QUOTE(alfa159 @ 2008 01 08, 18:29)
Nieko ypatingo
: susilaikyti nuo fizinio kruvio diena-kita, priklausomai nuo savijautos. Nieko su durio vieta daryti nereikia, galima jau vakare nusiimti visus pleistrus ir listi i dusa. Vat del to susilaikymo, manau, tai tiesiog liezuvis susipyne netycia. Skaitinejau visur- tris dienas.
Nors siaip, gydytojos patikinimu, viskas priklauso nuo savijautos. Vienos jauciasi suikiai, kitos kelias dienas jaucia maudima... Siaip reikia nedelsiant lekti pas gydytojus, jei pakyla temperatura (uzkretimo gresme), jei prasideda stipresni spazmai (sita perskaiciau kazkur). Bet tai laaabai retos komplikacijos.
Tai laukiam atsakymu penktadieni apie 13.00 val.?
Nedaug liko...
Oi kaip nekantriai laukiu, as galvoju nurimsiu tik po 3 savaiciu, kai istirs dar ir chromosomu strukturas. Bet pentadienio ats irgi be galo svarbus. Skambinsim visos 13 val, bus uzimta vis
Gerai kad aprasei kaip elgtis reikia, as stengiuosi saugotis, bet ne visad iseina. jauciuosi nelabai gerai, vis paskauda pilva, net nesuprantu ar del to durio, ar siaip sutapimas. Siandien tiek daug isskyru buvo, jos tokios gelsvos. Issigandau, galvoju, gal vandenys jau pasileido
Su mama pakalbejau, nuramino siek tiek. Zodziu ramybes nera visai, o dar ir lelka beveik visai spardytis nustojo. Na silpnai as dar jausdavau, bet vis pastuksendavo, o dabar beveik nieko nuo vakar. Na labai tikiuosi, kad cia tik mano paranoja. Laukiam...
Del atpazinimo, tai matyt mane atpazinai. Buvau su drauge, nes vyras mano dar uzsieny, nors aciu dievui jau kita sekmadieni grizta. Tikiuosi nuo tada jau ramus ir laimingi lauksim mazylio
Del vairavimo, tai as pati po proceduros vairavau, dar ir darbe po to saziningai iki 5 val atsedejau. O ka padarysi...
QUOTE(pachira @ 2008 01 08, 22:50)
echo dare per pirma vizita ir lyties dar nesake, bet kita savaite einu pas savo daktaryte, tikiuosi pasakys, jei ne, tai 18 sav einu kontolinei echo apziurai, tada manu jau tikrai pasakys
tiek to ta lytis, dar suzinosi. Bet kaip gera, kad tyrimai visi geri
Tikiuosi ir toliau visos skelbsim cia tik pacias geriausias naujienas