Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(kastutė @ 2008 05 15, 17:14)
ka tik  pasuko  daktare man... musu  amniocezes  rezultatas geras,  Dauno  sindromo  nera .. gnetiskai  viskas liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  Dieve panos isprotesiu ..eiciau prisigerti  jeigu  galeciau  thumbup.gif  thumbup.gif  fuuu pagaliau atejo metas ramiam nestumui ...

sveiokinu kad viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
mielos Mamytes bigsmile.gif zinau, kad cia renkasi tos, kurios domisi genetiniais tyrimais. zinau, kad labai didele problema uzsiregistruoti. o kaip girdejau jau siandien registruoja rudeniui doh.gif as esu uzsiregistravus birzelio 19 dienai, bet tyrima jau pasidariau, taigi kas norite galiu uzleisti savo vieta blush2.gif (nes registracijos dar neatsaukiau)
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2008 05 19, 17:48)
mielos Mamytes bigsmile.gif zinau, kad cia renkasi tos, kurios domisi genetiniais tyrimais. zinau, kad labai didele problema uzsiregistruoti. o kaip girdejau jau siandien registruoja rudeniui  doh.gif as  esu uzsiregistravus birzelio 19 dienai, bet tyrima jau pasidariau, taigi kas norite galiu uzleisti savo vieta blush2.gif  (nes registracijos dar neatsaukiau)

Parasiau i a.z .As noreciau ir laikas man labai tinka. 4u.gif
Atsakyti
manes laukia antras ejimas pas genetike birzelio paskutine savaite smile.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(dager @ 2008 05 21, 09:37)
manes laukia antras ejimas pas genetike birzelio paskutine savaite smile.gif

O antras-tai cia pakartotinei echoskopijai ar kaip?As vis dar nesuprantu tos tvarkos blush2.gif ,vienos sako taip,kitos kitaip.Gal is tikruju visoms skirtingai?
Atsakyti
Siandiena turejau vaisiaus vandenu tyrima, noriu visas nuraminti kurios laukia sio tyrimo, procedura tikrai labai trumpa ir neskausminga.
Dabar svarbiausia rezultatai, as juos suzinosiu antradieni, dabar bandau tiesiog apie tai negalvoti, nors neramu.
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2008 05 21, 19:14)
Siandiena turejau vaisiaus vandenu tyrima, noriu visas nuraminti kurios laukia sio tyrimo, procedura tikrai labai trumpa ir neskausminga.
Dabar svarbiausia rezultatai, as juos suzinosiu antradieni, dabar bandau tiesiog apie tai negalvoti, nors neramu.

Laikau kumštukus už gerus atsakymus. O kad jie tokie ir bus, neabejojiu 4u.gif
Atsakyti
per kiek laiko buna atsakimai?ir kokia kaina tyrimu?
Atsakyti
QUOTE(praraja @ 2008 05 22, 12:41)

As dariausi anglijoj, cia nieko nekainuoja. Kiek zinau atsakymai lietuvoje per 3-4 dienas, kainos gaila,bet nezinau.
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2008 05 22, 07:14)
Laikau kumštukus už gerus atsakymus. O kad jie tokie ir bus, neabejojiu  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(praraja @ 2008 05 22, 13:41)

atsakymai per kelias dienas. o kaina, tati tikriausia priklauso nuo to kur daraisi. mes mokejom 327 be siuntimo ir jokiu indikaciju tyrimui. padare echo ir krauja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 23 gegužės 2008 - 07:00
QUOTE(besyte @ 2008 05 23, 07:58)
atsakymai per kelias dienas. o kaina, tati tikriausia priklauso nuo to kur daraisi. mes mokejom 327 be siuntimo ir jokiu indikaciju tyrimui. padare echo ir krauja bigsmile.gif

as su siuntimu.ir man reik del apsigimimu tirtis.kuria nestumo sav geriausia daryt tyrima?mane uzregistravo rugpjuciui.bet kad tai butu skubu nesake
Atsakyti
QUOTE(praraja @ 2008 05 23, 09:47)
as su siuntimu.ir man reik del apsigimimu tirtis.kuria nestumo sav geriausia daryt tyrima?mane uzregistravo rugpjuciui.bet kad tai butu skubu nesake

Geriausia darytis 11-14sav.As prisiregistravau 15,5sav.,maniau bus gerai,bet ginekologai kaip susitare aiskina,kad reik anksciau.Tai va turesiu moket pinigus ir eisiu 13sav. doh.gif .Nors net genetike sake,kad gerai ir 15-16sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 23 gegužės 2008 - 10:02