QUOTE(Fox_lady @ 2008 01 04, 15:10)
Ingridute, o kokie skaičiukai buvo, kad sakai, blogi tyrimai?
Ir...kas toliau? Amniocentezę darys?
Papildyta:
ačiū
žinoma, kad bus geras atsakymas- reikia tikėt
man rodo edvardsa 1:50, tai labai daug...
QUOTE(doris @ 2008 01 06, 18:23)
aš pati laukiuos 10-a savaitė ir nelabai suprantu - kam genetikų tyrimas, jei vaikas labai laukiamas ir toks pasirinkimas kaip "negimdyt" nesvarstomas?
Aisku gal ir mano postas juokingai nuskambes. Nors dar nei 30 neturiu, pasakysiu, kad kai buvau jauna ir naivi, irgi taip galvojau. Tiesiog dabar mastau visai kitaip. Mano 17 metu sese pagimde berniuka, kuris yra labai sunkus ligonis, kasdien matau, koks vargas yra paciam vaikui, sesei, jos seimai, jos asmeniniam gyvenimui ir visiems aplinkiniams, kurie ja myli. Deja, tokia tiesa. Ir jei man dabar pasakytu, kad mano vaikas bus invalidas, ko gero negimdyciau. Ir manau, kad daug geriau tiesa zinoti dabar, nei gauti shoka 40 savaiciu isnesiojus ir pagimdzius vaikeli.
QUOTE(alfa159 @ 2008 01 07, 15:57)
Jau po proceduros.
Adata tikrai nebaisi ir visai neskausminga. Is venos krauja imant buna trigubai daugiau skausmo.
Lauksiu rezultatu savaites gale.
Noriu parekomenduoti man patikusi puslapi su issamia ir labai paguodziancia info apie vandenu tyrima:
http://www.babycente...centesis_327.bc
Vienas klausimas patyrusioms
: gydytoja isleidziant pasake, kaip elgtis artimiausiom dienom. Tarp ju buvo rekomendacija susilaikyti nuo santykiu 2-3 savaites.
Manau, ji buvo jau pavargus nuo priemimu ir truputi suklydo. Internete randu - 2-3 dienas. Kokios rekomendacijos buvo jums?
Gal kartu prie duru sedejom
Siandien tiek daug mamyciu patyre ta pati
Is visos sirdies linkiu visoms paciu geriausiu rezultatu