QUOTE(Vandulis @ 2008 05 23, 21:02)
Labas mamytes
Noreciau pasidalinti savo rupesteliais ir PAPRASYTI INFORMACIJOS IS LABIAU ISMANANCIU
savo stebukleli nesioju jau 21 savaite, iki siol jokiu prob neturejau, sprando rauksle nekele jokiu abejoniu ar itarimu mano gydytojai. Taciau 19 ( TIK !!!! ) man paskyre pasidaryti prisca tyrima, nors jokiu apsigiminu aieju giminese nera ir amzius mano nera priskiriamas rizikingam. BET
Dauno tikimybe 1 : 253, padidejus rizika nuo 1 : 250, tai as tik per mazyti plaukeli esu mazos rizikos zonoj, bet siandien visas asaras isverkiau, atrodo isprotesiu... Dabar laukia vizitas pas genetikus echoskopijai, nors daktare darydama 19 sav echo nieko itartino nepastebejo. GAL KAS NORS GALETU DUOTI VERTINGU PATARIMU??? Buciau labai dekinga, nes atrodo, kad isprotesiu...
aciu labai...
suprantu tave,nes pati 18 sav apsilankius pas gine isgirdau kl "ar nenoriu pasidaryti genetiniu tyrimu",nors pagrindo jokio,nei gimineje yra apsigimimu,nei siaip kokiu itarimu buvo,o mes su MB nezinodami,kokiais atvejais siunciama tiems tyrimams-sutikom,nes visgi del mazylio manem,bus ramiau, bet PRISCA tyrimas parode 1:150-rekomenduojama genetiko konsultacija,tai mus gine tuoj uzregistravo po keliu dienu i KMUK pas genetike,ten kraujo tyrimas,po to kita kelione echo pasidaryt, nors sako kad jei nori tikslesniu ats,tai ta pacia diena ir echo ir kraujas turi but atlikti,o mums buvo keliu dienu tarpas.Ats po keliu sav,kad (1:4 simtu) su trupuciu,tai vaisiaus vandenu nebebutina darytis,nes nebe tokia didele rizika pagal juos.
Pagalvoje ir tiek asaru islieje,nusprendem laukt stebuklo,nes skaiciau atvejy pasaulyje,kai rode apsigimima net vaisiaus vandenu tyrimas,o gime sveikas vaikutis.
Aisku,nerimas islikes,bet jei butu paskutinis tyrimas parodes apsigimima,nezinau ar buciau tikrai patikejus,kad "o gal visgi klaidinga isvada tyrimo".
laukaim stebuklo liepos gale,tada uzsuksiu cia pasipasakoti,kas gime ir kaip viskas klostesi