Gal kas buvote pas Krasovskaja Šeimos medicinos centre, ar ten jie turi 3D echoskopa.
QUOTE(Asencija @ 2008 05 10, 09:57)
Sveikutes mamytes Norejau jusu pasiklausti, man reikes kita savaite darytis echoskopija nustatyti vaikucio raukslele. Tad man idomu (daktaro kazkaip nepasiklausiau) ar ta echo vaginalini daro, kai raukslele matuoja ar nebutinai vaginalini? aciukas
Vienoms vaginalini,kitoms-ne.Bet dazniau vaginalini
Sveikos, norejau paklausti, kai tyretis pas genetikus, tai koki jums echoskopa naudojo 3D(trimati) ar 2D(dvimati) rauksles dydziui nustatyti 12 - 13 savaite. Gal kas turit Krasovskajos telefona, kur jai galima tiesiogiai pasiskambinti (gal galit i asmenine zinute parasyti), noriu jos pasiteirauti kur man geriau eiti pas ja ar i santariskes (kur geresnis echoskopas), ar i šeimos medicinos centra (abiejuose esu uzsirasiusi mokamai konsultacijai). Esu uzsirasiusi ir ten , ir ten.
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 10, 11:19)
Vienoms vaginalini,kitoms-ne.Bet dazniau vaginalini
o koks dar buna be vaginalinio..?
QUOTE(Asencija @ 2008 05 11, 17:02)
o koks dar buna be vaginalinio..?
Isorinis,kai per pilvuka brauko ,seniau tik toki ir tedarydavo.
QUOTE(Asencija @ 2008 05 10, 10:57)
Sveikutes mamytes Norejau jusu pasiklausti, man reikes kita savaite darytis echoskopija nustatyti vaikucio raukslele. Tad man idomu (daktaro kazkaip nepasiklausiau) ar ta echo vaginalini daro, kai raukslele matuoja ar nebutinai vaginalini? aciukas
man tei praeita savaite dare isorini raukslytei nustatyt
Gal kas zinot, ar santariskese kai nustatineja rauksles dydi su kokiu echoskopu ziuri paprastu ar trimaciu. Parasykit kas, nes nezinau kur geriau eiti, norisi kuo geresnes konsultacijos. Nuo ko priklauso su kokiu echoskopu gydytojas ziuri.
QUOTE(pupa1 @ 2008 05 13, 14:52)
Gal kas zinot, ar santariskese kai nustatineja rauksles dydi su kokiu echoskopu ziuri paprastu ar trimaciu. Parasykit kas, nes nezinau kur geriau eiti, norisi kuo geresnes konsultacijos. Nuo ko priklauso su kokiu echoskopu gydytojas ziuri.
Kiek zinau, rauksle matuoja TIK paprastu (dvimaciu), jokiu budu ne trimaciu; trimatis siam tyrimui nera pritaikytas.
QUOTE(pupa1 @ 2008 05 13, 15:52)
man santariskese matavo genetike su paprastu
Kai man buvo 14 sav. ir nustatinėjo kaklo raukšlelę, echoskopu žiūrėjo per pilvuko viršų .
Kiek žinau, Kaune yra dvimatis echoskopas, o Klaipėda turi ir trimatį. Dėl VLN nežinau
Kiek žinau, Kaune yra dvimatis echoskopas, o Klaipėda turi ir trimatį. Dėl VLN nežinau
III tema nebeatsidaro dabar noretusi taip pasiskaityti. Mano kraujo tyrimas rodo padidejusia rizika dauno sindromui, treciadieni ims vaisiaus vandenys tyrimui, ziauriai neramu. Kiek pastebejau kas darosi genetinius tyrimus, tika labai maza dalis darosi sita tyrima. Niekur nerandu statistikos koks sansas ,kad bus atsakymas neigiamas, nezinau kaip isgyventi sita laikotarpi