Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(labiausiai @ 2008 01 08, 19:31)

Dar klausimą turiu: man gydytoja liepė trigubą kraujo testa pasidaryt 16 savaičių, dabar man dar truksta iki 16 kokiu 3-4 dienų, bet jau taip sunku laukt tų tyrimų, po to atsakymų, po to vėl konsultacijos - ar daug labai svarbios tos kelios dienos kraujo tyrimo parodymams?

trigubas daromas tik nuo 15 savaites, dvigubas anksciau, jei darysi anksciau triguba, jis nieko nerodys... del to tiek reik kankintis... stiprybes ir geru rezultatu visom! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2008 01 08, 10:30)
Sveikos mergytes  biggrin.gif
Ka tik pasiskambinau gydytojai , tai sake kraujo tyrimai yra labai geri  biggrin.gif Dauno sindromui rizika mezesne nei 1 is 1500; o Edvardsonui mezesne nei 1 is 10000  ax.gif jei ko nesumaisiau... kazkoks baltymas yra laabi geras 
Oj mergiates esu be galo laiminga  wub.gif

tikriausiai AFP smile.gif mano jis buvo irgi labai aukstas, atitinkamai ir visi tyrimu rezultatai geri.

sveikinimai biggrin.gif
Atsakyti
Na štai pagaliau ir aš žinau savo vizito dieną - sausio 21 dieną. Nedrąsu blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, mergaitės. Važiuoju ryt priduot kraujo, nelauksiu kitos savaitės. Tiesiog nemaniau, kad taip svarbu tos savaitės, bet va pirmo vizito pas genetikus metu jau nematavo sprando raukšlės, nes echoskopiškai lelius jau buvo 14 sav. ir 1 dienos... Pagal nustatyta gimdymo terminą dar neturėjom tų 14 savaičių. Na bet jeigu trigubas kraujo testas daromas nuo 15 sav. tai jau nebelauksiu ilgiau ir nebesikankinsiu, ir taip sunku verysad.gif
Džiaugiuosi už visas, kurių tyrimai geri ir stiprybės visoms, kurios dar ju laukiam... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 01 09, 12:56)
Na štai pagaliau ir aš žinau savo vizito dieną - sausio 21 dieną. Nedrąsu blush2.gif

Daiva, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 01 08, 18:29)
Nieko ypatingo  smile.gif : susilaikyti nuo fizinio kruvio diena-kita, priklausomai nuo savijautos. Nieko su durio vieta daryti nereikia, galima jau vakare nusiimti visus pleistrus ir listi i dusa. Vat del to susilaikymo, manau, tai tiesiog liezuvis susipyne netycia. Skaitinejau visur- tris dienas.  smile.gif Nors siaip, gydytojos patikinimu, viskas priklauso nuo savijautos. Vienos jauciasi suikiai, kitos kelias dienas jaucia maudima... Siaip reikia nedelsiant lekti pas gydytojus, jei pakyla temperatura (uzkretimo gresme), jei prasideda stipresni spazmai (sita perskaiciau kazkur). Bet tai laaabai retos komplikacijos.
Tai laukiam atsakymu penktadieni apie 13.00 val.?
Nedaug liko...

Oi kaip nekantriai laukiu, as galvoju nurimsiu tik po 3 savaiciu, kai istirs dar ir chromosomu strukturas. Bet pentadienio ats irgi be galo svarbus. Skambinsim visos 13 val, bus uzimta vis tongue.gif
Gerai kad aprasei kaip elgtis reikia, as stengiuosi saugotis, bet ne visad iseina. jauciuosi nelabai gerai, vis paskauda pilva, net nesuprantu ar del to durio, ar siaip sutapimas. Siandien tiek daug isskyru buvo, jos tokios gelsvos. Issigandau, galvoju, gal vandenys jau pasileido doh.gif Su mama pakalbejau, nuramino siek tiek. Zodziu ramybes nera visai, o dar ir lelka beveik visai spardytis nustojo. Na silpnai as dar jausdavau, bet vis pastuksendavo, o dabar beveik nieko nuo vakar. Na labai tikiuosi, kad cia tik mano paranoja. Laukiam...
Del atpazinimo, tai matyt mane atpazinai. Buvau su drauge, nes vyras mano dar uzsieny, nors aciu dievui jau kita sekmadieni grizta. Tikiuosi nuo tada jau ramus ir laimingi lauksim mazylio wub.gif
Del vairavimo, tai as pati po proceduros vairavau, dar ir darbe po to saziningai iki 5 val atsedejau. O ka padarysi...

QUOTE(pachira @ 2008 01 08, 22:50)
echo dare per pirma vizita ir lyties dar nesake, bet kita savaite einu pas savo daktaryte, tikiuosi pasakys, jei ne, tai 18 sav einu kontolinei echo apziurai, tada manu jau tikrai pasakys  biggrin.gif

tiek to ta lytis, dar suzinosi. Bet kaip gera, kad tyrimai visi geri thumbup.gif Tikiuosi ir toliau visos skelbsim cia tik pacias geriausias naujienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 09, 22:01)
Zodziu ramybes nera visai, o dar ir lelka beveik visai spardytis nustojo. Na silpnai as dar jausdavau, bet vis pastuksendavo, o dabar beveik nieko nuo vakar. Na labai tikiuosi, kad cia tik mano paranoja. Laukiam...

Tai kad mama visa isitempus, tai ir lelka spardytis bijo, ir jinai gi jaucia, kad mamai neramu. Paziurek koki filma, paveik ka nors malonaus, juk nervinsies ar ne, niekas nuo to nepasikeis. Tai geriau jau ramiai. Laikom kumscius. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 01 09, 22:01)
Na labai tikiuosi, kad cia tik mano paranoja. Laukiam...

Tikriausiai tai naturali reakcija. Kai jaudiniesi, tai naturaliai ir gimdos tonusas pakyla. Mane pries echoskopija kamavo lengvas nerimas, kaip as tokia visa, persiprasau, vemus-persivemus (jurlige, pataikem ant baisos audros Baltijoj doh.gif ), atlaikysiu sita procedura. Gydytoja tik uzmete aki ir pasake, kad echoskopas rodo gimdos isitempima- nervuojates? Sakau- truputi, gal, bet pacios proceduros nebijau. Mane tikrai nustebino, kad kazkoks antrinis nerimas taip atsiliepe gimdos tonusui blink.gif . Gydytoja liepe nusiraminti, kiek supratau, kitaip nebutu darius man to tyrimo. Tai susiradau kazkoki kvaila laikrasti ir sprendziau sudoku. smile.gif Padejo. Pabandyk atsijungti truputi. Dabar nerviniesi laukdama rezultatu, jautriau fiksuoji judesius, isitempimus, is to- dar daugiau nerimo. Labai suprantu- man paciai panasiai. Na, nedaug jau liko....

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal galite man truputį paaiškinti-pirmiausia iš vaisiaus vandenų tyrimo pasako dėl sindromų, o po trijų savaičių apie chromosomų pakitimus. Tai jei atsakymas dėl sindromų yra geras, tai tikriausiai ir po trijų savaičių turėtų būti viskas gerai? O ar gali būti tap, kad sindromų atsakymas puikus, o vėlesnis-blogas g.gif
Na ir sumaliau aš čia, bet tikiuosi jūs mane supratote, nes toje srityje aš visiškai žalia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 01 09, 21:52)
Sveikutės 4u.gif
Gal galite man truputį paaiškinti-pirmiausia iš vaisiaus vandenų tyrimo pasako dėl sindromų, o po trijų savaičių apie chromosomų pakitimus. Tai jei atsakymas dėl sindromų yra geras, tai tikriausiai ir po trijų savaičių turėtų būti viskas gerai? O ar gali būti tap, kad sindromų atsakymas puikus, o vėlesnis-blogas g.gif
Na ir sumaliau aš čia, bet tikiuosi jūs mane supratote, nes toje srityje aš visiškai žalia rolleyes.gif

Viską labai gerai supratau - atsakymai po trijų savaičių nebus blogesni, tik patikslinantys tą pirmąjį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 09, 23:37)
Viską labai gerai supratau - atsakymai po trijų savaičių nebus blogesni, tik patikslinantys tą pirmąjį  mirksiukas.gif

Aišku smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

aciu uz palaikyma. Saunu kai mes tokios vieningos. Oi kad kas zinotu, kaip tas leliukas pas mus laukiamas, kaip trokstamas, turbut visos ta pati jauciate.
va del tu chromosomu strukturu as irgi baiminuosi, ir niekaip nesuprantu, ar ryt galima bus atsipalaiduot gavus gerus atsakymus, ar vis dar nerimaut ax.gif Sakiau turbut pacios daktares paklausiu. Nors ji kazkaip nesistengia uztikrintai raminti, vis palieka tikimybe. Oi tas tikimybiu mokslas tongue.gif O ir visas gyvenimas toks, visada yra tikimybe kazkam nenumatytam...
Ai kazkaip irgi suveliau as cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridutėė: 10 sausio 2008 - 19:20