QUOTE(argus @ 2006 12 20, 23:47)
Papildyta:
Beje - kiek žinau didžioji dalis išėjo su juo kartu ir buvo perspėti ir netgi skelbimas kabėjo kad nuo 10-02 jis dirbs kitur
nekabėjo, buvom ir savaitę ir kelias dienas prieš pat jo išėjimą, nekabėjo nė joks raštas, o ir jis pats tylėjo....man jis kaip daktaras nepatiko, tai mums tas ,,pasiėmimas" kartu neaktualus, bet kad neperspėjo (galėjo užsiminti) tai čia jau negerai
ir neetiška
p.s o aš jam kažkaip nepatikau, nes uždavinėjau dag klausimų, kadangi domiuosi medicina ir turiu pažįstamų daktarų, klausiau jo visokių dalykų, prašiau siuntimų, o gerb daktarui
tai nepatiko, nes aš juk tik paprasta moterėlė, kur jau man iki jo lygio pakilti .....beje, velniai nematė to šalto bendravimo, bet už tai, kad jis pražiūrėjo mums keletą ligų ir unenusiuntė pas medikus ir kad užrėkė ant manęs kai paprašiau kito gydytojo konsultacijos- nedovanosiu
sugadino mums ir nervus ir mergaitei blogo pridarė...tegu eina jis....tegu džiaugiasi, kad dar nepaviešinau tų jo nesąmonių
mūsų dabartinė pediatrė stebisi, kaip jis galėjo nepastebėti ir kodėl nedavė siuntimų....visur mūsų klausia, kur buvom anksčiau, reikėjo anksčiau ateiti, bet ką gali padaryti, kad pakliuvo va toks suš****iktas daktaras