Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-IV tema

QUOTE(airv @ 2008 05 06, 12:46)
aš su siuntimu ir man nėr 30 m. KMUK nemokėjau nieko  schmoll.gif
kažin kodėl taip įdomiai? vieni moka kiti ne g.gif

Idomiai cia.. Na as parasiau e-meila i ta skyriu, tai man parase kad reiks moket g.gif Mano pusesere kai daresi pries 2 metus ta geneteni tyrima tai mokejo tik 28Lt, aisku dabar viskas brangsta.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 06, 12:28)
O kurioje vietoje Santariskese yra ZGC?Zinau kur onkologinis,tada kitoj gtves pusej yra daug pastatu-ar ten kurnors? g.gif

pastatas kuris arciausiai gatves iskarto uz "slagbaumo" status kampas i Kalvariju g. 1me aukste ZGC turi savo langeli registraturoje, ten uzveda/isduoda kortele, toliau i kab.

kas zinote, kas daroma? echo? kiek ilgai truksta? krauja ima?
Atsakyti
Kaip as Jums visoms pavdziu kurios jau po ....tyrimu. As pries savaite, kai isejau is genetikes skraidziau....vaikelis vystosi idealiai, bent echoskopiskai, net paneige mano ginekologes abejones. Del sventos ramybes paeme krauja. Siandien sujauke viska - visa dziaugsma - verysad.gif -1 is 144, padidinta rizika reik vaisiaus vandenis tirti...Del tyrimo nebijau, del vaikelio bijau, taip mes jo laukiam, taip laukiam.....
Atsakyti
oi Besi L... ir as laukiu .. ir as del vaikelio bijau .. man 05.12d ims vandenis .. tas laikas baisus.. bet is tieus jisnieko nekeicia... juk nieko .. tokia musu d alia dar pakenteti.. tikiu kad viskas bus ok wub.gif ir man ir tau smile.gif
Atsakyti
Kastute man ir 12d. ims...Vilniuje....sustiksim...moraliskai viena kita palaikysim.
Atsakyti
ok thumbup.gif man 13 val.
Atsakyti
QUOTE(Besi L @ 2008 05 06, 16:58)
Kaip as Jums visoms pavdziu kurios jau po ....tyrimu. As pries savaite, kai isejau is genetikes skraidziau....vaikelis vystosi idealiai, bent echoskopiskai, net paneige mano ginekologes abejones. Del sventos ramybes paeme krauja. Siandien sujauke viska - visa dziaugsma -  verysad.gif  -1 is 144, padidinta rizika reik vaisiaus vandenis tirti...Del tyrimo nebijau, del vaikelio bijau, taip mes jo laukiam, taip laukiam.....

kaip as tave suprantu... Po echoskopo visa diena skraidziau, bet kai suzinojau kraujo tyrimus.... Sunku buvo apsispresti del amniocentezes, bet vakar kaip tik buvo 3 sav po jos, viskas mums gerai. Neskaudes, pasilepink kelias dienas po to, pagulek, pasedek (as darbe laisva diena paemus buvau). ax.gif
Atsakyti
Kastute, man ir 13-a val liepe ateiti g.gif Gal teks laukti kazkuriai....
Atsakyti
labas rytas..
nu bet cia tai geras ka .. kad ir tau Besi 13val ir man 13val ir mano pazystamai is klp ta pacia diena 13val blink.gif g.gif tai kas cia grupinis bus blink.gif
Atsakyti
Laikykites mamytes, viskas bus gerai jums ir jusu mazyliams!!! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

matau, kad tyrimus darotės ir 18 sav. kaip čia yra? ar ne 12 reikia daryt? bent jau tą echo? o kraują ir 3d echo man pasakė genetikos centre, kad 14-16 reikia daryt.
užsirašiau į mokamą vietą, nes nemokama tik rugpjūtį... jau daug vėliau pagal mano nėštumą
Atsakyti
nu o ka darysi kad jau 18 sav.. nu taip susikloste ir vsio.. daktare "tarmozino" ilgai su Prisca ir va gavosi taip kaip gavosi.. is esmes tas tyrimas nieko nekeicia, tik tiek kad jeigu ras kazkoki negera dalyka, tada jau ruosimes gimdymui kokiose klinikose o ne paprastoje Klp gimdykloje g.gif bet gimdysim bet kokiu atveju .. net svarstymu nebuvo ..
Atsakyti