QUOTE(viliuosi @ 2008 05 15, 10:30)
nusiramink, viskas bus gerai. Pačiai teko šį tyrimą darytis, neramu aišku ir man buvo, bet atsakymai geri. Rizika buvo 1:50. Tą pačią diena kai man darė vaisiaus vandenų tyrimą, darė gal dar 8 moterims, ir kai skambinau atsakymo, daktarė pasakė, kad visos tą dieną dariusios šį tyrimą moterys sulaukė tik gerų atsakymų. Taigi ir tau bus viskas gerai. Sėkmės
Man rizika 1:230, mano amziaus grupei butu normalu 1:990
Neisivaizduoji kaip man palengvejo, kad ir su didesne rizika buna geri rezultai. Aciu tau labai labai
QUOTE(holi @ 2008 05 15, 11:17)
nesijaudink taip labai. ash dariausi shi tyrima ir viskas buvo ok. jis visai nebaisus, o kai suzinai gerus rezultatus ir dar vaikuchio lyti 100 proc. taip anksti, tai norisi shokti ish laimes. apsigimimu tikimybe daug mazhesne, nei galima pagalvoti skaitant isibaiminusiu busimu mamychiu diskusijas. realiai, jei neshtumas yra normalus+seimoje nera ishsigimimu+ mamyte jaunesne nei 45 m. tai tikimybe tikrai labai mazha:)
Man ji darys treciadieni, o rezultatai 26 geguzes, bet jau jauciuosi ramiau ir lauksiu tos dieneles. Zinai man jau nebesvarbu nei lytis nei akiu spalva ir t.t. , kad tik jis butu sveikas, zinau,kad gal bereikalo taip supanikavau, bet buvo ziauru isgirsti tokia zinia
Laikau uz tave kumstukus ir uz visas mamytes.
Papildyta:
QUOTE(kastutė @ 2008 05 15, 10:42)
sveikutes
as siuo metu irgi sedziu subine suraukus is baimes
pirmadieni dariausi ta vandenu tyrima, ryt turetu buti atsakymai... rizika kraujas rode 1:152,... patikekit kaip dabar "skruzdes" lakioja per kuna is baimes, kaip nermau .. kaip nesimiega ir t.t.t.... bet labai labai tvirtai tikiu, kad ryt su vyru turesime maza svente nes suzinosime kad leliuki viskas ok ir dar suzinosiem 100proc kudikelio lyti
sekmes brangiosios... ir laikau uz save ir kitas kumscius, nes 05.12 suskaiciavau net 7 moeteriskutes kurios ejome kartu... sekmes mums visoms ...
Norejau cituoti visas trys iskarto, bet tu kastute dingai
Man tas pats miegoti negaliu, uzeina asaru protrukiai. Gerai,kad darbu yra beproto tai dirbu ir jauciu ,kad nors trumpai pavyksta uzsimirsti. As galvojau, kad anglijoj taip ilgai reikia laukti atsakymo, bet ziuriu ir tave iki penktadienio kankins.
Viskas bus gerai musu leliams.
Laikau uz tave kumstukus ir uz visas mamytes