (bejetaip nutinka kaskart mums atejus). Esu visai pasimetusi, nebezinau pas ka beiti
Parasykit, ar jus bunat grieztos su daktarais, ar meilikaujat..ar cia visu daktaru toks poziuris i jaunas mamas..nebezinau
Atsakyti

nezinau net ka pasakyt apie gyd. Jurgeleviciene g.gif Ji gyde ir mane ir mano broli. Siaip gan gera ir atsakinga buvo, taciau mes is jos isejom, nes kai reikejo ja prisisaukt kelis kartus, nes brolis sirgo, tai niekaip neisejo... doh.gif taciau tai buvo gal pries kokius 9m. atgal, na o dabar gal kiek pasikeite viskas... g.gif
[/quote]

Siaip ji siuntimu gaili ir kazkuo neitinka man schmoll.gif

[quote=florida,2007 02 01, 17:40]
[quote=Pūkis,2007 01 27, 23:04]
sveikos mamytes, tiek nuomoniu prisiskaiciau, taip gerai kai gali suzinoti apie gydytojus. va mes savo berniuka vedam i "nefrida" pas Vaisviliene, is pradziu kol nesirgom gera gydytoja buvo biggrin.gif o dabar galvoju,kad teks keisti. gal pas Cernauskiene, daug geru atsiliepimu 4u.gif
[/quote]

Ar patenkinti likot pas Cernauskiene?
Atsakyti
Gal galetumet kas parasyti kokiu atsiliepimu apie Misko kv dirbancias I.Rimkuvine arba O.Dombrovskaja?
Atsakyti
Sveikos mamytės!
gal kas turit gerų ar blogų atsiliepimų apie dr. Jakinevičienę? (Miško r. "Viloja")
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif gal kas turi kokiu geru ar blogu atsiliepimu apie gydytoja Pranaitiene (Sviesmedos medicinos centras) is anksto dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martinna @ 2007 03 21, 21:15)
gydytoja Pranaitiene (Sviesmedos medicinos centras) is anksto dekoju  mirksiukas.gif

Man ji nei kaip gydytoja, nei kaip žmogus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 03 22, 00:49)
Man ji nei kaip gydytoja, nei kaip žmogus  schmoll.gif

Tad labai idomu kodel tokia griezta ir bloga tavo nuomone? gal gali daugiau ka pasakyti kas joje tau nepatiko? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(martinna @ 2007 03 21, 22:15)
sveikos merginos  smile.gif  gal kas turi kokiu geru ar blogu atsiliepimu apie gydytoja Pranaitiene (Sviesmedos medicinos centras) is anksto dekoju  mirksiukas.gif

Man ji ziauriai nepatinka, Vaika per pirma menesi aplanke tik 1 karta, isvis nieko nepasake nei apie D vitamino vartojima, nu nicnieko, tik maitink maitink krutimi blink.gif sakau pas mane pieno mazai, sako turi suesti 4000 kaloriju blink.gif Ne nu debile galvoju jinai visai doh.gif Vaikui jau 1,5 menesio, turejo eiri uzvakar pas ja, bet paskambino is poliklinikos tipo gripo epidemija, neateikit, nei kada sekantis vizitas nei kas toliau bus, nieko doh.gif Zodziu siandien siusiu vyra kad pas gydytoja kita perrasytu doh.gif Pasiskaiciau cia pas jumis mamytes, tai dabar galvoju, Nefridoj pas Cerniauskine, Bogdanova?? Ar 3 poliklinikoj pas Zagorskiene? g.gif
Papildyta:
QUOTE(xIngax @ 2007 03 21, 23:49)
Man ji nei kaip gydytoja, nei kaip žmogus  schmoll.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Man ji dar atsiprasant kazkokia [COLOR=yellow]nevala
atejo i namus, tai taip pasmirdo namai prakaitu, kad vos neapsivemiau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 03 23, 11:40)
Nefridoj pas Cerniauskine, Bogdanova?? Ar 3 poliklinikoj pas Zagorskiene? g.gif

Dėl Bogdanovos,tai neapsirik,nes nieko gero doh.gif
Prieš kokią dešimt ir daugiau metų ji buvo žymiai atidesnė vaikams,tikrai rūpestingiau žiūrėdavo,o dabar ar išpaiko,ar suseno bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 03 23, 11:40)
Ar 3 poliklinikoj pas Zagorskiene? g.gif

Aš tai iš visų išvardintų rinkčiausi tik Zagorskienę. Puiki daktarė, tik seselė biški senų pažiūrų.
Atsakyti
Gal galite kas parekomenduoti gera vakuciu gydytoja arba is 3-cios poliklinikos arba is kitu medicinos centru blush2.gif svarbu kad butu netoli Zardes rajono (prie Bigo) is anksto dekiui
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 26 kovo 2007 - 15:45