Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(kepuryte @ 2008 06 03, 20:00)
sveikos gavau siandien siuntima pas genetikus  4u.gif  tik dabar labai baisu man pasidare tas durimas i pilva... bet dabar skaitineju kad ne visoms duria ane? visoms tik krauja ir echo daro ane? nes nerviskai bijau tos adatos  doh.gif

duria tai tik tais atvejais kai randa kokiu nors indikaciju apsigimimams. o seip tai pirma daro echo, tik pasiklausia ra noresi krauja daryt, nes ir jis nepirmos svarbos ax.gif

nebijok, ten viskas labai gerai aiskina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 03 birželio 2008 - 21:28
QUOTE(kepuryte @ 2008 06 03, 22:00)
sveikos gavau siandien siuntima pas genetikus  4u.gif  tik dabar labai baisu man pasidare tas durimas i pilva... bet dabar skaitineju kad ne visoms duria ane? visoms tik krauja ir echo daro ane? nes nerviskai bijau tos adatos  doh.gif

pradzioje tik echo daro ir krauja, o kai gauna atsakymus ir mato padidinta rizika tai tada ir siulo ta durima i pilva, nebijok tikek kad tau jo nereikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarytė @ 2008 06 03, 10:26)
Sveikos, mielosios.
Noriu kreiptis patarimo. Po dviejų savaičių važiuoju į genetikos centrą santariškėse. Bet MB bus komandiruotėje, tad teks važiuoti vienai.  GAl kas turit tame reikale patirties galit pasakyti, ko turėčiau išklausti MB apie jo giminę, nes subtilybių tikrai nežinau. sad.gif GAl ir savoje giminėje turėčiau pasigilint dar kur?  g.gif
Būčiau dėkinga už patarimus.

manes tei klause ar nebuvo giminej apsigimimu ir kokiom rimtesnem ligom yra sirgusi mano gimine,kazkos is jos,ir is vyro,tada ji pasibraize ir tiek
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 06 04, 08:57)
manes tei klause ar nebuvo giminej apsigimimu ir kokiom rimtesnem ligom yra sirgusi mano gimine,kazkos is jos,ir is vyro,tada ji pasibraize ir tiek

Ačiū...
Nedrąsu laukti, bet nebedaug liko.

Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2008 06 03, 22:27)
duria tai tik tais atvejais kai randa kokiu nors indikaciju apsigimimams. o seip tai pirma daro echo, tik pasiklausia ra noresi krauja daryt, nes ir jis nepirmos svarbos ax.gif

nebijok, ten viskas labai gerai aiskina mirksiukas.gif

QUOTE(Liusii @ 2008 06 03, 22:33)
pradzioje tik echo daro ir krauja, o kai gauna atsakymus ir mato padidinta rizika tai tada ir siulo ta durima i pilva, nebijok tikek kad tau jo nereikes  mirksiukas.gif

aciu labai uz palaikyma iskarto ramiau pasidare 4u.gif einu registruotis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarytė @ 2008 06 04, 11:14)
Ačiū...
Nedrąsu laukti, bet nebedaug liko.

kuo greiciau ateis ,tuo greiciau ir praeis,viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kam dar reik birzelio 19 d pas genetike bukeviciene i santariske, perleisdziu savo vieta bigsmile.gif as jau buvau anksciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2008 06 04, 19:45)
sveikutes, gal kam dar reik birzelio 19 d pas genetike bukeviciene i santariske, perleisdziu savo vieta bigsmile.gif as jau buvau anksciau ax.gif

as pas butkevieciene eisiu po joniniu iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 06 05, 16:12)
as pas butkevieciene eisiu po joniniu iskart smile.gif

Aš irgi pas Butkevičienę.

Gal kokių atsiliepimų apie ją kas mestelėtų????

O vyrą iškart vestis į kabinetą ar uždurų palikti kaip kokį ciuckį? g.gif
Jei kiek kvailų klausimų man.

Ir dar, pasiguosiu-bijau jei darys tą vaginalinį echo, net nžn kaip jį daro ir koks pojūtis. blush2.gif
Kokia streslyva aš pasidariau, net baisu pačiai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarytė @ 2008 06 06, 09:43)

Ir dar, pasiguosiu-bijau jei darys tą vaginalinį echo, net nžn kaip jį daro ir koks pojūtis.  blush2.gif

as pas ja buvau, labai maloni gydytoja, uzeiti pakviete ir vyra ir vaika vyresni thumbup.gif daro echo per pilva, taigi nebijok, nors man vaginalini dare ne karta tai nieko ten skausmingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarytė @ 2008 06 06, 09:43)

Ir dar, pasiguosiu-bijau jei darys tą vaginalinį echo, net nžn kaip jį daro ir koks pojūtis.  blush2.gif

siaip labai faina gydytoja,,daug papasakoja,o ir vyras visad eina i vidu,o echo daro per pilva man visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 06 06, 08:47)
as pas ja buvau, labai maloni gydytoja, uzeiti pakviete ir  vyra ir vaika vyresni  thumbup.gif daro echo per pilva, taigi nebijok, nors man vaginalini dare ne karta tai nieko ten skausmingo  smile.gif

Oi, ramiau su jumis...
Dabar labai laukiu tos akimirkos, ir labai tikiu, kad MB galės važiuoti su manimi. GAl pasitvarkys darbe reikalus.
Papildyta:
QUOTE(dager @ 2008 06 06, 09:08)
siaip labai faina gydytoja,,daug papasakoja,o ir vyras visad eina i vidu,o echo daro per pilva man visada smile.gif

Ačiū... 4u.gif
Atsakyti