Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 29, 19:46)
Mes ir jau su puikiais rezultatais  thumbup.gif ,echoskopu matem sveikuti grazuti kleckuti,sprando rauksle normali,nosytes kauliukas issivystes,Dauno sindromo tikimybe 1:2767,Edvardsono jau gerai ir neisgirdau,bet lygtais 1:10000.Sirdy visalaik jauciau,kad leliukas sveikas.
Papildyta:

Nesinervuok!O kas dare echoskopija?Gal tikrai nieko rimto,jei echoskopuotoja sako,kad iki24sav.isnyksta-tai turetu ir isnykti.Man su pirmagimiu irgi visokiu dalyku prisakydavo,vienasyk sake,kad kazkas su skranduku netvarkoj,liepe ateit po 2sav.,kai atejau-tai sako"nieko ten rimto,tik siaip pasakiau",o as tiek nervavausi  doh.gif
Jei siaip echoskopu vaikutis atrodo sveikas-tai gal tas 1:244 nieko ir nereiskia.Juk retai kam is tikruju pasitvirtina Dauno sindromas,kad ir Prisca tyr.dar prastesni buna  mirksiukas.gif .Genetike sake,kad labai svarbu bendras vaizdas echoskopu.
Laikykis!Pamatysi viskas bus gerai! 4u.gif

As ir save raminu kad tas Prisca tyrimas dar nieko nereiskia, juo labiau kad antram trimestre jo tikslumas tik 60%! Na o tos puslytes rodo teigiama genetini markeri dauno sindromui ir jei jos neisnyks tai... Bet viskas bus gerai! Man kazkaip ramu sirdi,tai tikiuos kad kleckiukas sveikas! Aciu uz palaikyma!
Papildyta:
QUOTE(Jolanta81 @ 2008 05 30, 10:17)
Labas!
Daro aisiaus vandenu tyrimus ir virs 20 savaiciu, bet sako kad iki 20 savaiciu nes jeigu kas blogai ir moteris nori nutraukti nestuma, tai gali nutraukti iki 20 savaiciu.
Neimk i galva, cia tik informacija.
Tikiu kad jums viskas bus gerai.
Sekmes! nestuke.gif

Na dabar aisku! biggrin.gif Kaip jau bus taip, nieko nebepakeisi verysad.gif Nors nemanau, kad buciau ka keitus. Gal net vandenu tyrimu nesidarysiu, jei siulys, juk is to nebebus jokio naudos,o vien tam kad suzinoti lyti nesinori badyti pilvelio schmoll.gif Na matysim ka sakys genetikai! Aciu uz palaikyma dar karta!
Atsakyti
QUOTE(julijajak @ 2008 06 06, 20:28)
As ir save raminu kad tas Prisca tyrimas dar nieko nereiskia, juo labiau kad antram trimestre jo tikslumas tik 60%! Na o tos puslytes rodo teigiama genetini markeri dauno sindromui ir jei jos neisnyks tai... Bet viskas bus gerai! Man kazkaip ramu sirdi,tai tikiuos kad kleckiukas sveikas! Aciu  uz palaikyma!
Papildyta:
Na dabar aisku! biggrin.gif Kaip jau bus taip, nieko nebepakeisi verysad.gif Nors nemanau, kad buciau ka keitus. Gal net vandenu tyrimu nesidarysiu, jei siulys, juk is to nebebus jokio naudos,o vien tam kad suzinoti lyti nesinori badyti pilvelio  schmoll.gif  Na matysim ka sakys genetikai! Aciu uz palaikyma dar karta!

o kada tau reikia dabar keliauti pas genetikus ?
Atsakyti
Dar klausimėlis:
doh.gif kai daro echo, ar šlapimo pūslė turi būti pilna? Jei kokia aš neišprususi...
Bijau kad nuvažiavusi iš baimės viską paliksiu wc... O jei žinosiu, kad turi būti pilna-kentėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ašarytė @ 2008 06 09, 09:26)
Dar klausimėlis:
doh.gif  kai daro echo, ar šlapimo pūslė turi būti pilna? Jei kokia aš neišprususi...
Bijau kad nuvažiavusi iš baimės viską paliksiu wc... O jei žinosiu, kad turi būti pilna-kentėsiu.

as visalaik pries echo nuoeinu i tualeta
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 06 09, 09:22)
as visalaik pries echo nuoeinu i tualeta

Niu tada ir aš nekentėsiu. MAn jau vien nuo streso ir kelionės tokia reikalai spiria... wink.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausima:

Man pagal kraujo tyrimus is sprando rauksle paskaiciavo Dauno sindromo tikimybe 1:13,000 (vienas is trylikos tukstanciu). Aisku, labai apsidziaugiau, kad tokia maza. Bet paskaitinejusi kitu mamyciu pasisakymus dazniausiai matau nustatyta rizika 1:2000 ar 1:3000 - ne maziau. Tad pradejau svastyti, kodel man tokia maza pasake? g.gif Gal genetikai suklydo skaiciuodami? Nes sprando raukslyte nebuvo jau tokia super maza (2mm), o kraujo parametrai, kiek ziurejau internete pagal lenteles, irgi kazkur per viduri, o ne prie mazosios puses. Na man paranoja dabar ir tiek doh.gif Gal galit parasyti, ar buvo atveju, kad parodytu tokia maza tikimybe kuriai nors? Nes prisigalvoju nesamoniu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarytė @ 2008 06 09, 11:51)
Niu tada ir aš nekentėsiu. MAn jau vien nuo streso ir kelionės tokia reikalai spiria... wink.gif

as pries ieinant pas gydytoja i tualeta sulakstau dar 4 kokius kartus is nervu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(cikadele @ 2008 06 09, 13:51)
Merginos, turiu klausima:

Man pagal kraujo tyrimus is sprando rauksle paskaiciavo Dauno sindromo tikimybe 1:13,000 (vienas is trylikos tukstanciu). Aisku, labai apsidziaugiau, kad tokia maza. Bet paskaitinejusi kitu mamyciu pasisakymus dazniausiai matau nustatyta rizika 1:2000 ar 1:3000 - ne maziau. Tad pradejau svastyti, kodel man tokia maza pasake?  g.gif Gal genetikai suklydo skaiciuodami? Nes sprando raukslyte nebuvo jau tokia super maza (2mm), o kraujo parametrai, kiek ziurejau internete pagal lenteles, irgi kazkur per viduri, o ne prie mazosios puses. Na man paranoja dabar ir tiek  doh.gif Gal galit parasyti, ar buvo atveju, kad parodytu tokia maza tikimybe kuriai nors? Nes prisigalvoju nesamoniu dabar  doh.gif

pas mane tikimybe 1:9645,ir as daugiau apie tai nebegalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 06 09, 15:40)
as pries ieinant pas gydytoja i tualeta sulakstau dar 4 kokius kartus is nervu  tongue.gif
Papildyta:

Tai aš irgi tokia streslyva... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei daro isorini echo-tai reikia ,kad pusle butu tuscia.Man pastoviai prikisa,kad pilna blush2.gif ,bet i WC tai as nenoriu blush2.gif .Bet jau ipratau,kad daznai taip sako.
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 06 09, 15:40)
pas mane tikimybe 1:9645,ir as daugiau apie tai nebegalvojau  g.gif

Aisku, aciu 4u.gif Pasistengsiu nebegalvoti ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 09, 16:06)
Jei daro isorini echo-tai reikia ,kad pusle butu tuscia.Man pastoviai prikisa,kad pilna  blush2.gif ,bet i WC tai as nenoriu  blush2.gif .Bet jau ipratau,kad daznai taip sako.

o ne atvirkščiai g.gif
Aš kai ėjau pas genetikus, tai manęs paklausė pilna ar tuščia pūslė...buvo pilna ir darė išorinį g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 06 10, 13:15)
o ne atvirkščiai  g.gif
Aš kai ėjau pas genetikus, tai manęs paklausė pilna ar tuščia pūslė...buvo pilna ir darė išorinį  g.gif

kiek kartu teko lankytis pas genetikus,tei nei karto nepaklause tuscia ar pilna pusle smile.gif
Atsakyti