Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(linele.m @ 2008 05 15, 12:19)
III tema nebeatsidaro  doh.gif dabar noretusi taip pasiskaityti. Mano kraujo tyrimas rodo padidejusia rizika dauno sindromui, treciadieni ims vaisiaus vandenys tyrimui, ziauriai neramu. Kiek pastebejau kas darosi genetinius tyrimus, tika labai maza dalis darosi sita tyrima. Niekur nerandu statistikos koks sansas ,kad bus atsakymas neigiamas, nezinau kaip isgyventi sita laikotarpi  verysad.gif

nusiramink, viskas bus gerai. Pačiai teko šį tyrimą darytis, neramu aišku ir man buvo, bet atsakymai geri. Rizika buvo 1:50. Tą pačią diena kai man darė vaisiaus vandenų tyrimą, darė gal dar 8 moterims, ir kai skambinau atsakymo, daktarė pasakė, kad visos tą dieną dariusios šį tyrimą moterys sulaukė tik gerų atsakymų. Taigi ir tau bus viskas gerai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

as siuo metu irgi sedziu subine suraukus is baimes blink.gif blink.gif pirmadieni dariausi ta vandenu tyrima, ryt turetu buti atsakymai... rizika kraujas rode 1:152,... patikekit kaip dabar "skruzdes" lakioja per kuna is baimes, kaip nermau .. kaip nesimiega ir t.t.t.... bet labai labai tvirtai tikiu, kad ryt su vyru turesime maza svente nes suzinosime kad leliuki viskas ok ir dar suzinosiem 100proc kudikelio lyti wub.gif

sekmes brangiosios... ir laikau uz save ir kitas kumscius, nes 05.12 suskaiciavau net 7 moeteriskutes kurios ejome kartu... sekmes mums visoms ...
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2008 05 15, 12:19)
III tema nebeatsidaro doh.gif dabar noretusi taip pasiskaityti. Mano kraujo tyrimas rodo padidejusia rizika dauno sindromui, treciadieni ims vaisiaus vandenys tyrimui, ziauriai neramu. Kiek pastebejau kas darosi genetinius tyrimus, tika labai maza dalis darosi sita tyrima. Niekur nerandu statistikos koks sansas ,kad bus atsakymas neigiamas, nezinau kaip isgyventi sita laikotarpi verysad.gif

nesijaudink taip labai. ash dariausi shi tyrima ir viskas buvo ok. jis visai nebaisus, o kai suzinai gerus rezultatus ir dar vaikuchio lyti 100 proc. taip anksti, tai norisi shokti ish laimes. apsigimimu tikimybe daug mazhesne, nei galima pagalvoti skaitant isibaiminusiu busimu mamychiu diskusijas. realiai, jei neshtumas yra normalus+seimoje nera ishsigimimu+ mamyte jaunesne nei 45 m. tai tikimybe tikrai labai mazha:)
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2008 05 15, 10:30)
nusiramink, viskas bus gerai. Pačiai teko šį tyrimą darytis, neramu aišku ir man buvo, bet atsakymai geri. Rizika buvo 1:50. Tą pačią diena kai man darė vaisiaus vandenų tyrimą, darė gal dar 8 moterims, ir kai skambinau atsakymo, daktarė pasakė, kad visos tą dieną dariusios šį tyrimą moterys sulaukė tik gerų atsakymų. Taigi ir tau bus viskas gerai. Sėkmės  4u.gif

Man rizika 1:230, mano amziaus grupei butu normalu 1:990
Neisivaizduoji kaip man palengvejo, kad ir su didesne rizika buna geri rezultai. Aciu tau labai labai 4u.gif
QUOTE(holi @ 2008 05 15, 11:17)
nesijaudink taip labai. ash dariausi shi tyrima ir viskas buvo ok. jis visai nebaisus, o kai suzinai gerus rezultatus ir dar vaikuchio lyti 100 proc. taip anksti, tai norisi shokti ish laimes. apsigimimu tikimybe daug mazhesne, nei galima pagalvoti skaitant isibaiminusiu busimu mamychiu diskusijas. realiai, jei neshtumas yra normalus+seimoje nera ishsigimimu+ mamyte jaunesne nei 45 m. tai tikimybe tikrai labai mazha:)

Man ji darys treciadieni, o rezultatai 26 geguzes, bet jau jauciuosi ramiau ir lauksiu tos dieneles. Zinai man jau nebesvarbu nei lytis nei akiu spalva ir t.t. , kad tik jis butu sveikas, zinau,kad gal bereikalo taip supanikavau, bet buvo ziauru isgirsti tokia zinia doh.gif
Laikau uz tave kumstukus ir uz visas mamytes. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(kastutė @ 2008 05 15, 10:42)
sveikutes  4u.gif

as siuo  metu  irgi sedziu  subine suraukus is baimes  blink.gif  blink.gif  pirmadieni  dariausi  ta vandenu  tyrima, ryt turetu  buti  atsakymai... rizika kraujas rode 1:152,... patikekit kaip  dabar "skruzdes" lakioja per kuna is baimes, kaip nermau  .. kaip  nesimiega ir t.t.t.... bet labai labai  tvirtai  tikiu, kad ryt su vyru  turesime maza svente nes suzinosime kad leliuki  viskas ok ir dar suzinosiem 100proc kudikelio lyti  wub.gif

sekmes brangiosios... ir laikau uz save ir kitas kumscius,  nes 05.12 suskaiciavau net 7 moeteriskutes kurios ejome kartu... sekmes mums visoms ...

Norejau cituoti visas trys iskarto, bet tu kastute dingai smile.gif
Man tas pats miegoti negaliu, uzeina asaru protrukiai. Gerai,kad darbu yra beproto tai dirbu ir jauciu ,kad nors trumpai pavyksta uzsimirsti. As galvojau, kad anglijoj taip ilgai reikia laukti atsakymo, bet ziuriu ir tave iki penktadienio kankins.
Viskas bus gerai musu leliams.
Laikau uz tave kumstukus ir uz visas mamytes 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,mergaites.as manau reikia maziau tokiu tyrimu.tik nervuojames be reikalo.o jei ir pasakytu,kad kazkas blogai,kuri is musu pultu daryti drastiskus sprendimus?manau ,kad ne viena schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Gal kas ejot pas genetinus i KMUK daryti genetinius tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(linksmuolyte @ 2008 05 15, 13:15)
sveikutes,mergaites.as manau reikia maziau tokiu tyrimu.tik nervuojames be reikalo.o jei ir pasakytu,kad kazkas blogai,kuri is musu pultu daryti drastiskus sprendimus?manau ,kad ne viena schmoll.gif

As gyvenu anglijoje tai cia kraujo tyrima del dauno sindromo kiekvienam daro, nebent jau sakytum ne as nenoriu. O kai naujienos blogos, manau geriau suzinoti iki galo ar vaikas bus sveikas ar ne, o tada kiekvienos asmeninis reikalas doh.gif bet manau zinoti ir pasiruosti ir su ta mintimi susitaikyti is anksto yra geriau negu gauti soka vaikui gimus, cia mano asmenine nuomone.
Atsakyti
ka tik pasuko daktare man... musu amniocezes rezultatas geras, Dauno sindromo nera .. gnetiskai viskas liuks thumbup.gif thumbup.gif Dieve panos isprotesiu ..eiciau prisigerti jeigu galeciau thumbup.gif thumbup.gif fuuu pagaliau atejo metas ramiam nestumui ...
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 05 15, 14:14)
ka tik  pasuko  daktare man... musu  amniocezes  rezultatas geras,  Dauno  sindromo  nera .. gnetiskai  viskas liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  Dieve panos isprotesiu ..eiciau prisigerti  jeigu  galeciau  thumbup.gif  thumbup.gif  fuuu pagaliau atejo metas ramiam nestumui ...

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Begalo dziaugiuosi del taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2008 05 15, 16:14)
ka tik  pasuko  daktare man... musu  amniocezes  rezultatas geras,  Dauno  sindromo  nera .. gnetiskai  viskas liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  Dieve panos isprotesiu ..eiciau prisigerti  jeigu  galeciau  thumbup.gif  thumbup.gif  fuuu pagaliau atejo metas ramiam nestumui ...

kaip smagu girdėti geras žinias 4u.gif
matysit ir kitos mergytės sulauksit gerų žinių. Palaikysim kumštelius už jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuolyte @ 2008 05 15, 14:15)

manau, kad be reikalo ir gydytoju patarimo reta kuri puola amniocenteze darytis. ash dariausi, nes reikejo, buvo padidinta dauno sindromo rizika pagal raukshles matavimus ir mano amzhiu.

vandenu tyrimas 100 proc. pasako, ar nera dauno sindromo. musu tyrimas buvo geras, nieko nera ir turesim mes mazhaja grazhuole. dzhiaugiuosi labai ir ramiai laukiu jos, bet jei butu rade dauno sindroma, manau buchiau nutraukusi neshtuma, nors nesakau, kad butu lengva ir smagu, bet... esu kalbejusi su mamytemis, kurios turi stipriu dauno sindromu ar kitomis baisiomis genetinemis ligomis serganchiu vaikuchiu... ir visos atvirumo valandele pasake ta pati: myli savo vaikelius labai, bet jei antra karta reiketu pakartoti ta pati neshtuma ir 16 savaite butu suzinojusios blogas zinias visos sake, kad butu uzh neshtumo nutraukima, nes stipriai apsigimusiam vaikeliui gyvenimas dazhnai ne gyvenimas, o egzistavimas. ir tik tokioje situacijoje atsidurusi mamyte zino, ka tai reishkia. realybe dazhnai skirasi nuo svajoniu...
Atsakyti
sveikutes!
as labai dziagiuosi uz jus kad isgi cia paskaicius daugeliui tirimu rezultatai galu gale buna geri tai labai dziugu thumbup.gif as pati ta pragara praejau ir zinau kaip tai skaudu vien pagalvojus apie savo vaikuti kuris galetu buti visam gyvenimui nelaimingas dabar kai viskas jau praejo ir galiu dziaugtis savo busima dukryte tai linkiu visoms nenukabiti nosiu ir galvoti tik gerai laukdamos rezultatu nes man atrodo kad mano tikejimas man labai padejo. 4u.gif
Atsakyti