Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

Isikisiu ir as smile.gif Dariau ir as tyrimus pas genetikus, nes pries puse metu turejau nesivystanti, plius dar pastojau su mediku pagalba-man dare IUI. Dar ir amzius-33 metai. Tai va, eme krauja ir ziurejo echoskopu. Raukslyte tilpo i normas-2.4, nors pagal mane tai galetu buti mazesne. Kai paskambinau del kraujo tyrimu, tai gydytoja pasake, kad Dauno sindromo tikimybe 1:1450, apie Edvardso ar neisgirdau, ar viskas buvo gerai, nes neskyre vaisiaus vandenu tyrimu. Pasake ateiti 26 sav., ziures vaikucio gomuriuka ir ar nera kiskio lupos... Ar kam nors buvo pabasei?
Atsakyti
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 13, 16:11)
Kraujo tyrimus reikejo daryti, nes pries tai buves apsigimimas is karto rode galima rizika. Echo dar nieko nerode, bet butu matyt parodes veliau  verysad.gif
Kolkas dar jus paskaitineju, bet po ligonines manau atsijungsiu nuo visko, bandysiu susikoncentruot i kita veikla, aisku issitirt su vyru, ir gal po kokiu 5 metu vel kazka bandyt...
Dabar per daug skaudu...

Ingridutee, užjaučiu labai... Liūdna verysad.gif

Aš irgi penktadienį pasiėmiau trigubo kraujo tyrimo atsakymus - žiūriu į tuos skaičiukus ir nedrįstu nei džiaugtis, nei nusiramint... Lauksiu gydytojos konsultacijos.
Atsakyti
stiprybes visom mamytems. mane irgi siuncia pas genetikus. siandien ejau echo del daugiavaisio, o suzinojau, kad vaikelis vienas ir su sprando raukslele 0.3 cm, tai labai bijau. nedristu net klausti, ar buvo kam nors toks atvejis ir kokie skaiciukai siuo atveju yra norma? poryt einu kraujo tyrimams. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dalyyte @ 2008 01 14, 15:14)
o suzinojau, kad vaikelis vienas ir su sprando raukslele 0.3 cm, tai labai bijau. nedristu net klausti, ar buvo kam nors toks atvejis ir kokie skaiciukai siuo atveju yra norma? poryt einu kraujo tyrimams. verysad.gif

Kiek pamenu norma iki 3 mm, tačiau pamenu vienai mamytei buvo išmatuota 3 mm ir jau buvo net spėta prigąsdinti, kad tai nelabai gerai, tačiau nusiuntus pas kitus gydytojus su tikslesniu echoskopu raukšlelė nebesiekė 3 mm. Dar labai aktualu kada matavo - jeigu po 12 savaitės, tas matavimas jau nebeinformatyvus.
Atsakyti
Siandien prasidejo 13 savaite...
Atsakyti
Nu bet ir nesiseka... Pries tris menesius sausio 16 d. uzsirasiau i genetikos centra pas gyd. Butkeviciene, bet siandien paskambino is GC ir pasake, kad gydytoja susirgo. Sake skambinti jai i mobilu penktadieni ir susitart kada gales priimti. Tai dar ziurint kiek jinai sirgs. Nu vienu zodziu susinervinau...
Atsakyti
Man 25 d. smile.gif Gal pasveiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 15, 11:58)
Man 25 d.  smile.gif Gal pasveiks  g.gif

Tikekimes, kad greitai pasveiks.
Atsakyti
o tai jau vadinasi grįžo iš komandiruotės smile.gif
Atsakyti
As buvau uzsirasiusi vakardienai, t.y. pirmadieniui, tai man paskambino isvakarese gydytoja ir sake, kad pas juos ultragarso aparatas sugedo blink.gif
Atsakyti
ar visiem leliukams matuoja sprando rauksle? man kai buvo 18sav.matavo nosytes ilgi. o ka parodo sprando rauksle? kokius nukrypimus?
Atsakyti
Skaitineju visu jusu zinutes ir kyla visokiau minciu.Neseniai pati patyriau visa ta genetini kosmara.Aciu dievui turiu sveika mazyli.rizika daunui ir edvardsui buvo 1:50.Isgyvenau didziuli stresa ir pykstu ligi siol,kad tikslu atsakyma gali suzinot kai nestumas jau gana didelis. Visa ta laukimo laika vien tik nerimas ir negali dziaugtis nestumu. Ar butina tiek daug moteru siusti tiem genetiniam tyrimams? Jei echoskopas rodo,kad viskas gerai ir mano atveju to isvis nereikejo daryt. mano mazyliui dabar metai ir du men.Jis sveikutelis tik labai jautrus ir zinau, kad tai nuo mano pergyvenimu.Taigi visas uzjauciu,kurios jau pradejot tuos tyrimus, o kurios nepradejote- pagalvokite ar verta tai daryt? Toje genetiniu tyrimu programoje yra visikai negalvojama apie nescia moteri,jos savijauta ir kaip tai atsilieps jos vaikeliui. Uzjauciu Igridute,kaip laikaisi? smile.gif
Atsakyti