Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 11, 18:23)

Laikykis Ingridutėė console.gif
Kaip tu ir rašai, geriau jau dabar, nei po gimdymo sužinoti tokią skaudžią tiesą unsure.gif
Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 11, 19:23)
As irgi buciau verkus is dziaugsmo, o dabar neverkiau  blink.gif Tiesiog kolkas dar turbut visko nesuvokiu. Man jau antras kartas lygiai toks pats. Ko gero teks atsisakyti vilties tureti dar viena vaikeli...

O del tyrimu noriu visoms pasakyti, jei dar abejojate, ar jie reikalingi, tai daugiau neabejokite. Sunku isivaizduoti, ka man tektu patirti, jei sita vaikeli isnesiociau ir pagimdyciau. Jis vistiek neisgyventu, o as gal ir visa gyvenima neatsigauciau.

Aciu uz palaikyma  wub.gif

Sakyk, o tave kai echoskopavo, ar matė ką nors?
Nes kiek prisimenu tai mūsų rizika buvo lyg ir tokia pat?
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 01 11, 18:30)
Sakyk, o tave kai echoskopavo, ar matė ką nors?
Nes kiek prisimenu tai mūsų rizika buvo lyg ir tokia pat?

mano rizika buvo edvardsui, ir labai padidinta 1:50 (kai siaip buna 1:10 000). O echo nieko nerode isskyrus kad 2 savaitem atsiliko vaikelis. Bet kadangi mano menesiniu ciklas gana ilgas, del to labai nepergyvenau.
Atsakyti
Labai uzjauciu. Gerai tik tiek, kad ryzaisi siems tyrimams ir zinai atsakyma dabar. Labai liudna, kad taip viskas. Pries skambinadama savu atsakymu galvojau, kaip pasiruosti moraliskai blogam rezultatui. Sugalvojau tik tiek, kad blogiausias varijantas butu nedaryti sio tyrimo is vis ir jokiu rezultatu nesuzinoti. Ir viska suzinoti tik nestumo pabaigoje...

P.S. Man viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 11, 18:46)
mano rizika buvo edvardsui, ir labai padidinta 1:50 (kai siaip buna 1:10 000). O echo nieko nerode isskyrus kad 2 savaitem atsiliko vaikelis. Bet kadangi mano menesiniu ciklas gana ilgas, del to labai nepergyvenau.

Užuojauta......... verysad.gif
sakai jau antras kartas? o kaip pasiryžai darytis genetinius tyrimus, turėdama tokį nuostabų sūniuką? labai gaila, bet tikrai geriau dabar, negu po 9 mėn...........
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 11, 16:49)
Labas mieosios,

galvojau, gal isvis jums nerasyti ir negasdinti. Bet deja, buna gyvenime ir taip. Mano tyrimo rezultatai blogi, deja edvardsa aptiko, vaikelis negyvens. Pirmadieni vaziuoju i ligonine, tikriausiai darys valyma. Bet ko gero reiks paciai isgimdyti, ko labiausiai bijau. Nestumas juk jau nemazas.

tikiuosi kad mano atvejis jusu labai nenugasdins, laikykites visos, ir linkiu jums susilaukti grazuciu mazuciu vaikuciu...

na net nežinau ką pasakyti, laikykis console.gif

QUOTE(Ulyte maze @ 2008 01 11, 17:48)
Labai gaila, kad tavo kleckučiui taip nutiko verysad.gif Net nerandu žodžių kaip tave paguosti ir neguosiu verysad.gif Žinau ką tu išgyveni, žinau ką reiškia laukti tyrimų rezultatų ax.gif

Pati šiandien sužinojau savuosius, verkiau-iš džiaugsmo smile.gif
O tau stiprybės, mergyt ax.gif

neseniai ir aš verkiau-iš džiaugsmo kai savo rezultatus sužinojau. Smagu, kad jums viskas gerai.

QUOTE(alfa159 @ 2008 01 11, 19:52)
Labai uzjauciu. Gerai tik tiek, kad ryzaisi siems tyrimams ir zinai atsakyma dabar. Labai liudna, kad taip viskas. Pries skambinadama savu atsakymu galvojau, kaip pasiruosti moraliskai blogam rezultatui. Sugalvojau tik tiek, kad blogiausias varijantas butu nedaryti sio tyrimo is vis ir jokiu rezultatu nesuzinoti.  Ir viska suzinoti tik nestumo pabaigoje...

P.S. Man viskas ok.

ir už jus džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 11, 15:49)
tikiuosi kad mano atvejis jusu labai nenugasdins, laikykites visos, ir linkiu jums susilaukti grazuciu mazuciu vaikuciu...

Labai liūdna, kad šitaip... verysad.gif verysad.gif verysad.gif O dar antras iš eilės... Kartais kažkaip labai neteisingai atrodo, kai šitaip įvyksta. Labai užjaučiu.. laikykis console.gif

Ech, gerai kad nors vieną vaikelį sveiką turi, gal duos dievas ir dar vieno susilauksi, ko ir linkiu. 4u.gif

Man vakar genetikas kaip faktą ramiu tonu pareiškė: "paprastai 3 proc. populiacijos yra apsigimę". Maždaug, turėk omeny, kad bet kam taip gali nutikti... Nepasakyčiau, kad labai ramina tai... visos tos tikimybės.
Na laimei kad mano kraujo tyrimai geri. O ultragarsą paskyrė 15 savaičių, tai pirmo trimestro tyrimams buvo per vėlai, antro- per anksti...ir nelabai ten ką matė. Sakė, kad galva ir pilvelis lenkia vos ne dviem savaitėm išsivystymą šlaunikaulių, bet atseit, taip būna tokiu laiku, nenerimaut. Bet vistiek laukiu pakartotino tyrimo kai bus 18-20 savaičių (jau ne pas genetikus, o poliklinikoj).

Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2008 01 11, 15:24)
Jei ne paslaptis, kokius vaistukus leido? Vakar buvau pas genetikus.Echoskopija tai  thumbup.gif -kaklo rauksle tik 1,2 mm. O va kraujo testas nekaip  verysad.gif HCG per didelis ir uztat  bendra rizika 1:142 . Siulo daryti vaisiaus vandenu tyrima. O as jo taip bijau nes nuo 6 sav vaikstau su gresianciu.Gruodi  20 d ligoninej pragulejau , ten kas dien progesterona leido. Ir iki siol geriu Spasmex ir progesterono zvakutes naudoju. Nes gimda nuo maziausios judesio, itampos susitraukia.

Vartojau stimuliuojancius vaistukus, o jie padidina HCG tyrymo rezultato

QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 11, 15:49)
Labas mieosios,

galvojau, gal isvis jums nerasyti ir negasdinti. Bet deja, buna gyvenime ir taip. Mano tyrimo rezultatai blogi, deja edvardsa aptiko, vaikelis negyvens. Pirmadieni vaziuoju i ligonine, tikriausiai darys valyma. Bet ko gero reiks paciai isgimdyti, ko labiausiai bijau. Nestumas juk jau nemazas.

neturiu zodziu verysad.gif stiprybes jums
Atsakyti
Ingridute, uzjauciu. Laikykis. verysad.gif 4u.gif
Bet tau echo ziurejo, kad viskas lyg ir gerai, bet vis tiek kitus tyrimus rekomendavo darytis?
Nes man echo irgi ziurejo, kad viskas norma. Bet tai reiskia dar kitus tyrimus reik pasidaryt, kad jau visiskai isitikinti, ane?
Jei tau pernelyg skaudu, tiesiog neatsakinek.
Atsakyti
QUOTE(*zivile* @ 2008 01 12, 20:36)

Nes man echo irgi ziurejo, kad viskas norma. Bet tai reiskia dar kitus tyrimus reik pasidaryt, kad jau visiskai isitikinti, ane?

Tai matyt ne pas genetikus tikrinaisi mirksiukas.gif - jie vien tik echo nepasitiki - reikia būtinai kraujo tyrimus darytis, o jei yra nors minimali rizika - toliau vaisiaus vandenų tyrimas 4u.gif

Man tik labai gaila, kad nepaskaitot net kelių puslapiukų atgal - vis tie patys klausimai doh.gif čia AŠ KAIP MODERATORĖ - PIKTAI tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*zivile* @ 2008 01 12, 20:36)
Ingridute, uzjauciu.  Laikykis. verysad.gif  4u.gif
Bet tau echo ziurejo, kad viskas lyg ir gerai, bet vis tiek kitus tyrimus rekomendavo darytis?
Jei tau pernelyg skaudu, tiesiog neatsakinek.

Kraujo tyrimus reikejo daryti, nes pries tai buves apsigimimas is karto rode galima rizika. Echo dar nieko nerode, bet butu matyt parodes veliau verysad.gif
Kolkas dar jus paskaitineju, bet po ligonines manau atsijungsiu nuo visko, bandysiu susikoncentruot i kita veikla, aisku issitirt su vyru, ir gal po kokiu 5 metu vel kazka bandyt...
Dabar per daug skaudu...
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 01 12, 21:41)
Tai matyt ne pas genetikus tikrinaisi  mirksiukas.gif  - jie vien tik echo nepasitiki - reikia būtinai kraujo tyrimus darytis, o jei yra nors minimali rizika - toliau vaisiaus vandenų tyrimas  4u.gif

Man tik labai gaila, kad nepaskaitot net kelių puslapiukų atgal - vis tie patys klausimai  doh.gif čia AŠ KAIP MODERATORĖ - PIKTAI  tongue.gif

Galėčiau ir aš taip griežtai, kaip moderatorė, bet neturiu tokių pareigų lotuliukas.gif
Nes tikrai atsibosta tuos pačius klausimus skaityti (o aš nors ir žinau atsakymą, neatsakinėju... cool.gif ) - juk tikrai nėra sunku kelis lapus atversti atgal ir rasit visą reikiamą informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti